Tüp bebekle sahip olduğum 17 haftalık bebeğim öldü

Çok üzüldüm Allah sabır versin Acısı geçmez ama zamanla hafifler umarım. Rabbim tekrardan hamile kalmayı ve kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh

Allah sabır versin çok üzüldüm. Ben de düşük yapmıştım. Sizi anlıyorum. Belki sağlıklı degildi ondan tutunamadı size. Sakin vazgeçmeyin dinlenme sürecinden sonra (dr.unuz sizi yönlendirecektir) tekrar şansınızı deneyin. Ben de şuan tüp Bebek tedavisi görüyorum hep kendimi hayırlısı en güzeli sağlıklisi olsun diye telkin ediyorum. Çocuk sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu diyorlar evet ama Allah nasip ettiyse olacak inşallah kaderimde varsa yaşayacağım. Ama dünyanın sonu değil. Sizden bir yaş büyüğüm sizin sansiniz daha yüksek 42 den sonra sağlıklı embriyo oluşma ihtimali yüzde 5. O nedenle acele edin. Hamile kalmanız bile sağlıklı olduğunuzun belirtisi bana öyle demişti Dr.um.

Söyledikleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Tedavinin hangi aşamasındasınız.

Persembe keseyi görmeye gidicez bakalım. İnanın kanda pozitif çıkması beni sevindirmedi çünkü garantisi olmuyor maalesef şimdi kese sonra kalp sonra genetik hep bir soru işareti. tup bebek işi için demir gibi bir psikoloji gerekiyor. Gerçekten zor bir süreç o nedenle hayırlısı sağlıklısı diyip Allah'a bırakmak en güzeli.

Birde bu iş icindeyken psikoloji iyi olmalı diyorlar ama imkan yok ki. Mesela iş yerinde sorun yaşıyorum şuan tüp bebek dönemi üst üste izin aldığım için. Seneye benle anlaşmayabilirmis çalıştığım kurum. Yani psikoloji önemli ama nerdeee geçinme derdinden psikolojim yok zaten

O kadar doğru ki söyledikleriniz.Genetikten sağlıklı gelip sonrasında düşmesi beni çok daha fazla üzdü.Bazen o kadar yoruluyor ki insan.Benim ilk denemem çift embriyo negatifti.Bu ikinci denememdi tek embriyo ile.

Allah yardımcınız olsun nasibi yokmuş yine olur Allah'ın izniyle üzülmeyin. Tutunmuş en azından hiç pozitif görmeyen insanlar da var

İnşallah.Tekrar pozitifi görememe korkusu başladı
Uzun süredir burayı takip ediyorum defalarca deneyip pozitife ulaşan var. Kendi psikolojimizi düzenlemek çok zor ama bizim elimizde maalesef. Keşke çok rahat insan olsam da takmasam hicbirseyi. Süre Allah'a birakmak en güzeli. Siz de biliyorum çok zor ama iyi düşünmeye çalışın. Her olan şeyin bir sebebi var

Allah yardımcınız olsun, çok üzücü gerçekten. Ama yaşınızı stres yapıp olmaz diye düşünmeyin, 1 kere olması iyiye işaret, demek ki rahimde tutunuyor ve ilerleyebiliyor. Muhtemelen sağlıksızdı, biyopsi istediniz mi ve embriyo kalitesi neydi? Ben de genetikli yapıyorum şu an ve 42 yaşındayım ama onda da bu riskler oluyorsa daha fazla napabiliriz bilmiyorum da açıkçası. Siz elinizden geleni yaptınız öyle düşünün, bilimsel olarak yapılabilecek daha fazla bir şey yoktu, gerisi Allahın takdiri. Denemeye devam edin, pes etmeyin. Tekrar genetikli embriyo ile denerseniz olasılık bilimsel olarak 80% lerin üzerine çıkıyor.

Amin çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…