- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi Prenseslerim2
-
Yaşımdan dolayı mı acaba sıkıntılı dedi anlayamadımBen 2 amh ile üçüzlere hamile kaldım. Ikızlerle devam edıyorum. 2 amh gayet ıyı bence. 0.2 olsa ok sıkıntı ama senınkı normal
Merhaba canım umutsuz olma bence bizdede amh iyi ama yaşlısın yumurtan olsada kalitesizdir diyorlar. Ah şimdi 30 yaşımda olmak için neler vermezdim . Amh dediğin neki kağıt üstünde bir değer çocuk olmadıktan sonra neye yarar. Bu arada bu amh denen değer her ay değişiyormuş ve psikolojide çok etkiliyormuş tabi bence İbrahim Saraçoğlunun kürlerini kullan bir süre Aslan pençesi kürü var mesela , hayıt tohumu kürüde var incir kürüde işine yarayabilir. Ayrıca doktorlar amh hamile kalma kapasitesini göstermez sadece kalan yumurtalık rezervini gösterir ama yumurtanın bittiğini kesinlikle göstermez diyorlar ,düzenli adet gören kadın hamile kalabilir diyorlar. Hatta az önce dinledim amh 0,1 olan kadın daha 5 yıl düzenli adet görebilir diyordu. Bence bir süre kafanı dinle bu kürlerden yap olmuyorsa düzgün bir merkezde havuz yöntemi varmış ondan denersin . Ama kafandan bebek fikrini atmakta çok önemli bu bebekler en beklenmedik zamanda geliyor nedense.Merhabalar herkese yazdiklarinizi okuyunca kendimden daha da umutsuz hale geliyorum 30 yaşındayım 8 aylık evliyim bu yasima kadar hiç adet duzensizligi yaşamadım ama durumum hiç parlak değilmiş fsh im yüksek çıktı buna üzülürken amh çok düşük çıktı 0.29 tüp bebek denedik zor da olsa içimizde kalmasın diye tek yumurta bulundu aldılar ama dollendi bolunemedi çok üzüldüm bir daha şansım var mi bilmiyorum benim kadar olumsuz durumda olan var mi
Merhaba benim de amh Değerim 2.01 çıktı sizce nasılBen 2 amh ile üçüzlere hamile kaldım. Ikızlerle devam edıyorum. 2 amh gayet ıyı bence. 0.2 olsa ok sıkıntı ama senınkı normal
Güzel.Merhaba benim de amh Değerim 2.01 çıktı sizce nasıl
Doktorum amh bakarız ancak asıl önemli olan ultrasonda gördüğümüzdür dediMerhaba benim de amh Değerim 2.01 çıktı sizce nasıl
Kizlar ben 2 defa tup bebek denedim. Amh sonucuma bakan doktor belki de yumurtan hic kalmamis bile olabilir diyordu. Bunu diyenlerden 2 tanesi prof. 1i1tiup bebek merkezindeki doktordu.
Ultrasonda ise 5-6 yumurta goruluyordu ve hemen tup bebek tedavisine baslandi. 1. De 4 yumurta 2. De 5 yumurta toplandi ama hamile kalamadim. 1. Sagliksiz gebelikti dustu. 2. Direk negatifti.
Ama ben 0.36 amh ile dogal yoldan hamile kaldim.
Hep diyorlardi kafaya takma kafandan atinca oluyor diye ama sizi de anliyorum kafandan atilmiyor ki. Insan hemen bebegi olsun istiyor. 3. Tup bebegi de denemek istemedigim icin bebek olayindan vazgectik. Ve son bir macun kullanayim da bebek olayini tamamen rafa kaldirayim dedim ve o ay hamile kaldim.
Stres hamile kalmaya engel bence. Sadece saglikli beslenin pozitif yaklasin.
C-life. Ama onumla olacagini da sanmiyordum. Bence kafamdan nasil olsa olmuyor diye bebek fikrini kafamdan atmakla hamile kaldim.nasıl bir macun kullandınız
ben de de amh düşüklüğü var. Doğal yoldan hamile kaldığınızı öğrenince o kadar sevindim ki. Bana da umut oldunuz. Çocuğunuz doğdu mu yoksa yeni mi dahaC-life. Ama onumla olacagini da sanmiyordum. Bence kafamdan nasil olsa olmuyor diye bebek fikrini kafamdan atmakla hamile kaldim.
3 ay sonra dogacak insallah. 36 yasimdayim.ben de de amh düşüklüğü var. Doğal yoldan hamile kaldığınızı öğrenince o kadar sevindim ki. Bana da umut oldunuz. Çocuğunuz doğdu mu yoksa yeni mi daha
3 ay sonra dogacak insallah. 36 yasimdayim.
Merhabalar ilk bebeğiniz mi3 ay sonra dogacak insallah. 36 yasimdayim.
Hayır yumurta takıbı. Benjm hastalıgım hipogonadotropik hipogonadizm. İlaçsız adet olmuyorum. Dolayısıyla rezerv var ama yumurta buyumuyo kendınden ve catlamıyo. İğneyle 16 mm e getırıp çatlatma iğnesi vurdum ve 36 saat sonra 4 gun sabah aksam ilişki seklınde.Yaşımdan dolayı mı acaba sıkıntılı dedi anlayamadım
Tüp bebeklemi ikiz? Kaç yumurta toplanmıştı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?