tüp bebekte bebeğin gelişmemesi- düşük

bbminik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
1
0
1
34
Merhaba,
3. tüp bebek denememde olumlu sonuç aldım, her şey çok iyi ilerliyordu ancak 6+5te bebeğimin büyümediğini, çok küçük olduğunu öğrendik. Kalp atışlarını duyamadık. Doktorum ilaçları kesip kendi kendime düşük yapmayı beklememi söyledi. İlaçları kestim bir hafta geçti hala düşmedi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kürtaj olmamın zararlı olabileceğini söylediler ancak böyle hala karnımdayken beklemek çok zor.

Merhaba,
3. tüp bebek denememde olumlu sonuç aldım, her şey çok iyi ilerliyordu ancak 6+5te bebeğimin büyümediğini, çok küçük olduğunu öğrendik. Kalp atışlarını duyamadık. Doktorum ilaçları kesip kendi kendime düşük yapmayı beklememi söyledi. İlaçları kestim bir hafta geçti hala düşmedi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kürtaj olmamın zararlı olabileceğini söylediler ancak böyle hala karnımdayken beklemek çok zor.
Kurtaj neden zararli olsun. Eger kendi kendine dusmezse veya duserde icerde parca kalirsa kurtaj ile temizlenecek. Aksine temizlenmeme durumu rahim icin daha tehlikeli. 2 defa zorunlu kurtaj oldum sorunsuz gecti cok sukur. Eskiden kurtaj isleminde kullanilan aletler farkliymis kazima teknigi kullaniliyomus ve rahim delinme riski varmis. gunumuzde vakum yontemi ile gerceklestirildiginden bu risk ortadan kalkiyormus. Kurtaj oldugum donemler bu sekilde okumustum.
Bu arada benim ikinci 6.haftadaydi kendiliginden dustu yogun kanama ile ama yinede kurtaja aldi doktorum

Back