- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Fiziksel özellik olarak nasılsınız kızınla merak ettimkastedilen şey başkasının sperm/yumurtalarını kullanmaksa dünyada da türkiyede de örneği çok maalesef, ilk aklıma gelen adana daki şu skandaldı mesela:
http://www.hurriyet.com.tr/spermci-profesore-3-yil-hapis-cezasi-5497881
bilerek donör kullanmış da olabilirler, ya da tamamen genetik kaynaklı da olabilir.
az önce de yazmıştım, kızım bana bir elmanın armuta benzediği kadar benziyor, tek ortak noktamız insan ve dişi olmamız, doğal yolla ben doğurdum, doğar doğmaz da gördüm benden çıktı yani
sacmaliyorsunuzŞaşılacak bir şey yok, aile özellikle sarışın mavi gözlü bebek istemiş ve ona göre ısmarlama yapılmış. Ve evet çocuklar çok büyük olsasılıkla babadan değil bu yüzden fazla kurcalamayın.
Pardon? Tüp bebek yönteminin günümüzde geldiği noktadan bahsediyorum Hanımefendi ne saçmalaması? Hatta annenin yumurtaları da kullanılmamış olabilir.sacmaliyorsunuz
Bence de öyle olabilirPardon? Tüp bebek yönteminin günümüzde geldiği noktadan bahsediyorum Hanımefendi ne saçmalaması? Hatta annenin yumurtaları da kullanılmamış olabilir.
sacmaliyorsunuz
Fiziksel özellik olarak nasılsınız kızınla merak ettim
Çok örnek var bu şekilde, aileler çocuk sahibi olmak istiyor ve şu veya bu şekilde uygun donör bulunuyor ve işlem tamamlanıyor. Ne yapsınlar yani annenin yumurtalar sağlıksız, babanın spermler sağlıksız ise çocuk sahibi olamasınlar mı? Fazla kurcalamamak lazım bu yüzden.Bence de öyle olabilir
DNA testi yaptiracaklar kesin sonuc. Ben olsam bende huylanirdim. Hastaneyi basarili gostermek icin hastane calisanlarinin spermlerini kullanmisti zamaninda Adana'da bir hastane.Kizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi
O da güzelmişben beyaz tenli, renkli gözlüyüm kızım esmer, siyaha yakın gözleri var. benim dudaklarım ince, kızımın kalın, benim göz yapım normal onunki çekik (çok çekik hem de tatar gibi)
fiziksel yapımız bile benzemiyor, benim omuzlarım geniş, bacaklarım kalın ve vucuduma göre kısa, ayaklarım taraklı, onun kemik yapısı çok narin, bacakları ve ayakları upuzun ince vs vs yani nerdeyse hiç ortak yönümüz yok.
Tüm vucut hücreleri gibi spermler de dna taşır bu yüzden dna kodlamasında nuanslar bellidir. Ayrıca, eğer istenirse anne veya babadan ve hatta her ikisinden de farklı donörler kullanılarak dölleme sağlanabiliyor. Önce araştırın, sonra itiraz edersiniz.Yok artik
Pardonda spermin ustunde sarışın olduğumu yazıyor akil mantik allah aşkına sarışın babanın esmer çocuğu olabiliyor ve babadan olmayan spermi kullanamazlar yani sacmalik kusura bakmayin
Tüm vucut hücreleri gibi spermler de dna taşır bu yüzden dna kodlamasında nuanslar bellidir. Ayrıca, eğer istenirse anne veya babadan ve hatta her ikisinden de farklı donörler kullanılarak dölleme sağlanabiliyor. Önce araştırın, sonra itiraz edersiniz.
Esmer babanın veya esmer annenin de sarışın çocuğu olabilir elbette, dede-anneanne, büyükbaba-büyükanne ve bunların kardeşlerinde ve hatta en uzak ihtimal 7 soy öncesinde renkli göz veya açık ten geni var ise mümkündür.Soy uzaklaştıkça ihtimal düşer ama yine de bilimsel olarak mümkün fakat yukarıda yazdığım konuyu araştırın. Kıbrıs Tüp bebek merkezleri bu konuda çok ünlüdür.
Müge anlıcılıkHanımefendi beğeni için falan değil! cidden içimden gelerek yazdım
Bu ana babanın da gözü kör değil herhalde onlara ters bir durumsa açar hastaneyle konuşurlar
Belki donörle çocuk sahibi oldular, belki yumurta belki sperm başka birinin aile bunu kabul etti...size mi kaldı Müge Anlıcılık oynayıp bu gizemi! çözmek?? Bu konuyu kurcalamak sadece insanları rahatsız eder, bu kadar.
Gerçekten sizi ilgilendiren bir durum yok
Altın gününde konuşacak malzeme bulmuş meraklı teyzeler gibisiniz
Ortalığı bulandırmayın, binbir zahmetle ana baba olmuş insanların huzurunu kaçırmayın
Nazlı Hanımcığım, anlatamıyor muyum acaba?Ayrıca, eğer istenirse anne veya babadan ve hatta her ikisinden de farklı donörler kullanılarak dölleme sağlanabiliyor.
Burda istenirse demişsiniz evet istenirse.
Peki bu aile bsy oldu çocukları olduktan sonra dna testi yaptırıldı hersey meydana çıkar değilmi?
Peki bu ihtimalleri hastaneler düşünmüyorum o yuzden sacmalik diyorum sonuçta bu ortaya çıksa hastane sorun yasiyack
Tup bebeklerin cogu sarisin mavi gozlu oluyor , sarisin mavi goz bize cok guzel gelse de aslinda genetik olarak eksiklik tam bilimsel olarak aciklayacak kapasiteye sahip degilim ancak arkadasimin doktorunun aciklamasindan biliyorum
Sonucta yumurtalari toplama asamasinda toplanan yumurtalarla alakali bir durummus
Yani donor falan yok ortada yada garipsenecek bir durum da degil
Tum esmer arkadaslarimin tup bebekleri sarisin mavi gozlu gayet siradan bir durum bu
Benim tup bebek yaptiran arkadaslarimin tamami sarisin mavi gozlu oldu , bi bilen olsa nedenini de aydinlatsa bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?