Tup bebekte bos gebelik yasayanlar acil yardim lutfenn

Hayır estağfurullah öyle düşünmüyorum gayet normal ki bende 15 yıllık evliyim bu 6.denemem ilk defa tuttu daha önce hiç yaşamadım hamileliği Allah devamını getirirse inşallah ve tutmasaydı inanın başka şansım yoktu maddi manevi bitiğiz herşeyde vardır bir hayır içinizi ferah tutun stresinizi anlıyorum elde de değil biliyorum ama hep güzel düşünün Allahın izniyle herşey güzel olacak buna inanın yeter inşallah

Canim benim yaa sen benden de cok cekmissin bak.Daha iyi biliyorsun.Benimde son denemem bu.artik hic bir sey kalmadi.insaAllah alinir hepimiz kucagimiza aliriz

Biri bos dedi evet,ama sonradan da olusa bilir dedi.Birince sanki var gibi dedi birsey.10 gun sonra tekrar cagirdi((cok stresliyim evet,10 gun nasil dayanirim bilmem
Bence belirti arama Benimde hiç bir belirtim Yoktu çok şükür dün gittim hem keseyi hem kalp atışını duydum ve yolda da kanamam oldu hiç hiç umudum kalmadı sadece kendimi doktorun olumsuz konuşmasına hazırlamıştm çok şükür bı sıkıntı çıkmadı

Cok sukur canim benim,sag salim kucagina alirsin insaAllah.Ben sonradan belirti itti deye korkuyorum.Pazartesi gidicem insaAllah bakalim nasil olucak.Sen kac haftada duydun canim kalp atisini.benim pazartesi 6+1 olucak

Cok sukur canim benim,sag salim kucagina alirsin insaAllah.Ben sonradan belirti itti deye korkuyorum.Pazartesi gidicem insaAllah bakalim nasil olucak.Sen kac haftada duydun canim kalp atisini.benim pazartesi 6+1 olucak
Allah razı olsun inşallah sende sağ salim duyarsin 6+1 de duydum cnm

Durumunuzu merak ettim yorum atyrmki bildirm gelsin.. dualarm sizinle inşallah bebekleriniz sizinledir benim bir yıldır olmuyor nasıl psikolojm bzldu sizi dusunemyrm.. pazartesi güzel haberler almanızı diliyorum..

Merhaba öncelikle mucizelere inanın bende 18 yıllık evliyim ALLAH nasip ederse herşey mümkün doktoruz kim acaba hep aynı yerde mi denediniz ?

Merhaba öncelikle mucizelere inanın bende 18 yıllık evliyim ALLAH nasip ederse herşey mümkün doktoruz kim acaba hep aynı yerde mi denediniz ?
Sag salim kicaginiza alirsiniz insaAllah sizde bebeginizi.Ben Azerbaycanda yaptirdim canim,doktorum turk ama Onder Tulumbaci.Burda cok taninir,cok iyi doktor.Ayni yerde yaptirdim,3cu defa alindi

Bendede oldu progestan fitil kullaniyordum doktorum hemen bırak dedi lekelenme durdu çok şükür sancılar normal arada oluyor stres yapma güzel şeyler hayal et dua et canım İNŞALLAH bebislerin seninledirler
Agrim dun oldu,dunden de kahverengi leke oluyor.Cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…