ohh hadi bakalım çatlasın yumurtalar gelsin bebişler :) ne güzel yaa bende siz böyle anlattıkça tekrar denemen lazım diyorum aslında çok umutsuzluğa kapılmıştım ama hevesendirdiniz beni şimdi :)
neviiiiin nereye gittin şimdi ya az önce burdaydın bu gece çatlıycaksın demek
meldir gibi bende heveslendim valla inşallah bebişin gelicek yakında
meldir canım senin için bugün neden zor sana merhaba dedim sonra kapı çaldı misafirlerim geldi çıkmak zorunda kaldım az önce gittiler bende açtım neti bakiyim ne var ne yok diğe
nevin canım inşallah herşey güzel gitsin
doktora sormak lazım kaynanalar için olan var mı diğe varsa hemen:)))))
ya şu yiyeceklerin bazıları hep söylenir ama tavuğu yeni duydum aman yemeyiz onuda olur biter
ah bir zamanı gelse de tavuğuda yemem amaaaan zaten pek sevmem
nevinnnnnnnnnnn kolay gelsin.......inşallah hepsi kolay geçer.hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.......önümüzdeki hafta içindede transferin olur inşallah..............ay ben neyapacagım daha adet olmadım ameliyattan sonra bir olsaydım.ondan sonra 1ay dinlenme ve sonraki adetimdede tadavim başlayacaktı ama.gitgide şubata sarkıyor.bende duramıyorum içim kıpır kıpır.
bende iyiyim canım sizleri takip ediyorum ben şu anda dinlenmedeyim hamile haberleri alıp sevinmek istiyorum nevin maral acele nin yakında transferi var allah herkese kolaylık verir inşallah
nevinim sana afiyet olsun canım benim ben yaptım kahvaltımı sabah eşimle ama olsun kız seninlede yapardım sonra saatlerce kalkmazdık masadan çayı ısıtıp ısıtıp içerdik
öyle olurdu yani bende öyle çok olmuştur :)) saatlerce masada oturduğumuz ama çok güzel bişey keyifli
eylülüm ne tuhaf dimi ablacım yarın yumurtalarımız toplanacak önce dünyaya geliyolar :)) sonra içeri giriyolar sonra tekrar geliyolar dünyaya acaba doğum günleri nezman oluyo embriyo oluncamı dışardalar ya :))))
neyse genede not alalım tarihleri :))
ben ikisinide yaşadım ya normal doğal gebelik ve bu tüp bebek yöntemini insanlar çok nankör diye düşünüyorum.allahım çok güzel kolaylıklar sunmuş bizlere ama biz hiç şükretmiyoruz bu herşeyde böyle maalesef.
ne hoşsun nevin o zaman biz iki kere kutlarız onların doğum günlerini artık:))) evet allah çok kolaylıklar veriyor bizler her zaman her güzel şey için şükretmeliyiz
benim umutsuz olduğum zamanlar da oluyor ama şükrettiğimde çok oluyor
allahıma şükür ki başka bir sağlık problemimiz yok benim eşimin ailelerimizin sevdiklerimizin arada sağlık problemleri yaşandı ama bunlar tedavisi imkansız şeyler değildi
birbirimizi seviyoruz huzurluyuz mutluyuz maddi sıkıntımız çok fazla yok
öncelikle nefes alıp verdiğimiz için şükretmeliyiz yoksa hiçbir şeyi yaşayamazdık
bir de bebişlerimiz gelse daha da mutlu oluruz