Tüp bebekte amh değeri

Sizin için sevindim. soğan kuru ve aslanpencesini aynı anda mi yaptiniz? Yoksa soğan kuru bitince mi aslanpencesi kürüne başladınız?

Sizin için sevindim. soğan kuru ve aslanpencesini aynı anda mi yaptiniz? Yoksa soğan kuru bitince mi aslanpencesi kürüne başladınız?
merhaba, aynı anda yaptırdılar bana.Ama değerlerinize göre değişiyor bunlar onlar karar veriyorlar. Ben aslanpençesini içtiğimin 5. gününde sapsarı bir akıntı geldi ve sonrasında da daha değişik kahverengimsi bir akıntı. Ben gördüm faydasını inşallah herkes faydalansın.

Çok sevindim canım gerçekten kullanıp sonucunu bizimle bi an önce paylaş çok merak ettim gerçekten yarıyor ise bnde bitkisel şeyler deneyeyim . Çünkü bnde 2 kere tup bebek denedim. iğnelerden ilaçlardan tiksindim artik

Kizlar hepinize umut olmak amaciyla yazmak istedim amh tek basina bir kisirlik sebebi degildir kaldiki gebe olmak icin sadece 1 tane yumurtaya ihtiyac vardir
Benim amh 0.5 esimin ileri hareketi 0di 2basarisiz tup bebek denemesinden sonra rabbim kendiliginden dogal yollarla gebelik nasip etti yani hic biriniz karalar baglamayin sadece her seyin bir zamani var

Çok teşekkür ederim, olursa hemen paylaşıcam:=)

gebe kaldınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…