Tup bebekte bos gebelik yasayanlar acil yardim lutfenn

Merhaba canim.cooook sukur her ikisinin kalp atisini duyduk bugun
yazısmalarınızı en basından okudum , aşırı streslısın bu sana zarar verır yapma boyle ,
bak ne guzel kalp atıslarınıda duymussn,
Allah tamamını erdırsın ınsallahhh darısı bızlere..

Kız artık İnan yaburda boş gebelik diye diye benide strese koydun valla artk tutunmuslar annesine daha niye inanmyn
Yemin ederim soktayim halaAllah isteyen her kese,herrr kese nasip etsin insaAllah o sesleri duymayi,sag salim kucagina almayi insaAllah canim basta sen olmak uzere.Bana cok teselli,yardim ettin canim benim,cok tesekkur ederim sana

yazısmalarınızı en basından okudum , aşırı streslısın bu sana zarar verır yapma boyle ,
bak ne guzel kalp atıslarınıda duymussn,
Allah tamamını erdırsın ınsallahhh darısı bızlere..
Cook tesekkur ederim canim benim.Sen de insaAllahEvet kendimden asili degil,cok korkuyordum.rahatladimsimdi biraz.Lekelenme var simdi acildeyim.umarim gecer gider

Vaginal baksa gorunurdu canim.Daha kucuk,gec dollenme ola bilir.Bak ben bosuna ne kadar stres yaptim.Simdi cok sukur kalp atisini bile duyduk bos dedigimiz kesenin,darisi basina insaAllah

Yemin ederim soktayim halaAllah isteyen her kese,herrr kese nasip etsin insaAllah o sesleri duymayi,sag salim kucagina almayi insaAllah canim basta sen olmak uzere.Bana cok teselli,yardim ettin canim benim,cok tesekkur ederim sana
Amin inşallah gerçekten o ses ayrı bir ses Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah sonuna kadar sağlıklı güzel geçiririz Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Bende de bugün lekelenme oldu ama ben biraz evi falan sildim galiba ondan şuan yok bakalım sen nasıl oldu canım
Olur canim oyle,kendini koru.Bana yatak rejimi dedi doktor 1 hafta daha.Sende koru kendini,is falan yapma.Bende tedavi gordum acilde,kan pihtilasdirici serumlar yaptilar,simdi az var,gecer insaAllah

kızlar benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum mu ( batım 26 eylül

canım ya benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum mu batım 26 eylül
Korkma canim.bende de oyle olmustu.su konuyu da o uzden acmistim zaten.5+1 gittigimizde kesenin biri bos gorunmustu.6+1de gorundu.bosuna sende benim gibi stres yapip cocugu etkileme1 hatfaya gorunecek insaAllah.bu betayla zaten kese zar zor gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…