• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

ahh canııım kıyamam sana hele o kadar genç olduğunu da öğrendim ya kardeşim gibi geliyorsun şimdi. ama inan biran bile şüphe etmedim senin bebeğin seninle inan
darısı başıma öptüm canım iyi geceler

sğl cnmm bende senin dediklerini okuyunca içim rahatlıyo ne yalan söyliyim...inş cnm inş bebişim benimledir ve kesesini bize annesine babasına gösterir inş çok tedirginim ama inanıyorum bırakmıyacak annesini mücadele edecek inş onu çok istiyorum tutmuşken onu bırakmak istemiyorum...inş cnm inş Allahım sanada nasip eder en kısa zamanda tatlım...Rabbim herkese nasip eder inş her isteyene....

Valla canım dediğim gibi Ankara Gata yı ASLA tavsiye etmiyorum. Maya ile bende görüştüm geldiğimde açıkcası bende ısınamadım. Bide bana bu ay raporunu çıkaralım önümüzdeki ay tedaviye başlarız dediler. Sonuçta ben burada oturmuyorum İstanbuldan geldim. Git gelde yapamam yol yakın değilki sonuçta. Ankalife tüp bebek merkezinide araştırdım.Oranın doktorunuda görev yerimiz Marmaristeyken görüşmüştük. Ama tedaviye giden arkadaşlarım var hiç memnun kalmamışlar.İşi tamamen maddiyata dökmüşler. Gerçi şuan çoğu tüp bebek merkezleri ve kadın doğum doktorları işi parasal olarak düşünüyorlar.Bizler ne haldeyiz psikolojimiz nasıl umurlarında bile değil. Ama istanbulda ivi tüp bebek-İstanbul tüp bebek ve Memorialın methini çok duydum.Benim eşim asker olduğu için ben Askeri hastane düşündüm ama çok ama çok pişman oldum. Tabi ilk yaptırdığım Haydarpaşa Gata yı işin içine katmıyorum. Oradan ve ekibinden çok memnundum.Orası kapandığı için budayım zaten:(:(Hepimiz için hayırlısı olsun canım ya.Allah önümüze iyi ve merhametli insanlar çıkarsın.Ve isteyen herkese bebişlerini kucağına versin Allahım.

gata aklımıza hıc gelmedı canım ya ıkımızde ogretmenız belkı ondandır. ankalıfe'ı yasadıgımız yerden bı dr onerdı ordan gelmıs buraya arastırdım pek ıce sınen yorumlar gormedım eger ıstanbuldaysan bence orayı arastır sehır dısında yaptırmak kolay degıl yorucu...bakalım ankarada secenek epey cok daha oncede soylemıstım h. satırogluyla bı gorus ıstersen bıraz pahalıymıs ama cok ıyıymıs psıkolog falanda varmıs yalnız her gıdenden rahım fılmı alıyormus , 5 yıldızlı otel gıbı dedıler orası ıcın yaza belkı orası olur benım ıcın.

2010canımı aldı benden geçen yıl bu zamanlar nasıldık şimdi nasıl ben bebeğim tutmadı tutunamadı diye üzülürken daha büyük bir acı yaşadım canım babamı kaybettim babacım seni çok özledim en çok beni üzün yaralayan benim bebeğim olursa seni hiç tanımıycak seninle hiç anısı olmuycak en çokta bu yaralıyo insanı allah kimseye yaşatmasın

2010canımı aldı benden geçen yıl bu zamanlar nasıldık şimdi nasıl ben bebeğim tutmadı tutunamadı diye üzülürken daha büyük bir acı yaşadım canım babamı kaybettim babacım seni çok özledim en çok beni üzün yaralayan benim bebeğim olursa seni hiç tanımıycak seninle hiç anısı olmuycak en çokta bu yaralıyo insanı allah kimseye yaşatmasın

slm cnm...çok üzüldüm acın büyük Allah daha büyüğünü yaşatmasın inş..başın sağolsun...bebeğinin tutunamamasıda Allahın bize verdiği bi sınav cnm isyan edemeyiz..inş bi sonraki tedavinizde bebişin gelir cnm inş...ne zaman düşünüyosunuz...

