• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte düşük riski

Hicrannogel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
20
2
6
24
Ben tüp bebekle hamıleyım 4+6 da kanama gecırdım once kahvrengo sonra kırmızı sekılde kese gozuktu kontrolde progtan ıgne 50 mg kalçadan vuruldu aonrası kanama durdu asıl sorum?
Düşük riski varsa ne yapmalıyız sız naptınız bu durumda olan hamıleler?

Ben tüp bebekle hamıleyım 4+6 da kanama gecırdım once kahvrengo sonra kırmızı sekılde kese gozuktu kontrolde progtan ıgne 50 mg kalçadan vuruldu aonrası kanama durdu asıl sorum?
Düşük riski varsa ne yapmalıyız sız naptınız bu durumda olan hamıleler?
Geçmiş olsun. Öncelikle düşük riskiniz var mı bunu doktorunuz netleştirsin. Böyle bir durumda iğnelere devam ettirir. Kendinizi yoran işlerden kaçının. Eğer çalışıyorsanız rapor alıp evde dinlenin.

Geçmiş olsun. Öncelikle düşük riskiniz var mı bunu doktorunuz netleştirsin. Böyle bir durumda iğnelere devam ettirir. Kendinizi yoran işlerden kaçının. Eğer çalışıyorsanız rapor alıp evde dinlenin.
Ya şöyle tüp bebek normal dedı ama ılakı demedı dusuk rısk 3 aya kdr ıstrahat onerırırım dedı ıgne fln ılaçlara devam edıyorum ztn ama hemen hemen butj gun yataktayım iş yapmıyorum

Back
X