slm arkadaşlar bende pcosluyum klomen aşılama denedik olmadı 11gündür soğan kürünü uyguluyorum reglime 1hafta var inş işe yaramıştır ya rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun inş...
biliyorum canım 6ay da olanlar bile var sabır edicez . soğan suyu da ben gecen yılda yapıyım dedım soğuk içtim iğrenç ötesi bişeydi yanlıs yapmısım soğuk olmaması gerekıyormus ve bır kez ıctım bıraktım yapamam asla dedım bu yıl artık yapıcam dedım koydum kafama zehir iç hamile kalıcaksın deseler içicem o durumdayım ama rabbim verdi sabrını inanırmısın hiç midem bulanmıyo hatta zevkle çay içer gibi içiyorum zerre kadar rahatsız etmiyor şifa olacak iyi gelecek midem bulanmıyor de kendı kendıne ben o şekilde içiyorum, iç sende canım o kadar hormon ilaçları vs. alıyoruz soganımı içemiyicez takip edelim birbirimizi sonucları bildireliminsallah canim benim ...ama ilk ay hemen olmasada umutsuzluga kapilma cunku doktor sitesinde belirtmis hemen ertesi ay hamile kalinacak diye bir kaide yok diye...bu kur rahimi temizliyormus tioki bir antibiyotik gibi sonraki ayda olabilir 3-4 ay sonrada yeterki olsunda onemli olan husus bu zaten....bende 4 subatta basliycam ama tadi konusunda tereddutlerim var ya icemezsem diye , benim midem cok hassas biraz zorlayinca kusan bir insanim....sence içebilirmiyim ?tadi içemeyecek kadar kotumu???kimisi yarim birakmis cunku bu yuzden...bir yola cikicam yarim birakmak istemiyorum
biliyorum canım 6ay da olanlar bile var sabır edicez . soğan suyu da ben gecen yılda yapıyım dedım soğuk içtim iğrenç ötesi bişeydi yanlıs yapmısım soğuk olmaması gerekıyormus ve bır kez ıctım bıraktım yapamam asla dedım bu yıl artık yapıcam dedım koydum kafama zehir iç hamile kalıcaksın deseler içicem o durumdayım ama rabbim verdi sabrını inanırmısın hiç midem bulanmıyo hatta zevkle çay içer gibi içiyorum zerre kadar rahatsız etmiyor şifa olacak iyi gelecek midem bulanmıyor de kendı kendıne ben o şekilde içiyorum, iç sende canım o kadar hormon ilaçları vs. alıyoruz soganımı içemiyicez takip edelim birbirimizi sonucları bildirelim
evet canim haklisin içelim olmeyiz ya...peki çok kaynarmi içiyorsun biraz iliyincami?mutlaka takip edelim birbirimizi sonuclari bildirelim belki ayni ayin hamisleri olur ordada paylasimda bulunuruz :)) sen incir kürünüde deniycekmisin???
