- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Hayır estağfurullah öyle düşünmüyorum gayet normal ki bende 15 yıllık evliyim bu 6.denemem ilk defa tuttu daha önce hiç yaşamadım hamileliği Allah devamını getirirse inşallah ve tutmasaydı inanın başka şansım yoktu maddi manevi bitiğiz herşeyde vardır bir hayır içinizi ferah tutun stresinizi anlıyorum elde de değil biliyorum ama hep güzel düşünün Allahın izniyle herşey güzel olacak buna inanın yeter inşallahNe bileyim canim.Ben 13 yillik evliyim.bu 4cu denememiz.bir defasinda transfere bile kalmadi embriolar.cok cektim.hep ilerlemesi durdu,hep bos,kimyasal oldu.o yuzden cok stres yasadim,panik atak oldum.tedavi lazimdi,onu da yaptirmadim tup bebek baslatayim dedim tekrar.belki de delirmis diyorsunuz.cok sey yasadim,artik yasamak istemiyorum.insaAllah hepimiz guzel seyler yasariz bundan sonra
Canim benim yaa sen benden de cok cekmissin bak.Daha iyi biliyorsun.Benimde son denemem bu.artik hic bir sey kalmadi.insaAllah alinir hepimiz kucagimiza alirizHayır estağfurullah öyle düşünmüyorum gayet normal ki bende 15 yıllık evliyim bu 6.denemem ilk defa tuttu daha önce hiç yaşamadım hamileliği Allah devamını getirirse inşallah ve tutmasaydı inanın başka şansım yoktu maddi manevi bitiğiz herşeyde vardır bir hayır içinizi ferah tutun stresinizi anlıyorum elde de değil biliyorum ama hep güzel düşünün Allahın izniyle herşey güzel olacak buna inanın yeter inşallah
Bence belirti arama Benimde hiç bir belirtim Yoktu çok şükür dün gittim hem keseyi hem kalp atışını duydum ve yolda da kanamam oldu hiç hiç umudum kalmadı sadece kendimi doktorun olumsuz konuşmasına hazırlamıştm çok şükür bı sıkıntı çıkmadıBiri bos dedi evet,ama sonradan da olusa bilir dedi.Birince sanki var gibi dedi birsey.10 gun sonra tekrar cagirdi((cok stresliyim evet,10 gun nasil dayanirim bilmem
Cok sukur canim benim,sag salim kucagina alirsin insaAllah.Ben sonradan belirti itti deye korkuyorum.Pazartesi gidicem insaAllah bakalim nasil olucak.Sen kac haftada duydun canim kalp atisini.benim pazartesi 6+1 olucakBence belirti arama Benimde hiç bir belirtim Yoktu çok şükür dün gittim hem keseyi hem kalp atışını duydum ve yolda da kanamam oldu hiç hiç umudum kalmadı sadece kendimi doktorun olumsuz konuşmasına hazırlamıştm çok şükür bı sıkıntı çıkmadı
Allah razı olsun inşallah sende sağ salim duyarsin 6+1 de duydum cnmCok sukur canim benim,sag salim kucagina alirsin insaAllah.Ben sonradan belirti itti deye korkuyorum.Pazartesi gidicem insaAllah bakalim nasil olucak.Sen kac haftada duydun canim kalp atisini.benim pazartesi 6+1 olucak
Amin canim,benimde pazartesi 6+1 oluyor,duyarim insaAllah her ikisininAllah razı olsun inşallah sende sağ salim duyarsin 6+1 de duydum cnm
İnşallah hayırlısıyla duyarsın cnmAmin canim,benimde pazartesi 6+1 oluyor,duyarim insaAllah her ikisinin
Merhaba öncelikle mucizelere inanın bende 18 yıllık evliyim ALLAH nasip ederse herşey mümkün doktoruz kim acaba hep aynı yerde mi denediniz ?Ne bileyim canim.Ben 13 yillik evliyim.bu 4cu denememiz.bir defasinda transfere bile kalmadi embriolar.cok cektim.hep ilerlemesi durdu,hep bos,kimyasal oldu.o yuzden cok stres yasadim,panik atak oldum.tedavi lazimdi,onu da yaptirmadim tup bebek baslatayim dedim tekrar.belki de delirmis diyorsunuz.cok sey yasadim,artik yasamak istemiyorum.insaAllah hepimiz guzel seyler yasariz bundan sonra
Amin insaAllah canim benimİnşallah hayırlısıyla duyarsın cnm
Sag salim kicaginiza alirsiniz insaAllah sizde bebeginizi.Ben Azerbaycanda yaptirdim canim,doktorum turk ama Onder Tulumbaci.Burda cok taninir,cok iyi doktor.Ayni yerde yaptirdim,3cu defa alindiMerhaba öncelikle mucizelere inanın bende 18 yıllık evliyim ALLAH nasip ederse herşey mümkün doktoruz kim acaba hep aynı yerde mi denediniz ?
Daha onceler de alinmisti,ama kimyasal olmustuMerhaba öncelikle mucizelere inanın bende 18 yıllık evliyim ALLAH nasip ederse herşey mümkün doktoruz kim acaba hep aynı yerde mi denediniz ?
Aminnn canim ALLAH razı olsun seninde güzel haberlerini duyarız insallahSag salim kicaginiza alirsiniz insaAllah sizde bebeginizi.Ben Azerbaycanda yaptirdim canim,doktorum turk ama Onder Tulumbaci.Burda cok taninir,cok iyi doktor.Ayni yerde yaptirdim,3cu defa alindi
InsaAllah canim.Sen kalp atisini kacinci haftada duydunAminnn canim ALLAH razı olsun seninde güzel haberlerini duyarız insallah
6+4 de duyduk canim 11 ekimde tekrar kontrolüm varInsaAllah canim.Sen kalp atisini kacinci haftada duydun
Benim agrim,lekem var6+4 de duyduk canim 11 ekimde tekrar kontrolüm var
Bendede oldu progestan fitil kullaniyordum doktorum hemen bırak dedi lekelenme durdu çok şükür sancılar normal arada oluyor stres yapma güzel şeyler hayal et dua et canım İNŞALLAH bebislerin seninledirlerBenim agrim,lekem var
Agrim dun oldu,dunden de kahverengi leke oluyor.Cok korkuyorumBendede oldu progestan fitil kullaniyordum doktorum hemen bırak dedi lekelenme durdu çok şükür sancılar normal arada oluyor stres yapma güzel şeyler hayal et dua et canım İNŞALLAH bebislerin seninledirler
Doktoruna haber verdinmi iğnelerini arttira bilirAgrim dun oldu,dunden de kahverengi leke oluyor.Cok korkuyorum
Soyledim canim.kan pihtilasmasi icin olani kes,dinlen dedi,baska bisey demediDoktoruna haber verdinmi iğnelerini arttira bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?