Gerçekten inanılmaz fiyatlar. Benim ilk deneyimimde de 250 bin civarı gitti ve denemeye devam edersek artacak ve psikolojisi de cabası. Ben de bütün tuşlara basan biriyle deneyip olmazsa elimden geleni yaptım diyerek durumu kabullenmek. Çok yıpratıcı bi süreç. Hepimiz için hayırlısı olsun.Merhaba benim 3 üncü denemem olacak.Bulent hocada ilk denemem hocayla devam edemedim arada 90 bin fark vardı.Ama durumunuz iyi ise hocayla devam edin derim çünkü diğer türlü sadece hemsireyle muhatap oluyorsunuz .Adım başı para örneğin baska bir yerde yapılan genetik,mikroçip piezzo 10 bin ise acibademde 25 bin inanilmaz fark var .Benim cozdurme işlemi yapilacak 25 bin saklama 25 bin bir sürü asi vs vs söylendi tabiki size kalmış ama bu kadar uçuk rakamlar neden ben ikinci tüp bebkte 200 bin harcadım burada 460 şuan bunu bilerek gidin derim hoca işinin ehli bence ama onda devam ederseniz.Umarim herşey dilediğiniz gibi devam eder
Tabi ki çok haklısınız. Bazen daha iyisi olacağı için olmaz. Gönlünüzce olsun herşey. Orta ve düşük kalitede dondurulmuş embriyom var. Sonuç olumsuz olursa yüksek ihtimalle kredi çekip Bülent beye gidicez, çok ağır olacak. Tabi o da nasipte varsa. Dilerim ki emeklerimizin karşılığını mutlu olacağımız ve hayırlısı olacak şekilde alırız. Olmayacaksa da sabrını versin inş.Bülent hocada bütün tuşlara basiyor ama şartlar bazen çok zorluyor
Sizin hangi doktor acaba?Embrıyoyu çözdürmek için 25 bin mi alıyorlar
Rahim dinlendirme süresinde de 20 bin die okumuştum
Gerçekten bu 45 bin nie ? Yani rahim dinlendirme falan dediğiniz ne ki gidip evınızde iki ay yatıyorsunuz ? Başka sehırde yaptırsanız daha uyguna gelir gerçekten ticarethaneye çevirmişler .
Ne çözdürme ücreti talep edildi nede rahim dinlendirme ücretibi opu transfer 60 bin ödedim bide dondurmaya 14 bin
Ha bide 1 sene saklamaya 2 bin
Ali sami gürbüzSizin hangi doktor acaba?
Hiç duymadım, araştıyım bi. Teşekkür ederimAli sami gürbüz
KuzenımHiç duymadım, araştıyım bi. Teşekkür ederim
Aaa böyle güzel haberler almak çok iyi geliyor. Sağlıcakla kucağınıza alınKuzenım
Ben
Kuzenımın eltisi
üçümüzde ilk deneme ikizlerle çıktık.
Ordan tanıştığım birisi var oda ikizbu sene merkezde hep ikiz gebelik nasip olmuş labaratuvar güzel çalışmış . Rabbim inşAllah sizlere de nasip etsin güzel haberlerinizi okuyalım emekleriniz boşa gitmesin
İkinci tüp bebekte dondurma zaten bir yıllık saklama denildi ve sadece 12 bin alındı aynı hastane farklı şube Acibadem Ataşehir cozdurme ücretide almadı Maslak beni mahvetti eşimle sürekli tartışma yaşadık psikolojik olarak bitirdi beni.Embrıyoyu çözdürmek için 25 bin mi alıyorlar
Rahim dinlendirme süresinde de 20 bin die okumuştum
Gerçekten bu 45 bin nie ? Yani rahim dinlendirme falan dediğiniz ne ki gidip evınızde iki ay yatıyorsunuz ? Başka sehırde yaptırsanız daha uyguna gelir gerçekten ticarethaneye çevirmişler .
Ne çözdürme ücreti talep edildi nede rahim dinlendirme ücretibi opu transfer 60 bin ödedim bide dondurmaya 14 bin
Ha bide 1 sene saklamaya 2 bin
Umarım herşey yolunda gider emeklerinizin karşılığını alırsınız .Rabbim kolaylıkla nasip etsin herşeyin hayırlısıTabi ki çok haklısınız. Bazen daha iyisi olacağı için olmaz. Gönlünüzce olsun herşey. Orta ve düşük kalitede dondurulmuş embriyom var. Sonuç olumsuz olursa yüksek ihtimalle kredi çekip Bülent beye gidicez, çok ağır olacak. Tabi o da nasipte varsa. Dilerim ki emeklerimizin karşılığını mutlu olacağımız ve hayırlısı olacak şekilde alırız. Olmayacaksa da sabrını versin inş.
Amin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burdaaUmarım herşey yolunda gider emeklerinizin karşılığını alırsınız .Rabbim kolaylıkla nasip etsin herşeyin hayırlısı
Gerçekten çok yüksek aralıklı fiyatlar ya .İkinci tüp bebekte dondurma zaten bir yıllık saklama denildi ve sadece 12 bin alındı aynı hastane farklı şube Acibadem Ataşehir cozdurme ücretide almadı Maslak beni mahvetti eşimle sürekli tartışma yaşadık psikolojik olarak bitirdi beni.
Şubeler arası fark ne ki ?İkinci tüp bebekte dondurma zaten bir yıllık saklama denildi ve sadece 12 bin alındı aynı hastane farklı şube Acibadem Ataşehir cozdurme ücretide almadı Maslak beni mahvetti eşimle sürekli tartışma yaşadık psikolojik olarak bitirdi beni.
Benim doktorum dışarıdan di ama tüm işlemler Ataşehir Acibadem de yapıldı şuan Maslak Acıbadem deyim aynı hastane neden fiyatlar iki üç katı onu dile getirmeye calistimŞubeler arası fark ne ki ?
Hmm anladımm. O şubenin kirası daha fazla sanırımBenim doktorum dışarıdan di ama tüm işlemler Ataşehir Acibadem de yapıldı şuan Maslak Acıbadem deyim aynı hastane neden fiyatlar iki üç katı onu dile getirmeye calistim
Hmm anladımm. O şubenin kirası daha fazla sanırım
Hep sevinçten güleriz inşGüldürdünuz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?