yeeeter..nasilsin canim bnim ara ara okuyorum ama yazamiyorum..tatlim insallah burdaki arkadaslariminda insallah seninde gobisleriniz dolsun rabbim bu yolda emek veren..gozleri yolda kalmislarin kucaklari bos olanlarin rabbim hepinizin kucaklarini doldursun insallahh..(alin size dua insallahh kabul olur..ikiz bekliyorum iki defa kabul olsun duam sizlere kizlarr..)
yeeeter..nasilsin canim bnim ara ara okuyorum ama yazamiyorum..tatlim insallah burdaki arkadaslariminda insallah seninde gobisleriniz dolsun rabbim bu yolda emek veren..gozleri yolda kalmislarin kucaklari bos olanlarin rabbim hepinizin kucaklarini doldursun insallahh..(alin size dua insallahh kabul olur..ikiz bekliyorum iki defa kabul olsun duam sizlere kizlarr..)
Toana mrb canım,şimdi okudum yazını demek sende hamişsin hemide ikizlere ne güzel rabbim tamamına erdiirir inşallah.ne kadarlık oldu şimdi?bende 33+5 teyim.ama benim tekiz oğlan olcak nasipse ...inşallah seninde bi kız bi erkek olurr..burdaki arkadaşlara bende çok dua ediyorum çünkü o beklemenin tedavinin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorummmm...inşallah en kısa zamanda onlarında hamiş haberlerini okuruz burdannnnnnnnnnnn
Doktor hata yüzünden 3mm lik kist oldu 15 cm ve yumurtamı kaybettim şuanda bir sezeryan ve birde göbekten başlayıp aşağı doğru inen yaklaşık 15 cm uzunluğunda ameliyatım var ve bekarken nefret ediyordum o dikişlerden banyo sonrası ve üstümü giyinirken aynaya bakmazdım hiç,şimdi bir dikişim daha oldu o da sezeryan aynı yerden ikinci kesik Allah daha beterinden korusun hepsi gelip geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
Sabır insana verilmiş en güzel şey bana göre...
Sabırlı biri değildim ama şimdi öğrendim sabrın ne kadar önemli olduğunu ve umudunu hiç kaybetmemeyi Allah büyüktür nere ne zaman ne olacağı belli olmaz yeter ki sağlık evlatlar hayırlı birer birey olsunlar...
Kuşum yumurtladı ve tam 21 gün üstünde yattı sabırla hayran kaldım kuşumu izlerken,şuanda 54 günlük yavrusu var ve o kadar büyük bir sabırla onu doyuruyor ki her baktığımda sanki ilk kez izliyor gibiyim eşime diyorum annelik bu demek ki ve kaşındığında hiç üşenmiyor yavrusu cıyakladığında hemen yanına gidip kaşıyor her yerini...
hiç amelyat olmadı daha hiç başlamadık yani
irmak..canim ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ben yurt disindayim burda 5 defa denemistim olmadi..gecen sene kasim ayinda gittim tr yeye memeoriyalde cok sukur yuzum guldu darisi sizlere insallahh..allahtan umt kesmeyin..iyi merkez ve iyi dr secimi cok onemli..
yarın ankarada okullar tatil olduuuuuuuuu sonunda
yeeetercim..sagol canim allah sanada tattirsinda nasil oldugunu tat insallah..iyi gidiyor dhamileliyim..zor oluyor tabi..ama rabbim tamamina erdirsinde zorluklara raziyim...mide bulantim oluyor nefesim kesiliyo simdiden..sizde bana dua edin insallahh problemsiz ozursuz anneli bababali kucagima alrim insallahh..
susesi..canim nerdesin sen..canim benim hamileliyim ikiz ve suan 9 haftalik dedi drum insallah sagliktan devam eder insallahh..senin de az kalmis doguma rabbim seninde yavrunu sana bagislasin hayirli dogumlar olsun...
antalya81 nerelerdesin cnm bişeymi oldu merak ettim senı umarım korkulcak bişey yoktur hamişler bianda çekıldı bişeymı var acaba:85:85:85:
toana ve susesi çok teşekkürler.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere...
çoook ama çook teşekkürler içten dualarınız için.. ve bizleri yalnız bırakmadığınız için
yasmin canım,sağol canım benim evet benim az kaldı artık...sen nasılsın?umarım artık seninde en kısa zamanda hamiş haberlerini okurum bu sayfadan..yazmasamda girip okuyorum bu sayfayı sık sık...sizlerden kopamıyorum anlayacağınnnnAmiiiin ....
Rabbim inşallah sağlıkla kucağın almayı nasip eder bebeklerini...
Maşallah yolun sonuna az kalmış kolay doğum olur inşallah evladına sana bağışlasın...
Allahım inşallah dualarınızı kabul eder Aminn...
yeeetercim..sagol canim allah sanada tattirsinda nasil oldugunu tat insallah..iyi gidiyor dhamileliyim..zor oluyor tabi..ama rabbim tamamina erdirsinde zorluklara raziyim...mide bulantim oluyor nefesim kesiliyo simdiden..sizde bana dua edin insallahh problemsiz ozursuz anneli bababali kucagima alrim insallahh..
susesi..canim nerdesin sen..canim benim hamileliyim ikiz ve suan 9 haftalik dedi drum insallah sagliktan devam eder insallahh..senin de az kalmis doguma rabbim seninde yavrunu sana bagislasin hayirli dogumlar olsun...
yasmin canım,sağol canım benim evet benim az kaldı artık...sen nasılsın?umarım artık seninde en kısa zamanda hamiş haberlerini okurum bu sayfadan..yazmasamda girip okuyorum bu sayfayı sık sık...sizlerden kopamıyorum anlayacağınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?