tup bebekler ailemize benzemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaşılacak bir şey yok, aile özellikle sarışın mavi gözlü bebek istemiş ve ona göre ısmarlama yapılmış. Ve evet çocuklar çok büyük olsasılıkla babadan değil bu yüzden fazla kurcalamayın.

Fiziksel özellik olarak nasılsınız kızınla merak ettim

Vallaha tüp bebeğe kadar gelinmiş oldu diye sukrediceklerine bişeyler arıyorlar hey Allah'ım ya allah bilir kime nasil çocuk vereceğine illa benzemek zorunda degl neyse cok dert ettiyseniz DNA testi yaptırin ozmn burdaki cevaplarla nasl sonuc alcaksnz

Fiziksel özellik olarak nasılsınız kızınla merak ettim

ben beyaz tenli, renkli gözlüyüm kızım esmer, siyaha yakın gözleri var. benim dudaklarım ince, kızımın kalın, benim göz yapım normal onunki çekik (çok çekik hem de tatar gibi )
fiziksel yapımız bile benzemiyor, benim omuzlarım geniş, bacaklarım kalın ve vucuduma göre kısa, ayaklarım taraklı, onun kemik yapısı çok narin, bacakları ve ayakları upuzun ince vs vs yani nerdeyse hiç ortak yönümüz yok.

Bence de öyle olabilir
Çok örnek var bu şekilde, aileler çocuk sahibi olmak istiyor ve şu veya bu şekilde uygun donör bulunuyor ve işlem tamamlanıyor. Ne yapsınlar yani annenin yumurtalar sağlıksız, babanın spermler sağlıksız ise çocuk sahibi olamasınlar mı? Fazla kurcalamamak lazım bu yüzden.

DNA testi yaptiracaklar kesin sonuc. Ben olsam bende huylanirdim. Hastaneyi basarili gostermek icin hastane calisanlarinin spermlerini kullanmisti zamaninda Adana'da bir hastane.

O da güzelmiş

Yok artik
Pardonda spermin ustunde sarışın olduğumu yazıyor akil mantik allah aşkına sarışın babanın esmer çocuğu olabiliyor ve babadan olmayan spermi kullanamazlar yani sacmalik kusura bakmayin
Tüm vucut hücreleri gibi spermler de dna taşır bu yüzden dna kodlamasında nuanslar bellidir. Ayrıca, eğer istenirse anne veya babadan ve hatta her ikisinden de farklı donörler kullanılarak dölleme sağlanabiliyor. Önce araştırın, sonra itiraz edersiniz.

Esmer babanın veya esmer annenin de sarışın çocuğu olabilir elbette, dede-anneanne, büyükbaba-büyükanne ve bunların kardeşlerinde ve hatta en uzak ihtimal 7 soy öncesinde renkli göz veya açık ten geni var ise mümkündür.Soy uzaklaştıkça ihtimal düşer ama yine de bilimsel olarak mümkün fakat yukarıda yazdığım konuyu araştırın. Kıbrıs Tüp bebek merkezleri bu konuda çok ünlüdür.

Ayrıca, eğer istenirse anne veya babadan ve hatta her ikisinden de farklı donörler kullanılarak dölleme sağlanabiliyor.

Burda istenirse demişsiniz evet istenirse.
Peki bu aile bsy oldu çocukları olduktan sonra dna testi yaptırıldı hersey meydana çıkar değilmi?
Peki bu ihtimalleri hastaneler düşünmüyorum o yuzden sacmalik diyorum sonuçta bu ortaya çıksa hastane sorun yasiyack

Müge anlıcılık ay alemsin ya

Nazlı Hanımcığım, anlatamıyor muyum acaba?

İstenirseden kastım hastane veya doktorun aileden habersiz bir biçimde başka kişilerin sperm veya yumurtasını kullanması değil, anne ve baba adayının yumurta ve spermi eğer çocuk yapmaya elverişli değilse doktorlar ailelelere bu şekilde bir yol daha olduğunu anlatıyor ve işlem ailenin onayı ile yapılıyor. Bu durumda dna testi yapıldığında tabii ki uyuşma olmayacaktır ama aile zaten bu durumu bilmekte ve kabul etmektedir.

Kastın aileden gizli bir işlem yapılması ise bu zaten büyük bir skandal, olur mu öyle şey.

Renkli göz kromozom eksikliğiymiş evet.
Sarı gende baskın bir gen eger aile de azıcık ucundan kenarından bir sarı varsa sarı gen baskın çıkıyormuş

Olmayacak sey degil.. Ama ne gerek var kurcalamaya.. ailenin bi bildigi var demek ki.. ailenin suphesi olsa direk islem baslatirlar.. bazen gormemek en iyisi..

Ben böyle birşey oldugunu düşünmüyorum cünkü böyle örnekler çok var ama su da var ki doguluların kökenleri zaten sarıdır kökenlerine cekmiştir büyük ihtimalle mesela bende normalimdir ablamın gözleri babamın gözleri cekik hatta babam sey demişti kökümüz Kırgızlara dayanıyordur belki bilemeyiz ki

Benim tup bebek yaptiran arkadaslarimin tamami sarisin mavi gozlu oldu , bi bilen olsa nedenini de aydinlatsa bizi

Oğlum tüp bebek benim kopyam kahverengi gözü de saçı da

Oğlumun sınıf arkadaşları var tüp bebek onlar da sarışın renkli gözlü değil

Kıbrıs için bu söylenti var zira orada sperm ya da yumurta başkasından olabiliyor

Ama ben genelde aileye benzeyenlere denk geldim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…