tup bebekler ailemize benzemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah çocuklar anne babanindir bazen de bir hastalık olabiliyor bazı kişilerin vücutlarında pigment eksik oluyor anne baba siyahi olsa çocuklar bembeyaz oluyor bence her iki durumu da değerlendirin Allah yardimci olsun

Okumustum yillar once buna benzer haberler.. spermlerin karistirilmasi vs cok kotu olur ya..ama anne baba boyle birsey dusunmuyorsa size ne? Kaldiki kimi basina gelse cok zor bi durum

Cok enteresan gercekten , hickimseye sormadim tabi nerde yaptirsin diye ozel konular neticede , dedigin gibi olabilir..

Zannetmiyorum yumurta ve sperm hucrelerinin karisacagini.
Annem babam sizin tabirinizle sut beyaz. Ama ablam ve ben esmeriz. Didisinin didisi esmermis. Yani takilmayin bence boyle seylere

Bir yerde okumustum 7 kusak geride siyahi bir akrabaniz var ise cocugunuzun siyahi dogmasi soz konusu, degil ki sarisin. Benim kiz arkadasimin ailesi esmer, ablasi kumral, kendisi Norvec den ulkemize ziyarete gelmis gibi bir tip. Sap sari saclar, yemyesil gozler ve ceset gibi bir ten rengi.. olabiliyor yani cok da anormal degil..

bilmiyorum boyle seyler yazıldı mı daha once
hepsini okuyamadım
kotu niyetlı de olmak ıstemem ama 48 yasında kendi yumurtanla hamile olma ihitmalı cook cok dusuk, yani ımkansıza yakın
hatta ılk bebekse bi de
yumurtayı donorden almıs olabılırler
tr de yasak ama kıbrıs yunanaistan felan serbest

yani gercekten kotu nıyetlı olmamak lazım ama bu da bır ıhtımal

size ne? anne babanin boyle bi suphesi olursa test ws yaptirirlar. yoksa da yaptrmazlar. cocuk anne babaya benzemek zorunda degil. her benzemeyene de damga mi vurulmali.

tup bebek ya da normal yolla olmasi fark etmez eğer kari koca genlerinde cekinik olarak sarisinlik varsa yani taşıyıcı iseler bu bebekte orataya çıkabilir ama diğer ihtimal belki yumurya ya da sperm donasyonu yaptirmislardir tepki almamak icin bunu saklıyor olabilirler

3 çocuğumda tüp hepsı mınnak berıl ve hasan
Donasyon olmasın
Bence kurcalamayın onların özelı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…