tup bebekler ailemize benzemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla benim kız kardeş de süt beyaz tenli, sapsarı saçlı, masmavi gözlü.. ben annem babam falan hep esmer, koyu kahve göz renkli insanlarız. dedelerde var mavi göz, kardeşime de ordan geçmiş genler.

ama çok şüpheleniyorlarsa dna testi yaptırsınlar.

Aile eger donor kullanmadiysa, genlerinde vardir kesin. Turkiye'nin gen haritasi cok karisik bati ve kuzey avrupadan tutun, hindistan, sibirya ve orta asyaya kadar uzanan bir gen cesitliligi var ve bu hemen hemen herkeste boyle. Yani siz kendinizi " biz yedi kusaktir esmeriz doguluyuz vs" sansaniz da muhtemelen derinlerde bir yerde bir kafkas ya da kuzey avrupa geni cikacaktir, ve esinizde de benzer sey var ise cekinik olan sarisinlik ve renkli goz olayinin sizin yavruda cikma olasiligi oldukca yuksek. Adiyamanli esmer komsularimizin ilk cocuklari cikolata gbiydi, ikinci cocuklari ise sapsari, Norvec'li gibi bir cocuk ve vucut tipide degisik, hic birine benzemiyor. Vallahi benim hosuma gidiyor bu durum; resmen piyango gibi ve eglenceli bir durum:)

Bu sizi hiç ama hiç ilgilendirmez.
Benimde tüp bebeğim var ve bu tip karısıklıklar ! kolay kolay olabılecek ımkanlara sahıp degıl ANCAK bu tüp bebegı hangı yontemle yaptıklarını bılemezsınız belkı baskasının spermini baskasının yumurtasını gonul rızasıyla kullandılar ? Sız neden ısı karıstırıyorsunuz kı?

Ayrıca bır komsum dogulu maraslı, esmerler aynı sızın gıbı bır tane normal yoldan cocukları oldu sarısın ve mavı gozlu gerı kalan tum cocuklarıda esmer . Ama dedıgım gıbı belkıde bu yontemı bu forumda oldugu gıbı farklı bır sekılde yapan bır cıft olabılır
Ayrıca dna testı yapılsın dıyenlerde varmıs, acıkcası suanda bırı cıksa dese kı senın cocugunu karıstırdık senınkı surada dese sacının telını degısmem oglumun

Sanmıyorum ama çok şüphelilerse dna yaptırsınlar.
Ama o sonuçtan çıkan sonuç istemedikleri bir sonuç ise ne yapacaklar?
Çocuklardan mı vazgeçecekler?
Hem millet öyle çocuğum olsun diye neredeyse DNA kazımaya razı ne güzel işte. Evlat evlattır.
Doğuluysanız zaten asıl genleriniz sarışın ve mavi gözlüdür.
O genler açığa çıkmış olabilir.
Şu ana kadar karşılaşmamış olmamanız olmadığı anlamına gelmez.
Kuzenimin çocukları da mavi gözlü sarışın doğdu taaaa atadan geliyormuş.
Tadını çıkartsın.

Haddiniz olmayan seyler merak ediyorsunuz.

Millet tüp bebek yaptirmissa size ne? Benzer benzemez kime ne ya kime ne.

Ne yapacaksaniz ogrenince ay tup bebeklerde hic sana benzemiyor diye ana babayi igneleyecek misiniz?

Ne buyuk işsizlik ornegidir bu ya.

Benim arkadaşım ve eşi çok esmerler ama oğlu bembeyaz mavi gözlü sari sacli yani olmaz diye birşey yok ama anne baba zaten çok merak etse DNA testi yaptırır.

Aıef tüp bebek parası alabilmek için babanın spermi tüp bebek için yeterli olmadığı halde yeterli diyip başka sperm kullanan adiler olduğunu haberlerde görsük bir zamanlar. Çok çok şüphe varsa bir dna testi lazım ama bence kurcalamamak en iyisi. Kendilerinin çıkmasada sevecekler sonuçta. Bazı şeyleri fala kurcalamamak lazım bence

Anladım ben sizin demek istediğinizi ama en başta yazıldığı mesajdan yola çıkarak söyledim ben onu yoksa o kadarını bende Biliyorm onu herkes biliyordur zaten

Size ne bundan

Yedi göbek atalara kadar Benzeme olabiliyor. Yinede şüphe varsa test yaptirilabilir

bende bir haber biliyorum doktor tüp bebek kliniği var adam 70li yaşlarda. meğer adam 20 küsür çocuğun biyolojik babasıymış kendi spermlerini kullanıyormuş.

Ne kadarlık bebeginiz.Bebeklerin gözleri sonradan koyulaşabiliyor bunu unutmayın,belki atalariniza çekmiştir bebeginiz
11 aylık bebeğim büyük anneannemin gözleride o renkmiş tabii ben bilmiyorum tenide beyazmış yüz hatları elleri ayakları tabii ki bize benziyor ama teni ve gözleri hiç alakasız

Yakınınız sorun etmiyorsa siz niye kafaya taktınız ki? Sizi alakadar eden bir durum göremedim.

Bundan seneler önce olsaydı bu olay problem olurdu lakin şimdi cok kolay dna testi denilen bişey var.öyle ahım şahım bişeye de gerek yok cocuğun tırnağı saçı yeter..yaptırsınlar..bildiğim bi şey de şüphenin giderek büyüdüğüdür..yaptırıp kurtulsunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…