• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

bende temmuzda negatifi görüm...2 yumurta oluşmuştu..ikiside boş çıktı:( en kısa sürede başlıycam 2, denemeye...sorun erken yumurta yetmezliği....sizin sorunlar neydi...

yaşın kaç canım? neyse üzülme benim 4 tane birinci kaliteydide ne oldu olacağı varsa olur bir kızın tek embriyo oluşmuş ve hamile kalmış kısmet:71::71:

Anladım cnm umarım sorun çıkmaz . Bende 12 sini bekliyorum allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin ...

inşallah aramızdan hamile kalan çıkar hep beraber seviniriz birbirimize dua edelim en erken seninki herhalde dualarım seninle kurban olduğum Allahım tupbaby nın göbişini bir değil iki bebişle doldur amin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende temmuzda negatifi görüm...2 yumurta oluşmuştu..ikiside boş çıktı:( en kısa sürede başlıycam 2, denemeye...sorun erken yumurta yetmezliği....sizin sorunlar neydi...

benimde eşimde hareket problemi vardı ama tutunmama sebebi daha çok kadında oluyomuş araştırıyoruz inşallah 2. de yüzümüz güler:31::31::31:

inşallah aramızdan hamile kalan çıkar hep beraber seviniriz birbirimize dua edelim en erken seninki herhalde dualarım seninle kurban olduğum Allahım tupbaby nın göbişini bir değil iki bebişle doldur amin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ay cnm benim =)) benim tedavim ertelendi :(( laparoskopi olmak için 12 sini bekliyorum cnm ama duan inş daha sonra kabul olurda bende burdan hepiniize mutlu haberi verebilirim tatlım :46:

Ay cnm benim =)) benim tedavim ertelendi :(( laparoskopi olmak için 12 sini bekliyorum cnm ama duan inş daha sonra kabul olurda bende burdan hepiniize mutlu haberi verebilirim tatlım :46:

laporoskobi nasıl yapılıyorki zormu ve nasıl karar verdi dr un ben im içimden bir ses güzel şeyler olacak diyor inşallah.....

laporoskobi nasıl yapılıyorki zormu ve nasıl karar verdi dr un ben im içimden bir ses güzel şeyler olacak diyor inşallah.....

Cnm ben tedaviye başlamadan önce rahim filmimde (hsg ) sol taraftaki tüpümde bir gariplik vardı gariplik dediğim içeri sıvı gidiyor ama çok az .
Çok önemsemediler ... tedaviyi denedik ve tutmadı . Sonra ben hastanemi değiştirdim ve filmime bakar bakmaz doktor bu sorunun tüp bebek şansını azalttığını söyledi.Ameliyat olmam gerektiğini ve içindeki sıvıyı almaları ya da tüpü almaları gerektiğini söyledi ( ameliyat sırasında duruma göre ne yapılabilir onlar karar verecekler )
Yani yeni tedaviye başlamadan bu sorunu ortadan kaldıralım dedi doktor bende tamam dedim .
Laparoskopi ameliyat ama korkulacak birşey değil bakalım haftaya cumayı sabırsızlıkla bekliyorum tatlım :))

Son düzenleme:
cnm ben tedaviye başlamadan önce rahim filmimde (hsg ) sol taraftaki tüpümde bir gariplik vardı gariplik dediğim içeri sıvı gidiyor ama çok az .
çok önemsemediler ... Tedaviyi denedik ve tutmadı . Sonra ben hastanemi değiştirdim ve filmime bakar bakmaz doktor bu sorunun tüp bebek şansını azalttığını söyledi.ameliyat olmam gerektiğini ve içindeki sıvıyı almaları ya da tüpü almaları gerektiğini söyledi ( ameliyat sırasında duruma göre ne yapılabilir onlar karar verecekler )
yani yeni tedaviye başlamadan bu sorunu ortadan kaldıralım dedi doktor bende tamam dedim .
Laparoskopi ameliyat ama korkulacak birşey değil bakalım haftaya cumayı sabırsızlıkla bekliyorum tatlım :))