ayyy inşş ya ben evet soğan bittikten sonra inciride yapıcam sanırım o adetin 3günü baslanıyodu bu arada soğanı bi 5 dkk kadar bekletiyorum cok hafif ılınsın hiiççç miden bulanmıcak inş
KIZLAR YANLIS KULLANIYORSUNUZ BEN BIR ZAT iBRAHIM SARACOGLUYLAN GÖRÜSTÜM TELEFONDA SIMDI SIZE KÜRÜ YAZIM:::
1,5 BARDAK KULLORSUZ SUYA 1 ORTA BOY SOGANI SU KAYNADIKTAN SONRA DÖRTE VEYA ALTIYA BÖLÜP ATIYORSUNUZ KISIK ATESTE 5DAKIKA KAYNATIYORSUNUZ AGZI KAPALI OLCAK ÖNEMLI HAVA ALMIYACAK SEKILDE KAYNADIKTAN SONRA ILIYINCA SÜZÜP SABAH VE AKSAM YEMEKLERDEN 10 VEYA 15 DAKIKA ÖNCE ICIYORSUNUZ KESINLILE ILIK OLMASI LAZIM YOKSA FAYDA GÖREMEZSINIZ CALISAN KADINLAR ICIN EGER SABAH KULLANAMIYORLARSA,AKSAM YEMEGINDEN 15 DAKIKA ÖNCE GECE YATMADAN ÖNCE ADETINIZE 15 GÜN KALA 15 GÜN BOYUNCA GÜNDE 2DEFA ICIYORSUNUZ RABBIM SIFA VERIR INSALLAH:
BENDE HER KIST CIKTIGINDA BÖYLE KULLANIYORUM VE HERZAMAN FAYDASINI GÖRMÜSÜMDÜR CÜNKÜ BIZDE SORUN ESIM VE BENDE OLDUGU ICIN HAMILELIK OLUSMUYOR:
tesekkur ederim canim bizde zaten ilik icmeyi dusunuyoruz...ama bende kist yok yan etki falan yaparmiki??biri bende yoktu kist cikti yazmisti bir yerde o takildi aklima simdi???:44:
YOK CANIM CIKMAZ IBRAHIM SARACOGLUYLAN GÖRÜSTÜGÜMDE HAMILE KALMAM ICIN HEM BANA HEMDE ESIME AYRI AYRI KÜR SÖYLEMISTI OZAMAN BENDE KIST YOKTU BENDE TÜP BEBEK TEDAVISINDEN SONRA KISTLER CIKMAYA BASLADI AYNI SEKILDE KULLANDIM SADECE KIST ICIN 10GÜN KULLAN DEMISTI ZATEN KIST CIKINCA ADETTE GÖRMÜYORDUM KULLANDIGIM 5INCI GÜNÜ ADET OLDUM TOPLAM 10GÜN KULLANDIM DOKTORa gittigimde 4cmlik KIST GITMISTI
aybuke sen kac yasindasin hiç gebelik geçirmedin dimi?
KIZLAR YANLIS KULLANIYORSUNUZ BEN BIR ZAT iBRAHIM SARACOGLUYLAN GÖRÜSTÜM TELEFONDA SIMDI SIZE KÜRÜ YAZIM:::
1,5 BARDAK KULLORSUZ SUYA 1 ORTA BOY SOGANI SU KAYNADIKTAN SONRA DÖRTE VEYA ALTIYA BÖLÜP ATIYORSUNUZ KISIK ATESTE 5DAKIKA KAYNATIYORSUNUZ AGZI KAPALI OLCAK ÖNEMLI HAVA ALMIYACAK SEKILDE KAYNADIKTAN SONRA ILIYINCA SÜZÜP SABAH VE AKSAM YEMEKLERDEN 10 VEYA 15 DAKIKA ÖNCE ICIYORSUNUZ KESINLILE ILIK OLMASI LAZIM YOKSA FAYDA GÖREMEZSINIZ CALISAN KADINLAR ICIN EGER SABAH KULLANAMIYORLARSA,AKSAM YEMEGINDEN 15 DAKIKA ÖNCE GECE YATMADAN ÖNCE ADETINIZE 15 GÜN KALA 15 GÜN BOYUNCA GÜNDE 2DEFA ICIYORSUNUZ RABBIM SIFA VERIR INSALLAH:
BENDE HER KIST CIKTIGINDA BÖYLE KULLANIYORUM VE HERZAMAN FAYDASINI GÖRMÜSÜMDÜR CÜNKÜ BIZDE SORUN ESIM VE BENDE OLDUGU ICIN HAMILELIK OLUSMUYOR:
cnm ben 23 yaşındayım 2yıl once klomenle hamıle kaldım ama 21haftalık erken dogum yaptım halıyle yasamadı 1.5yıldır da ugrasıyoruz yıne olmuyor sende cocuk var sanırım....
eyy Allahim sen ne buyuksun doganin nimetleri iste...birçok kisi ilac kullaniyor bunun için....simdi deniyormusun kurleri hala???
