- 18 Mayıs 2025
- 29
- 10
- 3
- 41
- Konu Sahibi mucizemikaybettim
-
Merhaba herkese.Uzun çabalar sonucu tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.17 haftalıkken suyu bitti ve kalbi durdu.Çok üzgünüm acısı hiç geçmiyor.41yaşındayım ve tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum.Lütfen bana yardım edin.
Amin inşallahÇok üzüldüm Allah sabır versinAcısı geçmez ama zamanla hafifler umarım. Rabbim tekrardan hamile kalmayı ve kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh
Söyledikleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Tedavinin hangi aşamasındasınız.Allah sabır versin çok üzüldüm. Ben de düşük yapmıştım. Sizi anlıyorum. Belki sağlıklı degildi ondan tutunamadı size.Sakin vazgeçmeyin dinlenme sürecinden sonra (dr.unuz sizi yönlendirecektir) tekrar şansınızı deneyin. Ben de şuan tüp Bebek tedavisi görüyorum hep kendimi hayırlısı en güzeli sağlıklisi olsun diye telkin ediyorum. Çocuk sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu diyorlar evet ama Allah nasip ettiyse olacak inşallah kaderimde varsa yaşayacağım. Ama dünyanın sonu değil. Sizden bir yaş büyüğüm sizin sansiniz daha yüksek 42 den sonra sağlıklı embriyo oluşma ihtimali yüzde 5. O nedenle acele edin. Hamile kalmanız bile sağlıklı olduğunuzun belirtisi bana öyle demişti Dr.um.
Peki sizin kaçıncı denemeydiSöyledikleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Tedavinin hangi aşamasındasınız.
Benim ilk tüp Bebek denemem. Geç evlendim o nedenle bu zamana kadar geldik. Bana da çift embriyo transfer edildi ama durum nasıl bilmiyorum bakalım öğreneceğiz.Sizin kaçıncı denemeniz.Bekleyen embriyo var mı
Uzun süredir burayı takip ediyorum defalarca deneyip pozitife ulaşan var. Kendi psikolojimizi düzenlemek çok zor ama bizim elimizde maalesef. Keşke çok rahat insan olsam da takmasam hicbirseyi. Süre Allah'a birakmak en güzeli. Siz de biliyorum çok zor ama iyi düşünmeye çalışın. Her olan şeyin bir sebebi varİnşallah.Tekrar pozitifi görememe korkusu başladı
Amin çokAllah yardımcınız olsun, çok üzücü gerçekten. Ama yaşınızı stres yapıp olmaz diye düşünmeyin, 1 kere olması iyiye işaret, demek ki rahimde tutunuyor ve ilerleyebiliyor. Muhtemelen sağlıksızdı, biyopsi istediniz mi ve embriyo kalitesi neydi? Ben de genetikli yapıyorum şu an ve 42 yaşındayım ama onda da bu riskler oluyorsa daha fazla napabiliriz bilmiyorum da açıkçası. Siz elinizden geleni yaptınız öyle düşünün, bilimsel olarak yapılabilecek daha fazla bir şey yoktu, gerisi Allahın takdiri. Denemeye devam edin, pes etmeyin. Tekrar genetikli embriyo ile denerseniz olasılık bilimsel olarak 80% lerin üzerine çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?