allah kolaylık versin canım inşallah kolay olur ben hsg bile çektirmedim tüp bebekte tüplerin tıkalı olması bir şeyi değiştirmiyo dediler ama senin tutunmama sebebi buymuş kişiden
kişiye değişiyo demek yarın büyük gün ozaman dualarım seninle öpüyorum:29:

allah kolaylık versin canım inşallah kolay olur ben hsg bile çektirmedim tüp bebekte tüplerin tıkalı olması bir şeyi değiştirmiyo dediler ama senin tutunmama sebebi buymuş kişiden
kişiye değişiyo demek yarın büyük gün ozaman dualarım seninle öpüyorum:29:

:)) haftaya perşembe olacak cnm doktorun planlarında değişiklik olmuş :)) Sağol cnm benim :87:

selam kızlar, ağustosta 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar, bende 2. tüp bebek denememi yapacağım. kısmetse ocak ayında tekrar tedaviye başlayacağım, umarım ikinci tedavi bizler için son tedavi olur

bende temmuzzedeyım:)ne dıyeyım hayırlısı hakkımızda esımde sorun var bende de pko var gercı dr pko ıcın avantaj dedı ama tedavı surecınde benı mahvettı ohss oldum neyse cok sukur gectı. tutunmama kadınla mı ılgılıymıs bu arada?

slm arkadaşlar bende ağustosta 1. tüp denememi yaptım ve negatifle sonuçlandı. 1 tane 5. gün embriyosuydu ama olmadı kısmet değilmiş. 2. için önümüzdeki yaz tatilini bekliyoruz. doğuda çalıştığımız için. 1. denememde transferin 5. günü yola çıktım çalıştığım yere gelmek için 12 saatlik bir otobüs yolculuğu yaptım belkide bundan dolayı olmadı diyorum doktorum bir sorun olmaz demişti ama çok iyi bir embriyoydu çok umutluyduk büyük bir hüsran yaşadık iki aydan fazla oldu ama hala kendime gelemedim sayılır

selam kızlar, ağustosta 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar, bende 2. tüp bebek denememi yapacağım. kısmetse ocak ayında tekrar tedaviye başlayacağım, umarım ikinci tedavi bizler için son tedavi olur

inşallah bu son olur Allah sana sabırlık versin nerede yaptırmıştın ben ankara mayada yaptırmıştım bebeğin cennette seni bekliyor ve Allaha yalvarıyor annemide cennete alın diye buna inan öpüyorum seni:89::89::89:

bende temmuzzedeyım:)ne dıyeyım hayırlısı hakkımızda esımde sorun var bende de pko var gercı dr pko ıcın avantaj dedı ama tedavı surecınde benı mahvettı ohss oldum neyse cok sukur gectı. tutunmama kadınla mı ılgılıymıs bu arada?

evet büyük olasılık tutunmama sebbebi kadınla ilgili veya genetik bazı sorunlar olabilir sen nerler yapıyorsun 2, ne zaman :90::90:

slm arkadaşlar bende ağustosta 1. tüp denememi yaptım ve negatifle sonuçlandı. 1 tane 5. gün embriyosuydu ama olmadı kısmet değilmiş. 2. için önümüzdeki yaz tatilini bekliyoruz. doğuda çalıştığımız için. 1. denememde transferin 5. günü yola çıktım çalıştığım yere gelmek için 12 saatlik bir otobüs yolculuğu yaptım belkide bundan dolayı olmadı diyorum doktorum bir sorun olmaz demişti ama çok iyi bir embriyoydu çok umutluyduk büyük bir hüsran yaşadık iki aydan fazla oldu ama hala kendime gelemedim sayılır

canım benim inşallah ikincide olur ve bütün acılarını unutursun 5.gün embriyosu için %80 şans diyolar ama sakat olabilirdi senin sağlığın tehlikeye girebilirdi böyle düşün her işte bir hayır vardır inşallah bu topikteki herkez bir gün anne olacak buna inanıyorum ama zamanı var öptüm:87::87::87:

Back
X