bende cok ugrastim zamaninda 6 asilama 2 tup bebek denedim..3. asilamayla hamile kaldim 2007 yilinda ama bebek gelismedi ve 3 aylikken dusuk yaptim...1 sene sonra 3 asilama 2 tup bebekten sonra tekrar hamile kaldim oglum oldu...simdi 2.5 yasinda
2 senedir istemiyordum 2.yi ,çunku gurbette yalniz cocuk buyutmek çok zor ama gecen aydan beri istiyorum artik...yine olmaz diye korkuyorum insallah bu sefer kendiliginden olur...yas geciyor geç kalmak istemiyorum...bende 29 yasindayim...
sanada çok geçmis olsun çok uzulmussundur tahmin edebiliyorum....kaç senelik evlisiniz??
bende cok ugrastim zamaninda 6 asilama 2 tup bebek denedim..3. asilamayla hamile kaldim 2007 yilinda ama bebek gelismedi ve 3 aylikken dusuk yaptim...1 sene sonra 3 asilama 2 tup bebekten sonra tekrar hamile kaldim oglum oldu...simdi 2.5 yasinda
2 senedir istemiyordum 2.yi ,çunku gurbette yalniz cocuk buyutmek çok zor ama gecen aydan beri istiyorum artik...yine olmaz diye korkuyorum insallah bu sefer kendiliginden olur...yas geciyor geç kalmak istemiyorum...bende 29 yasindayim...
sanada çok geçmis olsun çok uzulmussundur tahmin edebiliyorum....kaç senelik evlisiniz??
insallah transfere gerek kalmadan bu kurle kendiliginden olur canim....SUANDA 2TANE DONDURULMUS EMBIRYOM VAR ONLARA BASLIYACAKTIK AMA KISMET OLMADI YUMURTAM GELISMEDIGI ICIN VEDE ADET OLMADIGIM ICN ERTELENDI SIMDIDE ADET DÜZENSIZLIGIM VAR SUANDA ARSLANPENCESI KÜRÜNÜ YAPIYORUM ADET DÜZENSIZLIGI ICIN ADET OLURSAM ALLAHIN IZNIYLEN HISTERESKOPI YAPILACAK SORUN CIKMAZSA SUBATTA TRANSFERIM OLUCAK RABBiMiN IZNIYLEN
Sende cok zor seyler atlatmissin cnm ama masallah bak oglun olmus o unutturmustur herseyi Allah uzun sahlikli omurler versin ins ama simdi basla yine calismalara cok gec kalma bence bu arada bende 4yillik evliyim...
insallah transfere gerek kalmadan bu kurle kendiliginden olur canim....
basliycam bu ay calismalara kararliyim artik...vakit geçiyor 9 yillik evliyim daha 1 cocugum var bunada sukur ama benle ayni zamanda evlenen arkadaslarimin 3 tane var bile hepside buyuduler...benim oglum yalniz kalmasin artik onunda bir arkadasi , kardesi olsun istiyorum...insallah olur...
insallah canim benim...Allah isteyen herkese versin insallah...kimsenin kucagi bos kalmasin , gozunden yas akmasin bu yuzden....inş cnm hayırlısıyla alırsın kucağına ikinci cocugunuda valla yaş konusunu zaten hiç deme benım yaşıtlarında hep ikişer cocukları oldu bende bir tane bile yok olsun vardır bundada bir hayır((
slm kızlar bende geçtiğimiz yıl kistimden kurtulmak amaçlı 2 defa soğan kürü denedim. ilkinde küre başladığımın 4. günü hemen adetim gelmişti ikinci küre başladığımda ise 11. gün olmuş ama hala adetim gelmeyince korkup kürü yarıda bırakmıştım meğerse o ay hamile kalmışım. amaaaaa malesef tüplerim hasarlı olduğu için emriyoyu rahime taşıyamamışlar ve bu nedenle dış gebelik oluşmuş.
eğer benim gibi tüplerinizde sorun yoksa ben iki kürüde deneyin derim. ayrıcada tadı o kadarda kötü değil hiç soğan yemeyen biri olarak ben tiksinmeden içtiysem sizin için daha kolay olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?