Tüp bebekte geçici menopoz tedavisi görenler

Ucurtma avcisi 86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
605
837
33
Benim 3. Tüp bebek tedavim 29 yaşındayım bir düşüğüm var son tedavide ilk transferim tutmayinca doktor bana 2 ay geçici menopoz uygulayacağıni sonra histereskopi yapıp tekrar transfer yapacağını söyledi
Benim kistim falan da yok ilk tedavim de histereskopi de yapılmıştı 4 5 yıl önce temiz çıkmıştı
Şimdi neye göre neden sebebini bilmediğim bi tedavi uygulanacak
Var mı içinizde gecici menopoz ile tedavi gören başarı elde eden ve neden bu tedavi uygun görüldü sizlere
Araştırma yaptım ama istediğim cevapları bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz

Bu konuda hiç mi bildiginiz birsey yok eyvahlar olsun ya benim kafam iyice karıştı şimdi 3 5 gün sonra adet olup ilk menopoz ignesini vuracam günüm gelmeden biraz fikir edinseydim iyi olacaktı hayırlısı olsun..

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum. 2. geçici menopoz iğnemi oldum 11 eylülde transferim var.
doktorum çok iyi biri ve beni bu konuda korktuğum için bilgilendirdi . menopoz iğnesi bebeğin daha iyi tutunabilmesi için adet gördürmeyerek rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyor. ve çikolata kisti varsa ki bende war 8 cm onun büyümemesini sağlıyor. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.

Doktor kistinizi almayı neden uygun görmedi acaba çünkü 8cm büyük bi kist .

Bende tüp bebek öncesi 2ay geçici menopoz ignesiyle var olan 4.5cmlik çikolata kistini baskikamak için zoladex adındaki iğneyi oldum. Sonra tedaviye başladık 11 yumurtadan 5 tanesi 5.güne geldi transfer yapıldı fakat tutunamadi önce beta yükseldi baya sonra düştü. Benim kist olduğu için böyle bi tedavi uygulanmıştı. Şimdi histereskopi olucam transfer öncesi

EĞER AMELİYAT OLURSAM YUMURTA REZERVLERİM AZALIO VE YUMURTA KALİTEM DÜŞÜYOR O YÜZDEN EĞER HİÇ BEBEK SAHİBİ DEĞİLSENİZ KESİNLİKLE AMELİYAT OLMAYIN
Peki ilk tüp bebek denemen miydi ? Benim ilk tüp bebek denemem ameliyat onermediler . Benim kısa protokol oldu kıstım 2,5cm donmus protokol olacak yani menopoz iğnesi olmadım cok korkuyorum. Inşallah tutar

Peki ilk tüp bebek denemen miydi ? Benim ilk tüp bebek denemem ameliyat onermediler . Benim kısa protokol oldu kıstım 2,5cm donmus protokol olacak yani menopoz iğnesi olmadım cok korkuyorum. Inşallah tutar
EWET İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZ ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR TUTTU HEP BÖYLE DEWAM EDER İNŞALLAH UZUN PROTOKOL OLDU BENİM HİÇ KORKMA MENAPOZ İĞNESİNDEN BENİM 8 CMLE TUTTU İNŞALLAH SENİNDE TUTAR CANIM YETERKİ DUALARINI EKSİK ETME.

Hayır bana menopoz iğnesi vermediler kıstım küçük diye gerek görmediler sanırım.ben bebeğim tutunamaz diye korkuyorum salı günü transferim var . Ne olur dua et olur mu ... ben de senin için edeceğim . Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin

POZİTİF DÜŞÜN CNM BENİM 8 CMLE OLDUYSA SENİNDE OLUR TABİKİ DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNUR RABBİM OL DERSE OLUR . AMİN CNM İNŞALLAH

CANIM sen ne zamandır bebek dusunuyordun bi de histeroskopi oldun mu hiç? Sigaram yok çok şükür
2yildir tedavi görüyorduk cok doktor gezdim iyikide ameliyet diyenlere uymamisim izmir irenbe tup bebek merkezi cok iyi prof dr umit inceboz doktorum cok ilgilendi benimle hayır cnm hiç histereskopi olmadım doktor hicbir sekilde kiste dokunmadi

Benim de iki yıldır olmuyor inşallah benim de tutar şimdiye kadar hiç gebe kalmadim

Sizin adiniza sevindim Insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz bende 5 cm cikolata kisti var laparaskopi ile temizlenmisti yeniden tekrarladi tüp bebek tedavisine basliyacaktik bugun Dr.3 aylik gecici menapoz ignesi yapalim sonra bakicam kuculmusmu kist dedi Ben cok kararsizim sonra adet olmam diye korkuyorum adet olmayinca tüp bebek tedavisine basliyamayiz bana zamaniniz varsa biraz anlatirmisiniz nasil oldu igneden sonra ne zaman adet oldunuz tedavi hangi surecde basladi simdiden tesekkurler

POZİTİF DÜŞÜN CNM BENİM 8 CMLE OLDUYSA SENİNDE OLUR TABİKİ DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNUR RABBİM OL DERSE OLUR . AMİN CNM İNŞALLAH
Merhaba cok sevindim moral oldunuz bana da. Benim de bugun yumurtalarim toplamdi. 2 ay gecici menapoz tedavisi gorecegim somra transfer yapilacak. Yalniz benim rahim duvari kalin kistten dolayi o sebeple. İlk denememiz insallah tutar, sevgiler

Merhaba cok sevindim moral oldunuz bana da. Benim de bugun yumurtalarim toplamdi. 2 ay gecici menapoz tedavisi gorecegim somra transfer yapilacak. Yalniz benim rahim duvari kalin kistten dolayi o sebeple. İlk denememiz insallah tutar, sevgiler
Bir de sigara iciyorum, neyde cok etkisi oldu anlatabilir misniz? Transferden sonra icmemeyo dusunuyorum.

Merhaba cok sevindim moral oldunuz bana da. Benim de bugun yumurtalarim toplamdi. 2 ay gecici menapoz tedavisi gorecegim somra transfer yapilacak. Yalniz benim rahim duvari kalin kistten dolayi o sebeple. İlk denememiz insallah tutar, sevgiler[/QUOTE]
Bir de sigara iciyorum, neyde cok etkisi oldu anlatabilir misniz? Transferden sonra icmemeyo dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…