insallah canim benim...Allah isteyen herkese versin insallah...kimsenin kucagi bos kalmasin , gozunden yas akmasin bu yuzden....
senin ikinci yaptigin kur incir kurumuydi sogan kurumuydu canim??
soğandı cnm zaten tüplerimin hasarlı olduğunu öğrenince incire gerek kalmamıştı. malum tüplerde hasar olunca doğal yolla hamile kalmak imkansız gibi birşey.
şubat adetimde 2. tüp denememe başlıycam o zaman incir kürünü yapmayı düşünüyorum yumurtalarımın kaliteli olması için.
bende bunu sorucaktim konu açipta tam...acaba tup bebek tedavisinde incir kuru zararlimidir malum yumurtaliklar zaten daha fazla yumurta olusmasi icin ignelerle uyarilyor birde bunun ustune incir kuru yapinca ohss olmayalim??:44:
arkadaşım bu preseed jeli ilk defamı kullanıyorsun bende almayı düşünüyorum da kullananlardan hamile kalan cok birde nereden ne kadara aldın ben ebay die bi site var oraya bakıyorum ama ingilizce cevırısıni yaptıgım halde anlasılmıyor bırınde pree tohum birinde de ön tohum yazıyo farkı varmı acaba???merhabalar bende 5buçuk yıllık evliyimm, dün görüştüğüm memoryldan cem demirel, bikaç defa daha aşılama dene dedi veya direk tüp bebeğe geçin dedi.. düşünme aşamasındayız...
ben son 1 ayda yaptıklarımı yazıyım...
15 gün soğan kürü yaptım ama adet olamadım
3 gün progestan iğne vuruldum ve adet oldum
adetin 3. günü klomene başladım klomen bitince
5 gündür incir kürü yapıyorum,
dünkü muayenemde 2 yumurtam gelişmekteydi...
incire devam edicem bi kaçgün sonra incir havuç kürü şeklinde devam edicem...
bide presed jelim var ...
bakalım baş koydum bu işe, tüp bebekten önce kendi kendime başarabilicek miyim:)))
slm kızlar bende geçtiğimiz yıl kistimden kurtulmak amaçlı 2 defa soğan kürü denedim. ilkinde küre başladığımın 4. günü hemen adetim gelmişti ikinci küre başladığımda ise 11. gün olmuş ama hala adetim gelmeyince korkup kürü yarıda bırakmıştım meğerse o ay hamile kalmışım. amaaaaa malesef tüplerim hasarlı olduğu için emriyoyu rahime taşıyamamışlar ve bu nedenle dış gebelik oluşmuş.
eğer benim gibi tüplerinizde sorun yoksa ben iki kürüde deneyin derim. ayrıcada tadı o kadarda kötü değil hiç soğan yemeyen biri olarak ben tiksinmeden içtiysem sizin için daha kolay olur herhalde
bende bunu sorucaktim konu açipta tam...acaba tup bebek tedavisinde incir kuru zararlimidir malum yumurtaliklar zaten daha fazla yumurta olusmasi icin ignelerle uyarilyor birde bunun ustune incir kuru yapinca ohss olmayalim??:44:
demekki neymis yumurta rezervi az olanlar için ideal bir kur...zaten ibrahim saracoglu bu kuru yumurta sayisini ve kalitesini arttirmak için yapiyorsunuz demisti...benim bildiğim iğneler yumurta sayısını arttırmak için değil, zaten mevcut olan yumurtalarımızın aynı hızda büyümesini sağlamak için kullanılıyor. şöyle anlatayım mesela ilk tedavimde ultrasonda sağ yumurtalığımda 4, solda da 3 yumurtam görünmüştü eğer hiç iğne kullanmasaydım (tedvide olmasaydım) bunlardan sadece birisi olgunlaşacatı, iğnelerle uyarıldıktan sonra ise yumurtlarımda azalma yada çoğalma olmadı zaten var olan 7 yumurtamın hepsi bir olgunlaştı.
benim yumurta sayım çok fazla olmadığı için ohss olacağımı zannetmiyorum. incir kürünüde yumurta kalitemi arttırması için kullanıcam ama sayısındada artış olursa hiçte hayır demem.
