Tüp bebekte ilaç kullanırken jel gibi kahverengi akıntı yaşayan var mı?

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
33
Herkese merhabalar ,
Bu 3.tüp bebek tedavim ilaçların 9.günündeyim önden giden 2 tane yumurtam var cetrotide vuruyorum fakat bu sabah yumurtlama akıntısı gibi yoğum kahverengi akıntım oldu ? Kist midir yoksa çatlamış mıdır yumurtam çok tedirgin oldum. Diğer iki tedavimde de böyle bir şeyle karşılaşmadım. Yarın son kontrol var opu için gün verilecek ama sanırım önden gidenler çatladı

Bendede oldu cetrotidi vurdugum gubden beri mide bulantim ve akintim var doktor normal dedi.yumurtaligim 2 gune bi kontrol ediliyor catlayanda olmamis cok sukur.sizinde catlama olmamistir insallah

Bendede oldu cetrotidi vurdugum gubden beri mide bulantim ve akintim var doktor normal dedi.yumurtaligim 2 gune bi kontrol ediliyor catlayanda olmamis cok sukur.sizinde catlama olmamistir insallah
Benim bu üçüncü tedavim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ama dediğiniz gibi çatlayan yokmuş bugün kontrole gittim . Sizin de kahverengi miydi akıntınız ?

Benim bu üçüncü tedavim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ama dediğiniz gibi çatlayan yokmuş bugün kontrole gittim . Sizin de kahverengi miydi akıntınız ?
Evet acik kahveydi

Sizde de mide bulantisi var mibenjm midem bulaniyo daha yumurtalarim carsamba toplanacak

Sizde de mide bulantisi var mibenjm midem bulaniyo daha yumurtalarim carsamba toplanacak
Benim ilk 3 gün çok bulandı midem geçti , 2 gün belim çok ağırdı o da geçti . Benim de salı toplanacak . İlaçlar yapıyor vücuda o kadar hormon yüklendiği için muhtelemen . Siz hangi ilaçları kaç doz kullanıyorsunuz ?

Gonalf 150 meriofer 150 cetrotide 250 mahvoldumnormalde sali toplanacakti bugun kontrolde 1 gun daha otelendisiz lac doz kullaniyosunuz.ilk 3 gun xok guzel gecti benim sonradan cortladim:)istahim falan kesildibiranonce toplansada kurtulsak

Gonalf 150 meriofer 150 cetrotide 250 mahvoldumnormalde sali toplanacakti bugun kontrolde 1 gun daha otelendisiz lac doz kullaniyosunuz.ilk 3 gun xok guzel gecti benim sonradan cortladim:)istahim falan kesildibiranonce toplansada kurtulsak
Benim gonalf 225 merional 150 cetrotide 250 kullanıyorum bugün 10.günüm. İlk alışana kadar zorlanıyorum sonradan alışıyor vücudum senin demek yumurtaların büyüdükçe rahatsızlık veriyor . Olsun az kalmış bitecek hepsi inşallah kaçıncı tedavin canım ? Rabbim sonunu hayır etsin inşallah

Insallahh cnm ilk tedavim buyudukce kusasim geliyo galiba carsambaya az kaldi ama bnde bittim

Kacıncı gun toplandı, cetroıde kacngun vuruldunuz
Bende 225 gonalf ve 150menopurla baslıuorum
12.gün toplandı . Benim amh düşük bide bu sefer önden giden yumurtlarım oldu diğerlerinde 14.gün toplanmıştı . 6 yumurta toplanmış , gerçi hemşire 6 kesin de sayı artabilir dedi ama devlet hastanesi olduğu için bir daha bilgi verilmedi.

Hayırlı olsun cok teşekkür ederim. Aslında kagıtta yazıyordu kac adet oldugu.

Hayırlı olsun cok teşekkür ederim. Aslında kagıtta yazıyordu kac adet oldugu.
Maalesef devlette öyle olmuyor . Benim ilki özel hastaneydi her gün bilgi verdiler arayıp . İkincisi devlette oldu toplandığı gün sayı verdiler bir daha transfere kadar aramadılar , hatta çatala yattım transfer için o zaman embriyolog geldi bilgi verdi imza attırdı . Şok oldum o stresle anlattıklarını da dinlemeyemedim eşinize anlatacağım dedi . O ana kadar kaç embriyo olduğunu bile bilmiyordum. Şimdi de bekliyorum belki yarın ararlar cuma 3.gün transfer olur diye

Yok cnm olmadi yarin olacak insallah.e2 degerim 3700lere cikmisti catlatma ignem degostirildi
Bu değerle kaç yumurta sayıyorlar biliyor musun canım. Benim bu sefer e2 çok düşük 1255 çıktığı gün çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle

Bu değerle kaç yumurta sayıyorlar biliyor musun canım. Benim bu sefer e2 çok düşük 1255 çıktığı gün çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle
Saymadik cnm yumurtayi 10dan biraz fazlaydi.yarin belli olur insallah.boyutlarina bakti sadece istedigi olgunlukta.ne zaman toplaniyo seninde mi yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…