- 8 Aralık 2012
- 10.603
- 6.966
- 248
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Kizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi
Toplanan yumurtalarla alakalı bir durum dediniz ya, o sırada bir eksiklik bir sorun mu çıkıyormuş yani,ondan mi böyle çocuklar doğuyor şaşırdımTup bebeklerin cogu sarisin mavi gozlu oluyor , sarisin mavi goz bize cok guzel gelse de aslinda genetik olarak eksiklik tam bilimsel olarak aciklayacak kapasiteye sahip degilim ancak arkadasimin doktorunun aciklamasindan biliyorum
Sonucta yumurtalari toplama asamasinda toplanan yumurtalarla alakali bir durummus
Yani donor falan yok ortada yada garipsenecek bir durum da degil
Tum esmer arkadaslarimin tup bebekleri sarisin mavi gozlu gayet siradan bir durum bu
Inanin bilmiyorum mesajimda da ozellikle belirttim , tup bebek yaptiran bir arkadasim soylemisti cunku bana da hep ilginc gelmistir tup bebeklerin sarisin mavi gozlu olmasiToplanan yumurtalarla alakalı bir durum dediniz ya, o sırada bir eksiklik bir sorun mu çıkıyormuş yani,ondan mi böyle çocuklar doğuyor şaşırdım
Benim cevremde de tup bebek yaptiran cok arkadasim var hicbiri sarisin mavi gozlu degil.Toplanan yumurtalarla alakalı bir durum dediniz ya, o sırada bir eksiklik bir sorun mu çıkıyormuş yani,ondan mi böyle çocuklar doğuyor şaşırdım
Çok şaşırdım.Benim eşim sarışın masmavi gözlü,bebekligi çocukluğu ruslara benziyormuş altın saçliymis fotoğrafları var hatta.Hala sarışın.Akrabalarında da sarışın mavi göz yeşil göz çok fazla.Ben kumral kahverengi gözlüyüm, oglum beyaz tenli,sariya yakın kumral saçlı ve açık kahverengi gözlü. Çok ilginç di mi.Bizde bile mavi göz durumu olmadı,tüp bebeklerin mavis olması şaşırttı beniInanin bilmiyorum mesajimda da ozellikle belirttim , tup bebek yaptiran bir arkadasim soylemisti cunku bana da hep ilginc gelmistir tup bebeklerin sarisin mavi gozlu olmasi
Inanin bilmiyorum mesajimda da ozellikle belirttim , tup bebek yaptiran bir arkadasim soylemisti cunku bana da hep ilginc gelmistir tup bebeklerin sarisin mavi gozlu olmasi
Evet gen olayi cok enteresan , bizde de var benzer bi durum , herkes renkli gozlu oglum kahverengi , bi bilen gelse de aydinlatsa bizi keskeÇok şaşırdım.Benim eşim sarışın masmavi gözlü,bebekligi çocukluğu ruslara benziyormuş altın saçliymis fotoğrafları var hatta.Hala sarışın.Akrabalarında da sarışın mavi göz yeşil göz çok fazla.Ben kumral kahverengi gözlüyüm, oglum beyaz tenli,sariya yakın kumral saçlı ve açık kahverengi gözlü. Çok ilginç di mi.Bizde bile mavi göz durumu olmadı,tüp bebeklerin mavis olması şaşırttı beni
Benim tup bebek yaptiran arkadaslarimin tamami sarisin mavi gozlu oldu , bi bilen olsa nedenini de aydinlatsa biziTüp bebekler mi bilmiyorum ama sokakta çok sarışın mavi gözlü bebek görür oldum. Bakıyorum anne babaları öyle değil, ilginç gerçekten.
Aynı olabilir mi bilmiyorum ama,yıllar önce bir gazetede,tüp bebekler buluşuyor etkinliği yapılmış,doktorları tarafından.Anneler bebekleriyle gelmiş,kumral esmer sarışın kızıl anneler,doktor tam bir sarışın,ve bebeklerin yüzde doksanı da sarışındı,şaşırmış ve bir anlam verememiştim.Aile karismiyorsa karistirmayin ortaligi.
Ama baya bi once bi haberde gormustum.
Bi doktor varmis adam tup bebek tedavilerine gelenleri "100%" cocuk sahibi yapiyormus. Sorun babada oldugunda ozellikle. Herkes ona geliyormus.
Senelerdir bu isi yapiyormus.
Ve gariptirki o doktorun tedavisiyle dunyaya gelen cocuklarin hepsi birbirne benziyormus. Hepside doktora..
Megersem adam senelerce kendi spermiyle cocuk sahibi yapmis hastalari..
Igrenc.
Gercekten ilginçAynı olabilir mi bilmiyorum ama,yıllar önce bir gazetede,tüp bebekler buluşuyor etkinliği yapılmış,doktorları tarafından.Anneler bebekleriyle gelmiş,kumral esmer sarışın kızıl anneler,doktor tam bir sarışın,ve bebeklerin yüzde doksanı da sarışındı,şaşırmış ve bir anlam verememiştim.
Doktor çocuklarını özlemiş..Aynı olabilir mi bilmiyorum ama,yıllar önce bir gazetede,tüp bebekler buluşuyor etkinliği yapılmış,doktorları tarafından.Anneler bebekleriyle gelmiş,kumral esmer sarışın kızıl anneler,doktor tam bir sarışın,ve bebeklerin yüzde doksanı da sarışındı,şaşırmış ve bir anlam verememiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?