Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bilmez miyim çok zor oluyor insan nefes alamıyor sanki ateş basıyor vucuduna sıkıntısı çok ama neyseki gelişiyorlar allah yardımcın olsun canım tedavideki herkesin yardımcısı olsun

amin amin
rabim bu ne kadar zor bir süreç
rabim yardımcımız olsun

kızlar bu gün benim ikizlerin 3. senesi ne düşüneceğimi hissedeceğimi bilemiyorum keşkeler insanı yıpratıyor sanırım bu sefer ağlamayacağım diyorum ama başarabilecek miyim bakalım ((((

iyim yeterciğim sen nasılsın ne karar verdin sen şimdi.

canım zaten yaza olacak kısmetse
ama aklım karışık bir tarafım başkante git diyor
diğer tarafım gözde diyor
bakalım madi olarak hazır olunca gidip görüşeceğim

kızlar bu gün benim ikizlerin 3. Senesi ne düşüneceğimi hissedeceğimi bilemiyorum keşkeler insanı yıpratıyor sanırım bu sefer ağlamayacağım diyorum ama başarabilecek miyim bakalım ((((

canım yyaaaaaaaa

kızlar bu gün benim ikizlerin 3. senesi ne düşüneceğimi hissedeceğimi bilemiyorum keşkeler insanı yıpratıyor sanırım bu sefer ağlamayacağım diyorum ama başarabilecek miyim bakalım ((((

gunaydın kızlr.sen 3sene oncedemı yaptırdın canım ınsaallah mevlam bu denemelerımız son olur ve ıkızlar ucuzler verır hepımıze.bugun benımde ulun beyle randevum var.4,30 hastanede olucam ınsalah.

horsancım senınde gozun aydın allah bebıslerını kucagına almayı nasp etsın.kacıncı denemendı.

gunaydın kızlr.sen 3sene oncedemı yaptırdın canım ınsaallah mevlam bu denemelerımız son olur ve ıkızlar ucuzler verır hepımıze.bugun benımde ulun beyle randevum var.4,30 hastanede olucam ınsalah.

güzel haberleele dön inşş dr den

kızlar ben çıkıyorum yeğenimi dr götürecdeğiz

drdan geldim pazar günü toplaancaklarmış tahlilleri verdim ekg felan hayırlısıyla pazar geleydi ya sancılar çok zor

nevinim doktordan geldim. 3 .5 ta gene doktora gideceğim.ona göre ya bu akşam yada yarın akşam çatlatıcı vurulacağım . sona geldik çok şükür.

tünaydın Merhaba Kızlar Nasılsınız görüşmyeli :ecrin_bebek: bebekli günler diliyorum hepinize Bana da tabi opuyorumnanaktan
Size bişey soracağım? Tüp bebek merkezlerine ilk defa gittiğimden ön muayene de ne kadar alıyorlar. Tüp bebeğe karar verdik diyelim. ılk muayene ücretsiz olabilir mi?

ecemnur merhaba çoğu yerde ön görüşme ücretsiz başlamaya karar verdiğin zaman ücret talep ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…