- 18 Mayıs 2025
- 29
- 10
- 3
- 41
- Konu Sahibi mucizemikaybettim
-
Hangi aşamadasınız şuan.Amin çok teşekkür ederim.Embriyo kalitesi 5AA idi.Fetal dna yapılmıştı sağlıklı çıkmıştı.Sanıyoruz ki sorun bebekte değildi,suyun gelmesi ile ilgili bir problem oldu.Dna sını saklattırdık,genetik test yapılacak.
Ama işte genetige falan yollamadim bu da bizim yaşlarda çok riskli.ama drum öyle uygun gördü ben de sorgulamadim.bende 5 yumurta toplandı 4 tanesi dollendi. 2 si donduruldu. Genetik sonucunu görmeden tam hamileyim diyemiyorum sevinemiyorum. Sizin kaç embriyonuz vardı?İlk denemede pozitifi görmenize sevindim bu güzel bişey.İnşallah sağlıkla devamı da gelir.
Transfer sürecindeyim, 2. Denemede şükür ki 1 tane genetiği sağlam embriyoya ulaştık onu deneyeceğiz. Siz 1 yaş gençsiniz 40 dan sonra 1 ay bile önemli, peşpeşe toplamayla genetiği sağlıklı 1-2 embriyoya ulaşırsınız tekrar diye düşünüyorum, o yüzden pes etmeden denemeye devam edin, umarım bu acıları unutturacak mucizenize en kısa zmanda sağlıkla kavuşursunuzHangi aşamadasınız şuan.
Genetiğe ben de yollamadım çünkü bu yaşta zaten çok embriyo elde edilemiyor edilen de genetiğe gidip eleniyor diye yollamadım.Kardeşim de genetik doktoru oda yollama dedi çünkü genetikte çöpe giden sağlıksız dedikleri embriyo anne tahminde düzelebiliyormuş.Havuz yöntemi uyguladık geçen sene,toplamda 5 embriyom donduruldu ve bekliyorAma işte genetige falan yollamadim bu da bizim yaşlarda çok riskli.ama drum öyle uygun gördü ben de sorgulamadim.bende 5 yumurta toplandı 4 tanesi dollendi. 2 si donduruldu. Genetik sonucunu görmeden tam hamileyim diyemiyorum sevinemiyorum. Sizin kaç embriyonuz vardı?
İnşallah sağlıklı embriyonuz tutunur.Yaş ilerleriği için üst üste toplama yapıp embriyo dondurmuştuk.5tane embriyo var tek tek transfer ile deneyeceğim inşallah.Bu acıyı hafifletmek için mucizeye kavuşmaya ihtiyacım varTransfer sürecindeyim, 2. Denemede şükür ki 1 tane genetiği sağlam embriyoya ulaştık onu deneyeceğiz. Siz 1 yaş gençsiniz 40 dan sonra 1 ay bile önemli, peşpeşe toplamayla genetiği sağlıklı 1-2 embriyoya ulaşırsınız tekrar diye düşünüyorum, o yüzden pes etmeden denemeye devam edin, umarım bu acıları unutturacak mucizenize en kısa zmanda sağlıkla kavuşursunuz
Çok sevindim ne güzel daha bir sürü embriyonuz varİnşallah sağlıklı embriyonuz tutunur.Yaş ilerleriği için üst üste toplama yapıp embriyo dondurmuştuk.5tane embriyo var tek tek transfer ile deneyeceğim inşallah.Bu acıyı hafifletmek için mucizeye kavuşmaya ihtiyacım var
Şimdi okudum hamilelik sürecinde yaptırmışsiniz. Ben de onu hemen yaptırmak istiyorum. Kaçıncı haftada yapıldı sizeAmin çok teşekkür ederim.Embriyo kalitesi 5AA idi.Fetal dna yapılmıştı sağlıklı çıkmıştı.Sanıyoruz ki sorun bebekte değildi,suyun gelmesi ile ilgili bir problem oldu.Dna sını saklattırdık,genetik test yapılacak.
10. Haftadan sonra yaptırabilirsinizŞimdi okudum hamilelik sürecinde yaptırmışsiniz. Ben de onu hemen yaptırmak istiyorum. Kaçıncı haftada yapıldı size
Başınız sağ olsun çok üzüldümMerhaba herkese.Uzun çabalar sonucu tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.17 haftalıkken suyu bitti ve kalbi durdu.Çok üzgünüm acısı hiç geçmiyor.41yaşındayım ve tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum.Lütfen bana yardım edin.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Başınız sağ olsun çok üzüldüm
Tekrar hamile kalmak elbette bu acıyı hafifletecek ama kendinize zaman verin yasınızı yaşayın
Elbette hamile kalırsınız böyle düşünmeyin kaç düşükten sonra hamile kalıp doğuranları tanıyorum umudunuzu yitirmeyin
Aaa suyu bittigini doktoru anlamadi mi canim ya belirti filan olmadi mi cok gecmis olsun benimde 9. Haftada kalbi durdu kan piltilasmam varmisMerhaba herkese.Uzun çabalar sonucu tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.17 haftalıkken suyu bitti ve kalbi durdu.Çok üzgünüm acısı hiç geçmiyor.41yaşındayım ve tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum.Lütfen bana yardım edin.
Çok teşekkür ederim.3 gün öncesinde doktora gittiğimde herşeyi normaldi.3 gün sonra kalbi durmuş suyu neredeyse bitmiş durumdaydı.Belirti olmadı malesefAaa suyu bittigini doktoru anlamadi mi canim ya belirti filan olmadi mi cok gecmis olsun benimde 9. Haftada kalbi durdu kan piltilasmam varmis
Çok geçmiş olsun. Umarım yeniden sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Bende 15+2 deyim 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Sildikçe gelen. Acaba sizde hiç böyle bir lekelenme olmuş mutydu?Çok teşekkür ederim.3 gün öncesinde doktora gittiğimde herşeyi normaldi.3 gün sonra kalbi durmuş suyu neredeyse bitmiş durumdaydı.Belirti olmadı malesef
Çok teşekkür ederim.Hayır lekelenme olmadı hiç.Bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ama yine de içinizin rahat etmesi için hemen doktorunuza görünün.Çok geçmiş olsun. Umarım yeniden sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Bende 15+2 deyim 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Sildikçe gelen. Acaba sizde hiç böyle bir lekelenme olmuş mutydu?
Kendi doktorum yurtdışında olduğu için acile gittim. Bebeklerin kalp atışlarını duyduk sorun yoktu, kanama alanım olduğunu söyledi. 2 gün sonra gidicem kendi doktoruma tekrar. Progestan hap kullanmamı söyledi. Insallah bir sorun oluşmaz.Çok teşekkür ederim.Hayır lekelenme olmadı hiç.Bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ama yine de içinizin rahat etmesi için hemen doktorunuza görünün.
Çok geçmiş olsun,Allah ın izniyle birşey olmaz merak etmeyin.Kendi doktorum yurtdışında olduğu için acile gittim. Bebeklerin kalp atışlarını duyduk sorun yoktu, kanama alanım olduğunu söyledi. 2 gün sonra gidicem kendi doktoruma tekrar. Progestan hap kullanmamı söyledi. Insallah bir sorun oluşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?