Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inş. öyle olur. şuda var kist bir asit salgılıyormuş ve rahme akıyormuş. Embriyolar tutunsa bile öldürebiliyormuş

evet cnm bazen öyle olabiliyor, benimde ilk denememde kanda gördük ama ertesi gün hemen kanamam başlamıştı.. çikolata kistli bayanlar sizin dikkatinize ; bana şu anda doktorum trental diye bir ilaç verdi. normalde damar hastaları kullanıyormuş ama bu kistin düşük yapmasını önlemekte panzehirmiş ayrıca bu ilaç. ben yaklaşık 1,5 aydır bu ilacı kullanıyorum. Tabi doktor kontrolünde. Sizde bir doktorunuza bu konuyu danışsanız. Yani ben artık kendimi doktoruma emanet ettim. ne iç derse içiyorum. önümüzdeki aya kadarda bu ilacı kullanmaya devam edicem.Aman yanlış anlaşılmayayım alın için demiyorum ha ama ben bu ilacı ilk defa bu gittiğim doktordan duydum. yani bi sormakta fayda var

İlk tüp bebekte kimse uyarmadı kist yüzünden emriyolar tutunmamış demedi... tüplerde sıvı var denildi başka doktor kistde çıkmıştı ama doğum kontrol hapı verdi ama bir daha bakmadı şimdiki doktoruma gittiğimde direk ameliyat dedi çünkü tüplerde sıvı birikmesi var ve kist yüzünden emriyolar ölüyor denildi ama her doktorun uyguladığı tedavi farklı inşallah sizlerde tedavi ile kurtulursunuz bu kistlerden....

Zaten kadınlar da en korkulan şey kist ve miyom...

ah ya .. bu doktorlara ne kadar ah çeksem az kalır valla. Allah başımızdan eksik etmesin ama gerçekten şu zamanda iyi, işinin ehli bir doktor bulmak çok zorlaştı. sende neler yaşamışsın baksana.. gelmiş geçmiş olsun ne denir ki..

benide doktorlar 1 sene gaz diye resmen oyaladı. Oyaladı diyorum çünkü 4-5 farklı doktora gittim bu süre içinde hiç bir doktor ultrasonla bakmadı bile ben kendim ultrason istedim ve "gaz ama madem çok istiyorsun al sana reçete " diye bir tavırla karşılaştım ve 12 cm kistim olduğu ortaya çıktı.

Daha önceki doktorlar görse belki küçükken ilaçla yokedilirdi ve benim çoktan bebeğim olurdu...

İş işten geçti ne yazıkki.. Gaz ilaçları içtiğim o sene boyunca meğer kocaman bir kist oluşmuş bende off offf .. doktoru iyi seçmek lazım gerçekten.. ne diyeyim. Birazda insan kendi kendinin mi doktoru olmalı acaba.. Öyle oluncada, çok kendimi dinleyincede, ben hep bir yerimde bir şey varmış gibi hissediyorum, acaba başka bir hastalığımda var mı diye :44: off

Doktor hata yüzünden 3mm lik kist oldu 15 cm ve yumurtamı kaybettim şuanda bir sezeryan ve birde göbekten başlayıp aşağı doğru inen yaklaşık 15 cm uzunluğunda ameliyatım var ve bekarken nefret ediyordum o dikişlerden banyo sonrası ve üstümü giyinirken aynaya bakmazdım hiç,şimdi bir dikişim daha oldu o da sezeryan aynı yerden ikinci kesik Allah daha beterinden korusun hepsi gelip geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye

az kaldı martın 22 sinden sonra hayatımız değişecekmii yoksa bölemi kalacak merak içindeyim

Sabır insana verilmiş en güzel şey bana göre...
Sabırlı biri değildim ama şimdi öğrendim sabrın ne kadar önemli olduğunu ve umudunu hiç kaybetmemeyi Allah büyüktür nere ne zaman ne olacağı belli olmaz yeter ki sağlık evlatlar hayırlı birer birey olsunlar...

Kuşum yumurtladı ve tam 21 gün üstünde yattı sabırla hayran kaldım kuşumu izlerken,şuanda 54 günlük yavrusu var ve o kadar büyük bir sabırla onu doyuruyor ki her baktığımda sanki ilk kez izliyor gibiyim eşime diyorum annelik bu demek ki ve kaşındığında hiç üşenmiyor yavrusu cıyakladığında hemen yanına gidip kaşıyor her yerini...

mrb arkadaşlar nasılsınıs rabbim herkese iyilik versin biliyorum yine cvp alamicam ama yinede ben üstüme düşenı yapayım tedavilerinis hayırlara vesile olsun grip olan ve olucak olan arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda şifa versin......rabbimden hepinize hayırlı evlatlar diliorum zamanında bnde çok duaya ihtiyacım vardı hala var bende sizin için bol bol dua ediyorum..inşallah kabul olur...

Aminnn İsteyen herkese nasip etsin

antalya81 nerelerdesin cnm bişeymi oldu merak ettim senı umarım korkulcak bişey yoktur hamişler bianda çekıldı bişeymı var acaba:85:85:85:

CANIMMMM gözümüzden kaçmıştır yazdıkların yoksa seve seve cevap veririz (gerçi son zamanlarda ben pek fazla girip yazamıyorum ama ) canım buradaki en önemli bağ bizim (birbirini tanımayan bu kadar kadın )dualrımızdır her zaman ihityacımız var birbirmizin dualrınaaaa

AMİİİN , isteyen herkese nasib olur inşşşş ama bu sefer içimde gerçekten bir umut var , olacaak olacaaak

bunu bu gün bir arkadaş eklemiş çok beğendimmmm
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ EN KISA ZAMANDA HEPİMİZ BÖYLEEEE OLURUZZZZZ :44::44::44:KOCA GÖBÜŞLÜ VEEEEEEEEEE DEFORME OLMUŞ ŞEKİLDEEEEEE AMA YANIMIZDA MUCİZELERİMİZZZ
1.RESİMM GENÇ KIZZ
2.RESİM HAMİŞŞ
3.RESİM ANNE

Son düzenleme:

merhabaa, ben bu foruma geldiğimden beri içimde bir umut var ve biliyorumki sizlerin desteği ve duası sayesinde .. teşekkür ediyorum kvz güzel dileklerin için.. bende dualarımla yanınızdayım.. her şey yolunda gidiyordur inş.

amanınnnn,

ay olsunda artık her şeye razı olduk. ama hani incecik anne olanlarada özenmiyorum değil hani

birde kvz doğru söylemiş.. hamişler bizi terketmeyin .. desteğinize, tecrübelerinize, dualarınıza çoook ihtiyacımız var

amanınnnn,

Ay olsunda artık her şeye razı olduk. Ama hani incecik anne olanlarada özenmiyorum değil hani

evet o annelere bende özeniyorum Ama bizden geçti galibaama ben o resimdeki gibi olmaya razıyım yeterki gelsi eşşek sıpamm [sıze=3][/sıze]

iyi ki gelmişim bu foruma.. Hepiniz iyi ki varsınız...

Dualarla, sevgiyle, dayanışmayla gelecek bebeklerimiz .. ben inanıyorum.. Lütfen sizlerde inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…