- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Cok enteresan gercekten , hickimseye sormadim tabi nerde yaptirsin diye ozel konular neticede , dedigin gibi olabilir..Oğlum tüp bebek benim kopyam kahverengi gözü de saçı da
Oğlumun sınıf arkadaşları var tüp bebek onlar da sarışın renkli gözlü değil
Kıbrıs için bu söylenti var zira orada sperm ya da yumurta başkasından olabiliyor
Ama ben genelde aileye benzeyenlere denk geldim galiba
tup bebek ya da normal yolla olmasi fark etmez eğer kari koca genlerinde cekinik olarak sarisinlik varsa yani taşıyıcı iseler bu bebekte orataya çıkabilir ama diğer ihtimal belki yumurya ya da sperm donasyonu yaptirmislardir tepki almamak icin bunu saklıyor olabilirlerKizlar onlar bizim cocuklarimiz ben zaten yakindan ilgileniyorm ve cok guzeller ama dusunmeden edemedim cok tatlilar.ama hani yillar once o haberi bende izledim o doktor kendi spermlerini kullanmisti.herkes ailede bi dumur oldu ama bisey belli etmedik sadece dis etkenler biraz moralimizi bozuyor.anneside babsida tabiki farkinda ama belkide kendileri boyle istediler.sadece merak ettigim tup bebek olumca boyle olabiliyormu. Yoksa onun disunda Allah vermis saglikli olsunlarda.gerisi muhim degil
3 çocuğumda tüp hepsı mınnak berıl ve hasanKizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi
Ne kadarlık bebeginiz.Bebeklerin gözleri sonradan koyulaşabiliyor bunu unutmayın,belki atalariniza çekmiştir bebeginizEşim ve ben esmeriz bebeğimiz beyaz tenli mavi gözlü doğal yollarla hamile kaldım olabilir yani çok karıştırmayın bence sizi ilgilendirmez
Adı mınnak mı cok şaşırdım3 çocuğumda tüp hepsı mınnak berıl ve hasan
Donasyon olmasın
Bence kurcalamayın onların özelı
Ünıye gıdıyor ıkızlerNe kadarlık bebeginiz.Bebeklerin gözleri sonradan koyulaşabiliyor bunu unutmayın,belki atalariniza çekmiştir bebeginiz
Küçük berıl ve hasan yanıAdı mınnak mı cok şaşırdım
Ben ne kadarlık bebeginiz diye diğer üyeye sormuştum,bir de ben konu sahibi değilim ki neden düşünme dedinizÜnıye gıdıyor ıkızler
Çok derin düşünme oluruna bırak
Pardon konu sahıbı sandım sızıBen ne kadarlık bebeginiz diye diğer üyeye sormuştum,bir de ben konu sahibi değilim ki neden düşünme dediniz
Hanfendi konu sahibi ben değilimKüçük berıl ve hasan yanı
Mınnak minik yanı
Çok merak ettım bu aılenenın çocuğundan sananekı bu denli araştırıyorsun buna hakkın yok
Hem günah ya açık aramak
Adı mınnak mı dıye soran sensın bende cevapladımHanfendi konu sahibi ben değilim
Konu sahibi çok olmuş banlanalı cevap yazamazPardon konu sahıbı sandım sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?