- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Sanane buna hakkin yok demissin bana,ben o yüzden konu sahibi ben değilim bana yüklenme demek istedimAdı mınnak mı dıye soran sensın bende cevapladım
Eskiden her farklı çocuğa tüpçüden mi sütçüden mi denirdi
Şimdi de başkasının yumurta ya da spermi mi deniyor
Eskiden her farklı çocuğa tüpçüden mi sütçüden mi denirdi
Şimdi de başkasının yumurta ya da spermi mi deniyor
Anladım ben sizin demek istediğinizi ama en başta yazıldığı mesajdan yola çıkarak söyledim ben onu yoksa o kadarını bende Biliyorm onu herkes biliyordur zatenNazlı Hanımcığım, anlatamıyor muyum acaba?
İstenirseden kastım hastane veya doktorun aileden habersiz bir biçimde başka kişilerin sperm veya yumurtasını kullanması değil, anne ve baba adayının yumurta ve spermi eğer çocuk yapmaya elverişli değilse doktorlar ailelelere bu şekilde bir yol daha olduğunu anlatıyor ve işlem ailenin onayı ile yapılıyor. Bu durumda dna testi yapıldığında tabii ki uyuşma olmayacaktır ama aile zaten bu durumu bilmekte ve kabul etmektedir.
Kastın aileden gizli bir işlem yapılması ise bu zaten büyük bir skandal, olur mu öyle şey.
Size ne bundanYani hani cocuklari tek gorseniz aaa bunlar ingilizmi diyebiliyorsnuz. Birakin iki uc kereyi belki en az benim yanimda yirmi defa tanimayanlar disardan bakanlar aaa ne guzeller tatilemi geldiler aaa ingilizmi aa almanmi diyorlar bende annesi uzulmesin diye olurmu bunlar dogu cocuklari bizim aslimiz sarisin diyip herkesi susturuyorum ama Allah biliyor imkani yok turklerle alaka yok.suan buyuduler dedikki buyudukce esmerlesirler dahada sut sarisi oldular gozler iyice mavilesti.benlik sorun yok sadece merak ettim basina gelen varmu tabiki Rabbim cocuk versin saglikli olsun.ama merak ettim yani
Yedi göbek atalara kadar Benzeme olabiliyor. Yinede şüphe varsa test yaptirilabilirKizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi
Geçtiğimiz yıllarda bir haber vardı, adamın ikizleri doğuyor biri beyaz diğeri siyah. Meğerse adamın atalarından biri siyahiymiş. Neden olmasın, herkesin çocuğu kendine benzemiyor. Çok kafalarına takiyorlarsa DNA testi yaptırsınlar.
11 aylık bebeğim büyük anneannemin gözleride o renkmiş tabii ben bilmiyorum tenide beyazmış yüz hatları elleri ayakları tabii ki bize benziyor ama teni ve gözleri hiç alakasızNe kadarlık bebeginiz.Bebeklerin gözleri sonradan koyulaşabiliyor bunu unutmayın,belki atalariniza çekmiştir bebeginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?