2010 benim için de kabus gibiydi, bebeğim beni de sevmedi gitti 2010 da ve benim de eşimin annesi öldü.. ve ben aslında onu ne kadar sevdiğimi ancak ölünce anladım.. uğursuz sene bittiği için çok mutluyum bu sen inşallah acılarımızı unutturacak çok uğurlu gelecek bize.

bende 2 tüp bebek denemem gün sayıyorum adet günümu bekliyorum 2 haftam kaldı uzun protokol olcak galiba

2010 benim için de kabus gibiydi, bebeğim beni de sevmedi gitti 2010 da ve benim de eşimin annesi öldü.. ve ben aslında onu ne kadar sevdiğimi ancak ölünce anladım.. uğursuz sene bittiği için çok mutluyum bu sen inşallah acılarımızı unutturacak çok uğurlu gelecek bize.

2011 yılından tüm kader arkadaşlarımın ve benim anne olmamızı bebeklerimizi sağ sağ lim kucağımıza almayı diliyorum inşallah bu yıl hepimize hayırlı olur :emir_bebek:

2011 yılından tüm kader arkadaşlarımın ve benim anne olmamızı bebeklerimizi sağ sağ lim kucağımıza almayı diliyorum inşallah bu yıl hepimize hayırlı olur :emir_bebek:

her yeni yıl yeni bir başlangıç yeni bir umut demek umarım bu yıl tüm başlangıçlarımız mutlu sonlarla biter..
bu arada ne durumdasınız tedavileriniz hangi aşamada. ben önümüzdeki c.tesi histereskopi olacağım sonra da şubat başında adetimle beraber yeniden denemek için başlayacağız.. umarım bu kez yüzüm güler..

arkadaşlar bende kasımda negatif sonucu alıp bir güzel yıkıldım,histeroskopim iyi ,diğer her türlü tahlillerim normal,fakat bebişim olmuyor,doktoruma neden olmadı diye gittiğimde muayene etti ve her an hamile kalabilirsin dedi,fakat yine regli oldum ,yine tutmadı,h,ç ümidim kalmadı artık,
:5:

arkadaşlar bende kasımda negatif sonucu alıp bir güzel yıkıldım,histeroskopim iyi ,diğer her türlü tahlillerim normal,fakat bebişim olmuyor,doktoruma neden olmadı diye gittiğimde muayene etti ve her an hamile kalabilirsin dedi,fakat yine regli oldum ,yine tutmadı,h,ç ümidim kalmadı artık,
:5:

var mı öyel pes etmek? ben de kasımda negatifi aldım üstüne histereskopi oldum bu hafat sonu yine olmam gerekiyor.. Hiiiiç ümidimi kaybetmedim hatta geçen seferden daha ümitliyim. Hem neden olmasın ki?

sen neler yapıyorsun ,bir tedavi görüyormusun ,2.deneme için neler düşünüyorsun

çok haklısın pes etmemek gerekiyor,

biliyorum söylemek kolay geliyor umutlu ol, rahat ol demek çok kolay.. insanın içi yanarken hangi rahatlık, hangi umut diyorsun ama o da oluyor zamanla. yeniden deneyecek gücü, heyecanı, hevesi bulacaksın içinde..Allah kalbine ferahlık versin.

Kızlar Merhaba,

Yzadıklarınız okudum ne kadar çabuk vazgeçiyosun hemen ne kadar ümitleriniz kırılıyo ben 2005 yılından beri tüp bebek deniyorum sadece bana 4 kere transfer yapılabildi çünkü arada denediklerimde yumurtalarım boş çıktı büyümedi onları saymıyorum bile artık size kasım ayında bende negatif sonuç aldım aralıkta dondurulmuşlarımla tekrar transfer yapıldı sonuç pozitif çıktı arkadaşlar onun için hemen pes etmeyin umutlarınızı yitirmeyin.Dualarım sizinle RABBİM gönlüze göre versin.AMİN

sen neler yapıyorsun ,bir tedavi görüyormusun ,2.deneme için neler düşünüyorsun

ben ikinci tedavi için Şubatı bekliyorum Şubatta adet gördüğümde tekrar başlayacağız sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım. Ondan önce 22 Ocakta histereskopi yapılacak onu bekliyorum

ben ikinci tedavi için Şubatı bekliyorum Şubatta adet gördüğümde tekrar başlayacağız sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım. Ondan önce 22 Ocakta histereskopi yapılacak onu bekliyorum

hayırlı olsun arkadaşım Allah dualarımızı kabul etsin,hitereskopi daha önce olmamışmıydın,olunca yine yazarsın sonucunu paylaşırsın

hayırlı olsun arkadaşım Allah dualarımızı kabul etsin,hitereskopi daha önce olmamışmıydın,olunca yine yazarsın sonucunu paylaşırsın

olmuştum canım bu benim üçüncü histereskopim olacak. ilk ikisinde myomlarım alındı şimdiki sadece tanaısal olacak kısmetse

Back
X