Merhaba ben Bülent hoca değil de ekibinin kontrol yapacağı paketi seçtim. Bence uygulanan işlemler aynı. Tabi çok param olsa Bülent hocayı da seçerdim. Ben de egzozom ve prp ve bir de kök hücre yaptırdım. İkinci reglime 2 hafta kaldı. HeyecanlıyımMerhaba bende Bülent tıraşa gittim. Exsozom ve prp yaptırdım. Şimdi 2. Adetimde kontrolüm var . Ama bana iki seçenek sundular Bülent hoca mı muamele etsin yoksa diğer doktorlar mı ? Açıkçası aklım karıştı. Arada fiyat farkı var 80-90 bin civarı . Bilgisi olan giden duyan varsa yazabilir mi ? Ne yapmalıyım?
Burdaki eski konulardan,Şikayetvar daki ve google daki yorumları tek tek okuyun derim.Merhabalar. Ben mini tüp bebek tedavisi gördüm,3 kez yumurta toplandı ve 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. 3. Defa toplananlar kaliteli denilip transfer yapıldı ama olmadı. Diğerleri orta ve düşük kaliteDoktor değişikliği yapmayı planlıyorum ve Bülent Tıraş ın ismini çok duyuyorum. Deneyimleyen arkadaşlar anlatabilir mi? Hem maddi hem de manevi olarak.
Merhaba sizde Bülent tıraşa gidiyordunuz. Nasıl geçti bir gelişme oldu mu ?Merhaba ben Bülent hoca değil de ekibinin kontrol yapacağı paketi seçtim. Bence uygulanan işlemler aynı. Tabi çok param olsa Bülent hocayı da seçerdim. Ben de egzozom ve prp ve bir de kök hücre yaptırdım. İkinci reglime 2 hafta kaldı. Heyecanlıyım
Merhaba bende yenı transfer oldum ve yarın test günüm Bülent hocaya gittim ilk defa tüp bebek yaptım çift yumurta transfer edıldı evet maddi olarak zorlanıyorsunuz ama o kadar hersey en önce detayına kadar söylüyorlar yapıyorlar kı ekstra emrbıyo yapıştırma gebelik aşısı kasılma iğnesi bunlar dış merkezlerde pek yok Bülent hocam çok sağlam çalışıyor bu sabah gebelık testım pozıtıf çıktı çok şükür kan alıcam artıkMerhabalar. Ben mini tüp bebek tedavisi gördüm,3 kez yumurta toplandı ve 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. 3. Defa toplananlar kaliteli denilip transfer yapıldı ama olmadı. Diğerleri orta ve düşük kaliteDoktor değişikliği yapmayı planlıyorum ve Bülent Tıraş ın ismini çok duyuyorum. Deneyimleyen arkadaşlar anlatabilir mi? Hem maddi hem de manevi olarak.
Merhaba bende yenı transfer oldum ve yarın test günüm Bülent hocaya gittim ilk defa tüp bebek yaptım çift yumurta transfer edıldı evet maddi olarak zorlanıyorsunuz ama o kadar hersey en önce detayına kadar söylüyorlar yapıyorlar kı ekstra emrbıyo yapıştırma gebelik aşısı kasılma iğnesi bunlar dış merkezlerde pek yok Bülent hocam çok sağlam çalışıyor bu sabah gebelık testım pozıtıf çıktı çok şükür kan alıcam artık
Merhaba bende gittim transferım 3 Eylül de oldu ilk tüp bebek sonıc pozıtıfMerhaba sizde Bülent tıraşa gidiyordunuz. Nasıl geçti bir gelişme oldu mu ?
