Benim bu üçüncü tedavim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ama dediğiniz gibi çatlayan yokmuş bugün kontrole gittim . Sizin de kahverengi miydi akıntınız ?Bendede oldu cetrotidi vurdugum gubden beri mide bulantim ve akintim var doktor normal dedi.yumurtaligim 2 gune bi kontrol ediliyor catlayanda olmamis cok sukur.sizinde catlama olmamistir insallah
Evet acik kahveydiBenim bu üçüncü tedavim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ama dediğiniz gibi çatlayan yokmuş bugün kontrole gittim . Sizin de kahverengi miydi akıntınız ?
Benim ilk 3 gün çok bulandı midem geçti , 2 gün belim çok ağırdı o da geçti . Benim de salı toplanacak . İlaçlar yapıyor vücuda o kadar hormon yüklendiği için muhtelemen . Siz hangi ilaçları kaç doz kullanıyorsunuz ?Sizde de mide bulantisi var mibenjm midem bulaniyo daha yumurtalarim carsamba toplanacak
Gonalf 150 meriofer 150 cetrotide 250 mahvoldumBenim ilk 3 gün çok bulandı midem geçti , 2 gün belim çok ağırdı o da geçti . Benim de salı toplanacak . İlaçlar yapıyor vücuda o kadar hormon yüklendiği için muhtelemen . Siz hangi ilaçları kaç doz kullanıyorsunuz ?
Benim gonalf 225 merional 150 cetrotide 250 kullanıyorum bugün 10.günüm. İlk alışana kadar zorlanıyorum sonradan alışıyor vücudum senin demek yumurtaların büyüdükçe rahatsızlık veriyor . Olsun az kalmış bitecek hepsi inşallahGonalf 150 meriofer 150 cetrotide 250 mahvoldumnormalde sali toplanacakti bugun kontrolde 1 gun daha otelendi siz lac doz kullaniyosunuz.ilk 3 gun xok guzel gecti benim sonradan cortladim:)istahim falan kesildi biranonce toplansada kurtulsak
Insallahh cnm ilk tedavim buyudukce kusasim geliyo galiba carsambaya az kaldi ama bnde bittimBenim gonalf 225 merional 150 cetrotide 250 kullanıyorum bugün 10.günüm. İlk alışana kadar zorlanıyorum sonradan alışıyor vücudum senin demek yumurtaların büyüdükçe rahatsızlık veriyor . Olsun az kalmış bitecek hepsi inşallahkaçıncı tedavin canım ? Rabbim sonunu hayır etsin inşallah
Canım toplaman oldu mu nasıl geçtiInsallahh cnm ilk tedavim buyudukce kusasim geliyo galiba carsambaya az kaldi ama bnde bittim
Kacıncı gun toplandı, cetroıde kacngun vuruldunuzCanım toplaman oldu mu nasıl geçti
12.gün toplandı . Benim amh düşük bide bu sefer önden giden yumurtlarım oldu diğerlerinde 14.gün toplanmıştı . 6 yumurta toplanmış , gerçi hemşire 6 kesin de sayı artabilir dedi ama devlet hastanesi olduğu için bir daha bilgi verilmedi.Kacıncı gun toplandı, cetroıde kacngun vuruldunuz
Bende 225 gonalf ve 150menopurla baslıuorum
Cetrotide 6 gün kullandımKacıncı gun toplandı, cetroıde kacngun vuruldunuz
Bende 225 gonalf ve 150menopurla baslıuorum
Hayırlı olsun cok teşekkür ederim. Aslında kagıtta yazıyordu kac adet oldugu.12.gün toplandı . Benim amh düşük bide bu sefer önden giden yumurtlarım oldu diğerlerinde 14.gün toplanmıştı . 6 yumurta toplanmış , gerçi hemşire 6 kesin de sayı artabilir dedi ama devlet hastanesi olduğu için bir daha bilgi verilmedi.
Maalesef devlette öyle olmuyor . Benim ilki özel hastaneydi her gün bilgi verdiler arayıp . İkincisi devlette oldu toplandığı gün sayı verdiler bir daha transfere kadar aramadılar , hatta çatala yattım transfer için o zaman embriyolog geldi bilgi verdi imza attırdı . Şok oldum o stresle anlattıklarını da dinlemeyemedim eşinize anlatacağım dedi . O ana kadar kaç embriyo olduğunu bile bilmiyordum. Şimdi de bekliyorum belki yarın ararlar cuma 3.gün transfer olur diyeHayırlı olsun cok teşekkür ederim. Aslında kagıtta yazıyordu kac adet oldugu.
Sakarya Eğitim AraştırmaHangı hastane
Yok cnm olmadi yarin olacak insallah.e2 degerim 3700lere cikmisti catlatma ignem degostirildiCanım toplaman oldu mu nasıl geçti
Bu değerle kaç yumurta sayıyorlar biliyor musun canım. Benim bu sefer e2 çok düşük 1255 çıktığı gün çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelleYok cnm olmadi yarin olacak insallah.e2 degerim 3700lere cikmisti catlatma ignem degostirildi
Saymadik cnm yumurtayi 10dan biraz fazlaydi.yarin belli olur insallah.boyutlarina bakti sadece istedigi olgunlukta.ne zaman toplaniyo seninde mi yarinBu değerle kaç yumurta sayıyorlar biliyor musun canım. Benim bu sefer e2 çok düşük 1255 çıktığı gün çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?