bazı arkadaşların çok fazla yumurtası oluyor e üstüne birde incir kürü yaparsa ohss kaçınılmaz olur herhalde
sogan kuru hiç ara vermeden 3 ay mi yapilacakmis ben 2 ay saniyordum:44:inciri kuru tuketirken hergun 15-16 incirmi yiyeceksin yani canim???Kizlar ben saracogluna mail atmistim sogan ve incir kuruyle ilgili cevap geldi.saracoglu diyor ki 3ay sogan kurunu uyguladiktan sonra incir kurunu uygulamaliymisiz ama ben yinede sogan kurunu uygularkem inciri butun olaral tuketmeyi dusunuyorm
insallah kendiliginden olur canim...merhabalar bende 5buçuk yıllık evliyimm, dün görüştüğüm memoryldan cem demirel, bikaç defa daha aşılama dene dedi veya direk tüp bebeğe geçin dedi.. düşünme aşamasındayız...
ben son 1 ayda yaptıklarımı yazıyım...
15 gün soğan kürü yaptım ama adet olamadım
3 gün progestan iğne vuruldum ve adet oldum
adetin 3. günü klomene başladım klomen bitince
5 gündür incir kürü yapıyorum,
dünkü muayenemde 2 yumurtam gelişmekteydi...
incire devam edicem bi kaçgün sonra incir havuç kürü şeklinde devam edicem...
bide presed jelim var ...
bakalım baş koydum bu işe, tüp bebekten önce kendi kendime başarabilicek miyim:)))
valla ben tedavimde incir kürü uygulamıştım ve ben ohss oldum 24 tane yumurtam olmuştu ama ben çok kötü günler geçirdim tedavimde ölüyodum desem yeridir.diyeceğim o, eğer ymutalıklarınız gelişmesi iyise incir kürü yapma illa yapmak istersenden tedaviye başlamadan önce 1-2 hafta öncesi yap. ama yumurta rezervin az ise yaparsın. benim çok bilgim yoktu acemiliğime geldi ve duymuştum bende iyi yumurta rezervim olsun diye yapmıştı tedavi aşamasında ve ohss oldum. dikkat et Rabbim hepimize evlatlar versin..
arkadaşım bu preseed jeli ilk defamı kullanıyorsun bende almayı düşünüyorum da kullananlardan hamile kalan cok birde nereden ne kadara aldın ben ebay die bi site var oraya bakıyorum ama ingilizce cevırısıni yaptıgım halde anlasılmıyor bırınde pree tohum birinde de ön tohum yazıyo farkı varmı acaba???
peki senin normalde yumurta rezervin kaçti canim????korktum simdi :18: bu benim için onemli cevaplarsan sevinirim....
birde ohss olunca tedavi yarida mi birakiliyor???
çok geçmiş olsun arkadaşım, benimde tüplerde sorun var geçen yıl bi 15 gün soğan kürünü denemiştim.adet sorunlarım yoktu ama ağrım olurdu soğan küründen sonraki aylar inanılmaz faydasını gördüm dahada düzenli (28gün) oldu ve ağrı diye bişey kalamıştı ama gebelik olmadı.
tüplerde sorun olunca soğan kürünün faydası olmaz mı ki? cnm, yani iltihap sökülmezmi. inşlh hepimize faydası olur. ben İbrahim Saraçoğlunu tel. ile görüştüm bana özel kür gönderecek bakalım bekliyorum buay o kürleri deniycem hayırlısıla inş
canım ilk tedavimde yani 1. tüp denememde 6 yumurta oluşmuştu ve 2. tüp tedavisinde farklı dr. gitmiştik ve bana önceki tedavimde ne kadar ymurta sayısnı sordular, bende 6tane olduğunu söylemştim. tabı az olduğunu duyunca 2. tüp tedavimde iğne dozlarımı yüksek tutlar bende incir kürünü duymuştum tedavi başlamadan bi kaç gün önceden başlamıştım ve tedavi aşamasında da gece yatmadan önce bi bardak içiyodum.. ama yumurta toplama 2 günvardı ve ben felaket ağrı nefes alamama kasıklarımdaki ağrı ile uyanmıştım gece uyuyamamıştım ya odurumu Allahım kimseye yaşatmasın. ama ilginç olan benim dr.um bu durumda bile transferimi yaptı (e2 değerim 3000 lerde) yanı belki incir kürü herkeste aynı şeyler yapmaz ama ben yinede tedavi aşamısnda asla yapmam.
