Tup bebekte bos gebelik yasayanlar acil yardim lutfenn

Agrim dun oldu,dunden de kahverengi leke oluyor.Cok korkuyorum
Canım bende cuma günü hastaneye giderken yolda çok kötü kanamam oldu ben artık kesin düşük dedim sonra hastaneye gittim kalp atışını ve keseyi gördüm doktorum bu kan sulandırıcı bide rahîm kalınlığı için kullandığımız ilaçlardan dolayı normal hamile kanlarla ayni kalınlıkta değil sizin dedi o bebek yukarı çıktıkça o rahim kalınlığı da artk dökülüyor oda kahve kan olarak geliyor muş bnm çok şükür o gün bir ped dolu geldi sonra tamamen kesildi korkma normalmiş yinede eyer gide biliyorsan hastaneye git

Oyle olsun insaAllah canim.peki sende agri varmiydi.rahim kalinlasdirici hangisi acaba,onuda kes dedimi

Canım kaanamaan kaç günde kesildi hemen kesildimi

Kızlar merhaba, ben ağustosta transfer oldum negatif oldu. İki hafta öncede kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim. Cuma keseyi vajinal ultasonda gormustuk. Bu gece kanamam oldu ardindan lekelenmem. Sabah koşa koşa doktora gittim cok sukur kese oldugu gibi gorunuyordu. Bozulmamisti. Ama bebegi goremedik. Yolk salc da gorunmedi. Karindan bakti bunsefer doktor vajinal bakmadi. 5+6 gorunuyorum. Bos gebelik olabilir mi. Ya da vajinal baksaydi gorunurmuydu of hic iyi degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…