Tüp bebekte düşük ya da kürtaj yaşayanlar paylaşım alanı

piti88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
816
31
68
arkadaşlar merhaba talihsiz bi deneme yaşadım.ocak ayında yumurtalarım toplandı ardından 1 nisanda blast transferim oldu.sorun sperm azlığı ama çok sayıda embriyom oluştu.6+4 teyken bebeğin kalbi atmadığı için dün kürtaj oldum.benim gibi olan bırçok arkadasım var biliyorum...şimdi paylaşım zamanı...doktorum ilk üç aydaki düşüklerin sorunlu bebekler olduğunu söyledi...sizlere neler söylendi?doktorunuz tahlil istedimi?ilk bebeğini kaybedip ikincisini sağlıklı şekilde kucağına alanlar varmı?

eğer bu durumu yaşadıysanız lütfen yardımcı olun yarınlarımzın daha ıyı olması için bugunu ıyı bılmek gerek...

canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefer Allah kucağına almayı bebişine uzun sağlıklı ömürler yaşamayı nasip eder. Canım nerede yaptırmıştın tüp bebeği

slm bende buna benzer bir durum yaşadım aralıkta oldu ilk transferim6+5 haftalıkken düşük oldu aniden kanamam başladı. blastokist transfer edîlmîşti sonrasında histeroskopi oldum hormonlarıma bakıldı herşey normal çıktı ve 2. denemeye karar verdik bugun 2 blastokist transfer edildi inş herşey olumlu devam eder 2 side sımsıkı tutunur bana (

geçmiş olsun yellgreen inşallah bu sefer alırsın kucağına... acaba bı kaç soru sorsam cevaplayabılırmısın?ilk denemeden ne kadar sure sonra denedin?doktorun düşük için sebebini ne dedi?özel olmazsa sorun neydi?

canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefer Allah kucağına almayı bebişine uzun sağlıklı ömürler yaşamayı nasip eder. Canım nerede yaptırmıştın tüp bebeği

inşallah aykız...bahçeci fulya güvenç karlıkaya...

tabiki cevaplarım cnm sorunumuz azospermiydi eşim tese ameliyatı oldu aralıkta sperm bulunur bulunmaz denemeye başladık. şansızın şanslısıydık 26 yumurtadan 17 si istenilen şekildr gelişti embiryolarımızın hepsi blastokistti ama olmadı işte pozitif sonuç almamıza rağmen düşük oldu. nedenine de doktorum olabilecek bir durum transfer sonrası gelişim iyi ilerleyememiş dedi testlerim tahlillerim iyi çıktı çnkü

inşallah aykız...bahçeci fulya güvenç karlıkaya...

canım çok fazla üzme kendini inşallah 2. sımsıkı tutunacak sana ben forumda okudum Bahçecide yaptıranlar 1. tutmasa bile 2. tutmuş hep 3. deneyen okumadım 2. de genelde olmuş hep okuduklarımda ben de Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum sen memnun muydun peki yine ona mı yaptıracaksın benimde eşimde sperm azlığı var morfoloji 0 harekette öyle ben şimdiden kendi kendime bak 1. olmazsa 2. muhakkak olur diye motive etmeye çalışıyorum olsun her şeyde bir hayır vardır diyorum sen de öyle düşünmeye çalış canım bak benim bir sloganım var O BEBEK BURAYA GELECEK ER er yada geç kavuşacağız canım bebişlerimize yeter ki sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar

peki ilk denemeden sonra hangi testleri istedi?bende şimdi o aşamadayım da?

peki ilk denemeden sonra hangi testleri istedi?bende şimdi o aşamadayım da?

histeroskopi istedi ilk önce sonuç iyi çıkıncada bütün hormonlarıma yeniden baktı özellikle prolaktin ve tsh üstünde durdu onlarda temiz çıktı normal seviyelerdeydi ve hemen ikinci için ilaçlara başladık çok takılma sakın düştü gitti diye düşün önüne bak hemen toplarla ben çok yıprattım kendimi yazık boşuna üzülmüşüm çok şükür deneyecek embiryolarımız var inancını kaybetme sakın!!

aykız benım bebiş ilk denemede tutundu hemde değerler 3 e katlayarak gitti...ama bebiş sonra gelişimini durdurmuş ve kalbini attırmamış bize...şimdi ikinciyi yaşamamak için çabalıyorum...bu arada doktorumu tavsıye ederim 2.yede ona gitcem...

yellgreen şimdi tereddütlerim var bu tamamen sans mıydı yoksa bı yerlerde sorun mu vardı?bunun için araştırma istıcem doktorumdan...genetik test fln...sonuçlar temız çıkarsa bende kendımı toparlayınca denıcem...ama eğer bı yerlerde sıkıntı varsa bundan sonra sağlıklı embrıyo koydurcam...inşallah senın bebişinde sıkı sıkı tutunur sana ve kollarına aırsın...test sonucundan benıde haberdar et olurmu?

tereddüt etme canım bir şekilde şans tabiki Allah isteyecek, zamanı gelmemiş her şeyin bir vakti var sen tabiki yaptır testleri tahlilleri mutlaka iyi sonuç almadan başlamamak lazım.. inş 16 mayısta güzel haberlerimi alırım sana da haber veririm tabiki cnm senden habersiz bırakma sakın

inşallah hem senden hem de benden güzel haberler gelir...bebişlerin tutunup gelişsinki banada umut olsun...senın için dua edıcem...

Kizlar bende ilk tup bebekte kimyasal gebelik yasadim ama doktorum tahlil falan yamadi.16 nisandada dondurulmus embriyo transfer edildi

Evet canim pozitif ama iyi gitmiyo 13.gun 26 16.gun30 20.gun52 ve dun 22.gun42 ne yazikki kotu ama doktorum ilaclarini birakma dedi.yarin tekrar bakilacak

Evet canim pozitif ama iyi gitmiyo 13.gun 26 16.gun30 20.gun52 ve dun 22.gun42 ne yazikki kotu ama doktorum ilaclarini birakma dedi.yarin tekrar bakilacak

olsun cnm sen ilaçlarını al yat kalkma dinlen inş daha da katlanır değerlerin..güzel haber verirsin.. bnm de bugün 4. günüm kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi inş ters giden birşey yoktur bütün yatacağım artık

O kasik agrilari benim 2 denememdede oldu canim.hep adet olucam sandim.merak etme belki yerlesirken oluyodur.benim sirt agrilarimda oldu.hayirli haber alirsin insallah.

O kasik agrilari benim 2 denememdede oldu canim.hep adet olucam sandim.merak etme belki yerlesirken oluyodur.benim sirt agrilarimda oldu.hayirli haber alirsin insallah.

inş cnm turuyordur değilmi?? korku içindeyim inanki bu 7 nasıl geçecek bilemiyorum allah hayra ermeyi nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…