yazını görünce söylemek istedim canım. Rabbim hepimize kolaylıklar versin
canım ilk tedavimde yani 1. tüp denememde 6 yumurta oluşmuştu ve 2. tüp tedavisinde farklı dr. gitmiştik ve bana önceki tedavimde ne kadar ymurta sayısnı sordular, bende 6tane olduğunu söylemştim. tabı az olduğunu duyunca 2. tüp tedavimde iğne dozlarımı yüksek tutlar bende incir kürünü duymuştum tedavi başlamadan bi kaç gün önceden başlamıştım ve tedavi aşamasında da gece yatmadan önce bi bardak içiyodum.. ama yumurta toplama 2 günvardı ve ben felaket ağrı nefes alamama kasıklarımdaki ağrı ile uyanmıştım gece uyuyamamıştım ya odurumu Allahım kimseye yaşatmasın. ama ilginç olan benim dr.um bu durumda bile transferimi yaptı (e2 değerim 3000 lerde) yanı belki incir kürü herkeste aynı şeyler yapmaz ama ben yinede tedavi aşamısnda asla yapmam.
yazını görünce söylemek istedim canım. Rabbim hepimize kolaylıklar versin
bak şimdi. ben tedavi sırasında incir kürü yapmayı düşünüyordum ama sen böyle söyleyince tırstım valla:18:
bide arkadaşım yumurtan çok olmuş yaa dondurulmak için yumurtan kaldımı onu merak ettim.
MEHAY demekki napıyomuşuz, tedavi sırasında incir kürü yapmıyomuşuzzz
evet canim tedavi sirasinda kür-mür yapmiyormusuz
ya ben kuru inciri cok severim peki tedavi sirasinda bilmeden yeseydimde bisey olurmuyduki acaba???:44::44:
yok cnm o kadar da değildir artık
bende çok seviyorum inciri hatta yazın kendim kurutmuştum şimdide hemen hemen hergün günde 2-3 tane yiyyorum. tedavi sırasındada cnm çok isterse yerim, cevizle çok güzel oluyo ama napimm
demekki neymis yumurta rezervi az olanlar için ideal bir kur...zaten ibrahim saracoglu bu kuru yumurta sayisini ve kalitesini arttirmak için yapiyorsunuz demisti...
sogan kuru hiç ara vermeden 3 ay mi yapilacakmis ben 2 ay saniyordum:44:inciri kuru tuketirken hergun 15-16 incirmi yiyeceksin yani canim???
insallah kendiliginden olur canim...
peki senin normalde yumurta rezervin kaçti canim????korktum simdi :18: bu benim için onemli cevaplarsan sevinirim....
birde ohss olunca tedavi yarida mi birakiliyor???
ben 2 ay önce aldım ama hala tam anlamıyla kullanamadım bu ay ilk defa düzenli deniyim diyorum... ebaydan aldık aynen çeviri yaparak anlamaya çalıştık, 28 günde geldii, artık gelmicek diye düşünuyodum, ara ara mail atıyodum yol çok uzun gelecek diye cvp yazıyorlardı ve 28gün sonunda geldi... kargoyla birlikte 55 tl ye mal oldu içinde 2 tanede gebelik testi vardı.
valla bu tohum işini bilemicem ama bence fark yok diye düşünüyorum... satanlar farklı insanlar olduğu için yazdıklarının çevirisinde böyle çıkıyo olabilir...
saol arkadaşım. eğer tüplerin sadece iltihap nedeniyle tıkalıysa büyük ihtimal faydasını görürsün. benimkiler 5 yaşında geçirdiğim apandisit ameliyatında kahrolasıca doktorlar tarafından mahvedilmiş sağ tüpüm alındı soldada açılması mümkün olmayan yapışıklıklar varmış
saraçoğlunun vereceği kür tüplerin içinmiymiş cvplarsan sevinirim. umarım sana faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?