• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte ishal olan varmı arkadaşlar..

demet9951

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2025
24
10
3
33
Selam kızlar transfer gününü saymazsak bugün 3.gündeyiz 5.gün 4aa kalitede tek embriyo konuldu. Bugün ishal oldum aşırı rahatsız edici ve sıkıntı yaşayan oldumu böyle bi durumda. Çok acil yazarsanız çok sevinicem endişeliyim.

Selam kızlar transfer gününü saymazsak bugün 3.gündeyiz 5.gün 4aa kalitede tek embriyo konuldu. Bugün ishal oldum aşırı rahatsız edici ve sıkıntı yaşayan oldumu böyle bi durumda. Çok acil yazarsanız çok sevinicem endişeliyim.
6. Ci günüm bugun daha iyiyim ishal yaşadım 4 gun

Benim transfer günümle beraber bugün 4.günüm. iki gün bende öyleydim bugün normal. Herkes kabızlık yaşarken bizim ishal olmamız 🫠

Benim transfer günümle beraber bugün 4.günüm. iki gün bende öyleydim bugün normal. Herkes kabızlık yaşarken bizim ishal olmamız 🫠
Sonu güzel olsun inşallah sizde 30 da oldunuz galiba. Transfer gününü saymıyolar diye biliyorum. İlk transfer mi sizinki de

Gaziantep de. 5 gün 2 embriyo a ve b kalite
Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah. Burda hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin. 5.gün tek embriyo Bnmde aa kalite. İnşallah hayırla gelsin yavrularımız.

Back
X