Merhabalar çok mutlu oldum sonucunuza tebriklerMerhaba bende yenı transfer oldum ve yarın test günüm Bülent hocaya gittim ilk defa tüp bebek yaptım çift yumurta transfer edıldı evet maddi olarak zorlanıyorsunuz ama o kadar hersey en önce detayına kadar söylüyorlar yapıyorlar kı ekstra emrbıyo yapıştırma gebelik aşısı kasılma iğnesi bunlar dış merkezlerde pek yok Bülent hocam çok sağlam çalışıyor bu sabah gebelık testım pozıtıf çıktı çok şükür kan alıcam artık
Çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah biz transferden sonra zaten 20 dk onlar sabıt uzanmanızı ıstıyorlar sonra idrara çıkıp tekrar yarım saat ben uzandım öyle çıktık çünkü sehır dışından geldık transferden sonraki gün uçakla döndükMerhabalar çok mutlu oldum sonucunuza tebriklertransferden sonra hastanede ne kadar istirahat ettiniz
Amin inşallah teşekkür ederimÇok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah biz transferden sonra zaten 20 dk onlar sabıt uzanmanızı ıstıyorlar sonra idrara çıkıp tekrar yarım saat ben uzandım öyle çıktık çünkü sehır dışından geldık transferden sonraki gün uçakla döndük
İnanın hiç korkmayın ben çok korktum ve çok olmadığına inanmıştım ki 9. Gün sabah ısrar testı yaptım pozıtıf çıktı yarın ınsallah kan vermeye gıdecegım öyle çokta sırt üstü uzanmayın kalın ev içinde küçük adımlarla yürüyün ve yatınca sola yatın kan dolaşımı içinAmin inşallah teşekkür ederimuzanma konusu kafamı kurcalıyordu öğrenmem iyi oldu ben de şehir dışından geldim ama ailem burada olduğu için rahatım şükür. Dönerken uçağı tercih edeceğim ben de
Merak ettıgınız ne varsa sorabılırsınız biz birbirimizin halınden anlarızAmin inşallah teşekkür ederimuzanma konusu kafamı kurcalıyordu öğrenmem iyi oldu ben de şehir dışından geldim ama ailem burada olduğu için rahatım şükür. Dönerken uçağı tercih edeceğim ben de
Çok emek veriyoruz ister istemez korku oluyor ama sizin adınıza cidden çok sevindim Bülent hocada olup pozitif haberleri duymak beni çok mutlu ediyor.İnanın hiç korkmayın ben çok korktum ve çok olmadığına inanmıştım ki 9. Gün sabah ısrar testı yaptım pozıtıf çıktı yarın ınsallah kan vermeye gıdecegım öyle çokta sırt üstü uzanmayın kalın ev içinde küçük adımlarla yürüyün ve yatınca sola yatın kan dolaşımı için
Teşekkür ederim şu iki gündür en çok merak ettiğimi yanıtladın sağ olasınMerak ettıgınız ne varsa sorabılırsınız biz birbirimizin halınden anlarız
Amin canım senınde öyle güzel sonuçlanır ınsallah çift tuttu mu bıkmıyoruz artık onu da kese görünce gorecegozÇok emek veriyoruz ister istemez korku oluyor ama sizin adınıza cidden çok sevindim Bülent hocada olup pozitif haberleri duymak beni çok mutlu ediyor.Çift embriyo transferi olmuşsun bana da aynısı olacak inşallah bebeklerini kucağına sağlıkla alırsın
Senınde 5 gün emrbıyosu muTeşekkür ederim şu iki gündür en çok merak ettiğimi yanıtladın sağ olasın
Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba bende yenı transfer oldum ve yarın test günüm Bülent hocaya gittim ilk defa tüp bebek yaptım çift yumurta transfer edıldı evet maddi olarak zorlanıyorsunuz ama o kadar hersey en önce detayına kadar söylüyorlar yapıyorlar kı ekstra emrbıyo yapıştırma gebelik aşısı kasılma iğnesi bunlar dış merkezlerde pek yok Bülent hocam çok sağlam çalışıyor bu sabah gebelık testım pozıtıf çıktı çok şükür kan alıcam artık
Amin inşallah Allah razı olsun güzel dılekleriniz için hersey sızın de gönlünüzce olsunÇok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim aminAmin canım senınde öyle güzel sonuçlanır ınsallah çift tuttu mu bıkmıyoruz artık onu da kese görünce gorecegoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?