- 1 Eylül 2022
- 102
- 106
- 18
- 44
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Her doktorun tedavisi farkli benim oksaparı 9 ay kullanamam gerekiyor doktorum öyle söylediSoyledim canim.kan pihtilasmasi icin olani kes,dinlen dedi,baska bisey demedi
Canım bende cuma günü hastaneye giderken yolda çok kötü kanamam oldu ben artık kesin düşük dedim sonra hastaneye gittim kalp atışını ve keseyi gördüm doktorum bu kan sulandırıcı bide rahîm kalınlığı için kullandığımız ilaçlardan dolayı normal hamile kanlarla ayni kalınlıkta değil sizin dedi o bebek yukarı çıktıkça o rahim kalınlığı da artk dökülüyor oda kahve kan olarak geliyor muş bnm çok şükür o gün bir ped dolu geldi sonra tamamen kesildi korkma normalmiş yinede eyer gide biliyorsan hastaneye gitAgrim dun oldu,dunden de kahverengi leke oluyor.Cok korkuyorum
Banada onu kestirdi kullanma dediSoyledim canim.kan pihtilasmasi icin olani kes,dinlen dedi,baska bisey demedi
Her doktorun tedavisi farkli benim oksaparı 9 ay kullanamam gerekiyor doktorum öyle söyledi
Oyle olsun insaAllah canim.peki sende agri varmiydi.rahim kalinlasdirici hangisi acaba,onuda kes dedimiCanım bende cuma günü hastaneye giderken yolda çok kötü kanamam oldu ben artık kesin düşük dedim sonra hastaneye gittim kalp atışını ve keseyi gördüm doktorum bu kan sulandırıcı bide rahîm kalınlığı için kullandığımız ilaçlardan dolayı normal hamile kanlarla ayni kalınlıkta değil sizin dedi o bebek yukarı çıktıkça o rahim kalınlığı da artk dökülüyor oda kahve kan olarak geliyor muş bnm çok şükür o gün bir ped dolu geldi sonra tamamen kesildi korkma normalmiş yinede eyer gide biliyorsan hastaneye git
Evet kasik ağrısı da vardı cnm estrofem diye bi ilaç cumaya kadar kullan bırak dedi bide Ecopirin vardı onu kesti cuma günü diyerlerinide azaltiOyle olsun insaAllah canim.peki sende agri varmiydi.rahim kalinlasdirici hangisi acaba,onuda kes dedimi
Evet canim ekopirin trombopol gibi bisey.Ben estrofemi iciyorum hala,bakalim yarin hayirlisiyla gelsinEvet kasik ağrısı da vardı cnm estrofem diye bi ilaç cumaya kadar kullan bırak dedi bide Ecopirin vardı onu kesti cuma günü diyerlerinide azalti
Canım bende cuma günü hastaneye giderken yolda çok kötü kanamam oldu ben artık kesin düşük dedim sonra hastaneye gittim kalp atışını ve keseyi gördüm doktorum bu kan sulandırıcı bide rahîm kalınlığı için kullandığımız ilaçlardan dolayı normal hamile kanlarla ayni kalınlıkta değil sizin dedi o bebek yukarı çıktıkça o rahim kalınlığı da artk dökülüyor oda kahve kan olarak geliyor muş bnm çok şükür o gün bir ped dolu geldi sonra tamamen kesildi korkma normalmiş yinede eyer gide biliyorsan hastaneye git
Canım kanaman kesildim kaç günde kesildi
Canım kaanamaan kaç günde kesildi hemen kesildimiCanım bende cuma günü hastaneye giderken yolda çok kötü kanamam oldu ben artık kesin düşük dedim sonra hastaneye gittim kalp atışını ve keseyi gördüm doktorum bu kan sulandırıcı bide rahîm kalınlığı için kullandığımız ilaçlardan dolayı normal hamile kanlarla ayni kalınlıkta değil sizin dedi o bebek yukarı çıktıkça o rahim kalınlığı da artk dökülüyor oda kahve kan olarak geliyor muş bnm çok şükür o gün bir ped dolu geldi sonra tamamen kesildi korkma normalmiş yinede eyer gide biliyorsan hastaneye git
Evet canım aynı gün bitti hemenCanım kaanamaan kaç günde kesildi hemen kesildimi
Canım hastaneye gittin miEvet canim ekopirin trombopol gibi bisey.Ben estrofemi iciyorum hala,bakalim yarin hayirlisiyla gelsin
Merhaba canim.cooook sukur her ikisinin kalp atisini duyduk bugunCanım hastaneye gittin mi
Iyiyim canim benim cok sukur bugun kalp atislarini duydukArzularrrrrr merhaba ya uzun zMNdır görüyorum konunu ne oldu gerçekten merak ettim son durum ne şimdi
Ayy hadi gözün aydın maşallahMerhaba canim.cooook sukur her ikisinin kalp atisini duyduk bugun
A,çok sevndim bak kaç haftalık peki birde transferin hangi gündüIyiyim canim benim cok sukur bugun kalp atislarini duyduk
Cooook tesekkur ederim canim benim,inanamiyorum halaAyy hadi gözün aydın maşallah
Coook tesekkur ederim canim benim.bugun 6+2 haftalik.transferim 6 eylulA,çok sevndim bak kaç haftalık peki birde transferin hangi gündü
Kız artık İnan yaCooook tesekkur ederim canim benim,inanamiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?