Selamlar ben bu sayfayı embriyo transferimin ik günümden itibaren takp ediyordum bugün üye olup aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarımla heyecanıma heyecanlarına ortak olmak istedim benim bugün transferimin 4. günü ve bedensel ruhsal hiçbişi hissetmiyorum 6 gün sonra kan testi yaptırcam benim ilk denemem ve muallaktayım belirsizlik tamamen hissettiğim Rabbim tüm isteyenlere evlatları ile sevindirsin..Amin.
cnm geçen sene şubat ayında sağda 4.5 cmlik kist alındı. 4 ay sonra bu sefer solda oluştu gitgide büyüdü. şu an 15 cm dr kisti almdan denemeye karar verdi. en korktuğu yumurta toplama aşamasında patlamasıydı ama şükür olmadı.
Kızlar eşimde azospermi sıkıntısı var ve tüp bebek tedavisine başlıcaz.fakat sgk için raporda kadının rahim ultrasonu cekılıyormuş.ama bende bi sıkıntı yok yine rahim ultrasonu cekılıyormu??lütfen yardımcı olun
:2: ikinizide geçmiş olsun kızlar.yeter ben sana kaynanana müjdele demiştim kız sen gittin yasmine mi müjdeledin
Kızlar eşimde azospermi sıkıntısı var ve tüp bebek tedavisine başlıcaz.fakat sgk için raporda kadının rahim ultrasonu cekılıyormuş.ama bende bi sıkıntı yok yine rahim ultrasonu cekılıyormu??lütfen yardımcı olun
Rahim filmi hiç zor bir şey değil 10 dk her şey bitiyor biraz ağrı oluyor iki kere çektirmiş biri olarak çok canım yanmadı...
:2: ikinizide geçmiş olsun kızlar.yeter ben sana kaynanana müjdele demiştim kız sen gittin yasmine mi müjdeledin
bu durumu bir tek BEBEĞİNİ ÖZLEMLE HASRETLE BEKLEYENLER ANLAR umarım inşşş tedavinnn bebişini sana getirir Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559 Eki Görüntüle 355559
cnm geçen sene şubat ayında sağda 4.5 cmlik kist alındı. 4 ay sonra bu sefer solda oluştu gitgide büyüdü. şu an 15 cm dr kisti almdan denemeye karar verdi. en korktuğu yumurta toplama aşamasında patlamasıydı ama şükür olmadı.
merhaba arkadaşlar ben de varımmm, ilk tüp bebek denememi yaptım ve bugün transferden sonraki 9.gün :18:
umarım güzel haberler vermek kısmet olur hepimize :107:
merhaba canım.benim eşimde azorspermdi,çok şükür ameliyatta spermler bulundu.onu aştık ama bu seferde tüp bebekde takıldık.senin eşin tese ameliyatı oldumu.?
merhaba arkadaşlar ben de varımmm, ilk tüp bebek denememi yaptım ve bugün transferden sonraki 9.gün :18:
15 cm değildir yavv 15 mm dir o 15 cm demek su bardağı kadar büyük demek...
Ben ilk kistim 15 cm di alındığında doktorum patlarsa kanser demişti çikolata kisti kanser yapabiliyor patladığında sanırım.....
Genelde 3 aşılama istiyor ama eşinde problem varmış zaten gerek kalmaz bunlara rapor verirler bende tek yumurta vardı ve tüplerim tıkalıydı direk verdiler raporu
Hep sen başlattın bak beni buldu ama yazdığına gülmüştüm :2::2:
15 cm değildir yavv 15 mm dir o 15 cm demek su bardağı kadar büyük demek...
Ben ilk kistim 15 cm di alındığında doktorum patlarsa kanser demişti çikolata kisti kanser yapabiliyor patladığında sanırım.....
Genelde 3 aşılama istiyor ama eşinde problem varmış zaten gerek kalmaz bunlara rapor verirler bende tek yumurta vardı ve tüplerim tıkalıydı direk verdiler raporu
Hep sen başlattın bak beni buldu ama yazdığına gülmüştüm :2::2:
ayy çok geçmiş olsun canım ya, valla sana en yakını bendim galiba.. benimde 12,5 -13 cm kadardı kistim. 2 sene oldu aynen tekrarladı benimde 4 cm şu anda. bende tekrar kisti aldırmadan tedaviye başlıcam. bence kafanı takma böyle tutar mı diyip. doktorun uygun görmüşse vardır bir bildiği. inşallah tutar ve bebeğin sana gelir. hamilelikte bu kistler küçülüyormuş. bu hastalığı yok eden en kuvvetli şey ise hamiş kalmakmış, seninde öyle olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?