- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi Ucurtma avcisi 86
-
Doktor kistinizi almayı neden uygun görmedi acaba çünkü 8cm büyük bi kist .Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum. 2. geçici menopoz iğnemi oldum 11 eylülde transferim var.
doktorum çok iyi biri ve beni bu konuda korktuğum için bilgilendirdi . menopoz iğnesi bebeğin daha iyi tutunabilmesi için adet gördürmeyerek rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyor. ve çikolata kisti varsa ki bende war 8 cm onun büyümemesini sağlıyor. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.
EĞER AMELİYAT OLURSAM YUMURTA REZERVLERİM AZALIO VE YUMURTA KALİTEM DÜŞÜYOR O YÜZDEN EĞER HİÇ BEBEK SAHİBİ DEĞİLSENİZ KESİNLİKLE AMELİYAT OLMAYINDoktor kistinizi almayı neden uygun görmedi acaba çünkü 8cm büyük bi kist .
Peki ilk tüp bebek denemen miydi ? Benim ilk tüp bebek denemem ameliyat onermediler . Benim kısa protokol oldu kıstım 2,5cm donmus protokol olacak yani menopoz iğnesi olmadım cok korkuyorum. Inşallah tutarEĞER AMELİYAT OLURSAM YUMURTA REZERVLERİM AZALIO VE YUMURTA KALİTEM DÜŞÜYOR O YÜZDEN EĞER HİÇ BEBEK SAHİBİ DEĞİLSENİZ KESİNLİKLE AMELİYAT OLMAYIN
EWET İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZ ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR TUTTU HEP BÖYLE DEWAM EDER İNŞALLAH UZUN PROTOKOL OLDU BENİM HİÇ KORKMA MENAPOZ İĞNESİNDEN BENİM 8 CMLE TUTTU İNŞALLAH SENİNDE TUTAR CANIM YETERKİ DUALARINI EKSİK ETME.Peki ilk tüp bebek denemen miydi ? Benim ilk tüp bebek denemem ameliyat onermediler . Benim kısa protokol oldu kıstım 2,5cm donmus protokol olacak yani menopoz iğnesi olmadım cok korkuyorum. Inşallah tutar
Hayır bana menopoz iğnesi vermediler kıstım küçük diye gerek görmediler sanırım.ben bebeğim tutunamaz diye korkuyorum salı günü transferim var . Ne olur dua et olur mu ... ben de senin için edeceğim . Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsinEWET İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZ ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR TUTTU HEP BÖYLE DEWAM EDER İNŞALLAH UZUN PROTOKOL OLDU BENİM HİÇ KORKMA MENAPOZ İĞNESİNDEN BENİM 8 CMLE TUTTU İNŞALLAH SENİNDE TUTAR CANIM YETERKİ DUALARINI EKSİK ETME.
POZİTİF DÜŞÜN CNM BENİM 8 CMLE OLDUYSA SENİNDE OLUR TABİKİ DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNUR RABBİM OL DERSE OLUR . AMİN CNM İNŞALLAHHayır bana menopoz iğnesi vermediler kıstım küçük diye gerek görmediler sanırım.ben bebeğim tutunamaz diye korkuyorum salı günü transferim var . Ne olur dua et olur mu ... ben de senin için edeceğim . Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin
Evet sen bana umut oldun. Onerdigin bir şey var mı yapmam veya yapmamam icinPOZİTİF DÜŞÜN CNM BENİM 8 CMLE OLDUYSA SENİNDE OLUR TABİKİ DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNUR RABBİM OL DERSE OLUR . AMİN CNM İNŞALLAH
DOKTORUM TÜM TAVSİYELERİNE UY SİGARA İÇİYORSAN KESİNLİKLE BIRAK BEN BIRAKTIM ÇOK ETKİSİ OLDU.Evet sen bana umut oldun. Onerdigin bir şey var mı yapmam veya yapmamam icin
CANIM sen ne zamandır bebek dusunuyordun bi de histeroskopi oldun mu hiç? Sigaram yok çok şükürDOKTORUM TÜM TAVSİYELERİNE UY SİGARA İÇİYORSAN KESİNLİKLE BIRAK BEN BIRAKTIM ÇOK ETKİSİ OLDU.
İLAÇLARINI DÜZENLİ KULLAN SAĞLIKLI BESLEN BAŞKA BİRŞEY YOK CNM
2yildir tedavi görüyorduk cok doktor gezdim iyikide ameliyet diyenlere uymamisim izmir irenbe tup bebek merkezi cok iyi prof dr umit inceboz doktorum cok ilgilendi benimle hayır cnm hiç histereskopi olmadım doktor hicbir sekilde kiste dokunmadiCANIM sen ne zamandır bebek dusunuyordun bi de histeroskopi oldun mu hiç? Sigaram yok çok şükür
Benim de iki yıldır olmuyor inşallah benim de tutar şimdiye kadar hiç gebe kalmadim2yildir tedavi görüyorduk cok doktor gezdim iyikide ameliyet diyenlere uymamisim izmir irenbe tup bebek merkezi cok iyi prof dr umit inceboz doktorum cok ilgilendi benimle hayır cnm hiç histereskopi olmadım doktor hicbir sekilde kiste dokunmadi
Sizin adiniza sevindim Insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz bende 5 cm cikolata kisti var laparaskopi ile temizlenmisti yeniden tekrarladi tüp bebek tedavisine basliyacaktik bugun Dr.3 aylik gecici menapoz ignesi yapalim sonra bakicam kuculmusmu kist dedi Ben cok kararsizim sonra adet olmam diye korkuyorum adet olmayinca tüp bebek tedavisine basliyamayiz bana zamaniniz varsa biraz anlatirmisiniz nasil oldu igneden sonra ne zaman adet oldunuz tedavi hangi surecde basladi simdiden tesekkurlerEWET İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZ ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR TUTTU HEP BÖYLE DEWAM EDER İNŞALLAH UZUN PROTOKOL OLDU BENİM HİÇ KORKMA MENAPOZ İĞNESİNDEN BENİM 8 CMLE TUTTU İNŞALLAH SENİNDE TUTAR CANIM YETERKİ DUALARINI EKSİK ETME.
Merhaba cok sevindim moral oldunuz bana da. Benim de bugun yumurtalarim toplamdi. 2 ay gecici menapoz tedavisi gorecegim somra transfer yapilacak. Yalniz benim rahim duvari kalin kistten dolayi o sebeple. İlk denememiz insallah tutar, sevgilerPOZİTİF DÜŞÜN CNM BENİM 8 CMLE OLDUYSA SENİNDE OLUR TABİKİ DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH BEBİŞİN SANA SIMSIKI TUTUNUR RABBİM OL DERSE OLUR . AMİN CNM İNŞALLAH
Bir de sigara iciyorum, neyde cok etkisi oldu anlatabilir misniz? Transferden sonra icmemeyo dusunuyorum.Merhaba cok sevindim moral oldunuz bana da. Benim de bugun yumurtalarim toplamdi. 2 ay gecici menapoz tedavisi gorecegim somra transfer yapilacak. Yalniz benim rahim duvari kalin kistten dolayi o sebeple. İlk denememiz insallah tutar, sevgiler
2yildir tedavi görüyorduk cok doktor gezdim iyikide ameliyet diyenlere uymamisim izmir irenbe tup bebek merkezi cok iyi prof dr umit inceboz doktorum cok ilgilendi benimle hayır cnm hiç histereskopi olmadım doktor hicbir sekilde kiste dokunmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?