- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
yazısmalarınızı en basından okudum , aşırı streslısın bu sana zarar verır yapma boyle ,Merhaba canim.cooook sukur her ikisinin kalp atisini duyduk bugun
Yemin ederim soktayim halaKız artık İnan yaburda boş gebelik diye diye benide strese koydun valla artk tutunmuslar annesine daha niye inanmyn
Cook tesekkur ederim canim benim.Sen de insaAllahyazısmalarınızı en basından okudum , aşırı streslısın bu sana zarar verır yapma boyle ,
bak ne guzel kalp atıslarınıda duymussn,
Allah tamamını erdırsın ınsallahhh darısı bızlere..
Vaginal baksa gorunurdu canim.Daha kucuk,gec dollenme ola bilir.Bak ben bosuna ne kadar stres yaptim.Simdi cok sukur kalp atisini bile duyduk bos dedigimiz kesenin,darisi basina insaAllahKızlar merhaba, ben ağustosta transfer oldum negatif oldu. İki hafta öncede kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim. Cuma keseyi vajinal ultasonda gormustuk. Bu gece kanamam oldu ardindan lekelenmem. Sabah koşa koşa doktora gittim cok sukur kese oldugu gibi gorunuyordu. Bozulmamisti. Ama bebegi goremedik. Yolk salc da gorunmedi. Karindan bakti bunsefer doktor vajinal bakmadi. 5+6 gorunuyorum. Bos gebelik olabilir mi. Ya da vajinal baksaydi gorunurmuydu of hic iyi degilim
Aminnnn, İnsallaahh sağa salım.gelsin yavrunCook tesekkur ederim canim benim.Sen de insaAllahEvet kendimden asili degil,cok korkuyordum.rahatladimsimdi biraz.Lekelenme var simdi acildeyim.umarim gecer gider
Amin inşallah gerçekten o ses ayrı bir ses Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah sonuna kadar sağlıklı güzel geçiririz Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsinYemin ederim soktayim halaAllah isteyen her kese,herrr kese nasip etsin insaAllah o sesleri duymayi,sag salim kucagina almayi insaAllah canim basta sen olmak uzere.Bana cok teselli,yardim ettin canim benim,cok tesekkur ederim sana
Bende de bugün lekelenme oldu ama ben biraz evi falan sildim galiba ondan şuan yok bakalım sen nasıl oldu canımCook tesekkur ederim canim benim.Sen de insaAllahEvet kendimden asili degil,cok korkuyordum.rahatladimsimdi biraz.Lekelenme var simdi acildeyim.umarim gecer gider
Lekelenmen devam ediyor mu cnmCook tesekkur ederim canim benim.Sen de insaAllahEvet kendimden asili degil,cok korkuyordum.rahatladimsimdi biraz.Lekelenme var simdi acildeyim.umarim gecer gider
Cook tesekkur ederim canim benim.Ben Azerbaycanda tedavi goruyorum canim.Doktorum Onder TulumbaciAminnnn, İnsallaahh sağa salım.gelsin yavrun
Nerde tedavi görmüştün canım
Olur canim oyle,kendini koru.Bana yatak rejimi dedi doktor 1 hafta daha.Sende koru kendini,is falan yapma.Bende tedavi gordum acilde,kan pihtilasdirici serumlar yaptilar,simdi az var,gecer insaAllahBende de bugün lekelenme oldu ama ben biraz evi falan sildim galiba ondan şuan yok bakalım sen nasıl oldu canım
Amin canim benim aminn.Gercekden cok duyqulandimAmin inşallah gerçekten o ses ayrı bir ses Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah sonuna kadar sağlıklı güzel geçiririz Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Geçmiş olsun cnmOlur canim oyle,kendini koru.Bana yatak rejimi dedi doktor 1 hafta daha.Sende koru kendini,is falan yapma.Bende tedavi gordum acilde,kan pihtilasdirici serumlar yaptilar,simdi az var,gecer insaAllah
Cok tesekkur ederim canim benim,aminnGeçmiş olsun cnm
Maşallah. Senin durum bayadır net değil dı inan o gün aklıms geldi ı. İyi ssgsalım ilerlesin umarımCoook tesekkur ederim canim benim.bugun 6+2 haftalik.transferim 6 eylul
Cok tesekkur ederim canim benim,Allah razi olsun.InsaAllah sag salim olurlarMaşallah. Senin durum bayadır net değil dı inan o gün aklıms geldi ı. İyi ssgsalım ilerlesin umarım
canım ya benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum muInsaAllah canim yazarim,dua edin
Korkma canim.bende de oyle olmustu.su konuyu da o uzden acmistim zaten.5+1 gittigimizde kesenin biri bos gorunmustu.6+1de gorundu.bosuna sende benim gibi stres yapip cocugu etkilemecanım ya benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum mubatım 26 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?