Tup bebekte bos gebelik yasayanlar acil yardim lutfenn

bi

Bimiyorum canim,birazdan gidicem.Zaten uyuyamadim.Simdi de su gibi akinti oluyor,onu taktim kafama.Qaliba bos gebelik,yaninsu gebeligiİnsaAllah oyle olmaz bakalim gidicez
Canım valla sen herşeyi böyle olumsuz düşünürsen bebeğinde kendine zarar verirsin fitil kullaniyor musun kullanıyorsn ondan ola bilir neden boş gebeliktn bu kadar şüpheye düştün ki valla senin sonucu çok merak ettim yaz burda

Fitil kullaniyorum canim,ama tablet gibi o,kuru yani eriyip su olucak bi sey degil.belirtisizlik oyle olumsuz dusundurdu.hem daha once yasadim,ondan belki deİki gundur kafam karisti iyice,daha once bu kadar takmamistim

Fitil kullaniyorum canim,ama tablet gibi o,kuru yani eriyip su olucak bi sey degil.belirtisizlik oyle olumsuz dusundurdu.hem daha once yasadim,ondan belki deİki gundur kafam karisti iyice,daha once bu kadar takmamistim
Gittin mi sonuç ne oldu bide senin betan güzel artmış bende korkuyorum çok

Biri bos dedi evet,ama sonradan da olusa bilir dedi.Birince sanki var gibi dedi birsey.10 gun sonra tekrar cagirdi((cok stresliyim evet,10 gun nasil dayanirim bilmem
Doktorunuz olumlu konuşmuş sizde olumlu düşünün lütfen ki olumlu olsun inşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duyarsınız

In

InsaAllah canim benim.Ama benim stresdenmi neden nilmiyorum kasiklarima agri girdi
Belki biz burdayız diye sinyal gönderiyorlardır oluşuyoruz diyorlardır kötü düşünmeyin. Bende kanda pozitifi gördüm ama doktor randevuma var daha görmedim.. Arada sırada benimde kasıklarım ağrıyor ama hiç kötüye yormuyorum Allahın izniyle büyümeye çalışıyorlardır merak etme

Ne bileyim canim.Ben 13 yillik evliyim.bu 4cu denememiz.bir defasinda transfere bile kalmadi embriolar.cok cektim.hep ilerlemesi durdu,hep bos,kimyasal oldu.o yuzden cok stres yasadim,panik atak oldum.tedavi lazimdi,onu da yaptirmadim tup bebek baslatayim dedim tekrar.belki de delirmis diyorsunuz.cok sey yasadim,artik yasamak istemiyorum.insaAllah hepimiz guzel seyler yasariz bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…