Kuzum kıyamam olsun genede birazda olsa tattık onun orada olduğunu hissettik hissettirdik...Olacak yeterim inşallah bu günleri koca bir tebessümle hatırlayacağız inşallah
BENİM 2. TEDaVİM AMA İLK TRANSFERİMDİ :26::26::26::26::26:İKİ TANE EMBİRYO TANSFER EDLİDİEVİME GELDİm HAYATIMDA İLK KEZ BEBEĞİMLE KENDİMİ BU KADAR YAKIN HİSEDİYORDUMMM ONUN İÇİMDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK HİSETMEKKK MÜKEMMEL BİR DUYGYDUU YATAKTA YATARKEN EŞİMİ YATAĞIN KÖŞESİNE SIKIŞTIRIP BANA SAKIN YAKLAŞMA ELİNİ KOLUNU ÇARPARSIN DİYORDUMMM SAĞIMA SOLUMA DÖNERKEN SANKİ İÇİMDE DEĞİLDE DIŞMDA DÜŞECEKMİŞ GİBİ BİR HİSSE KAPILIYORDUMMM :44::44::44::44::44:AMA ONUNLA OLMAK ÇOK GÜZELDİİİİ :26::26::26::26::26:HEP ELİMİ KARNIMA KOYUP BEBEĞİM NE OLUR BIRAKMA BENİ DİYE YALVARIYOR DUALR EDİYORDUMM ONA O GÜNE KADAR YAŞADIKLARIMI ANLATIP BAK SANA NE KADAR ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BENİ BİZİ SENİSİZ BIRAMA DİYORDUMMM bana o günlerimi hatırlatınız kızlarrr
bugun raporum bıttı. okula basladım. ben bır anasınıfı ogretmenıyım. hergun cocuklarla bırlıkteyım. hastalıgımı ogrendıgım gunde berı her sınıfa gırdıgımde bırgun benımde olacak dıyordum. ama bugun sankı tek basıma gırmemıs gıbıydım. :))))
İyi olmuş işe başlaman en azından biraz kafanı dağıtırsın kolay gelsin çocuklarla sana
bugun raporum bıttı. okula basladım. ben bır anasınıfı ogretmenıyım. hergun cocuklarla bırlıkteyım. hastalıgımı ogrendıgım gunde berı her sınıfa gırdıgımde bırgun benımde olacak dıyordum. ama bugun sankı tek basıma gırmemıs gıbıydım. :))))
canlar mrhb nasılsınız(geçmişe bakmadan buradan yazıyorum ) bu gün hiç gelemedimmm şu andada parmaklarım yazıyor ama yorgunluktan hiç bir şey göremiyormmm bu gün gece eşin rahatsızlandııı aslında bir kaç gündür gripti ama dr gitmemek için direniyordu gece sürekli olarak kustu (griple bunun alakası ne anlamadım )hiç uyumadık sabaha kadar sabah eşimi dinlemedim hemen aclile götürüdm tetkkler yapıldı serum takıldı dr grip haricinde pek bir sorun yok dedii göğüs has yönlendirdi akciğerinde enfeksiyon var ama çok ciddi değild dedi dahiliyeye gönderdii o dr muyayene yaptı ama oda çok ciddi bir şey yok dedii (hatta eşimi görünce endişelendi çok halsizdi )bir kaç ilaç yazdı kendi dr mutlaka görsün dedii pzrts randevumuz var zaten gidecektikkk şimdi eve geldikkk ev işleri falan derken çok yoruldum
kızlar öpüyorum siiz ve çıkıyorummm
pozitif haberler alan arkadaşalrımı kutluyorummm
kızlar hepınıze merhabalar
aslında aranıza yenı katılmıyorum daha oncede yanı 2.tup bebekte gene burdakı arkadaslarla yazısmıstık 24.subatta 3.yumurta toplama ıslemı ve 29.subatta 3.transferım oldu veeeeeeeeeeee bugun testımı yaptırdım transferın 10.gunu yumurta toplamanın 15.gunu bugun
evettttttttttt ve degerım 72.26 cıktı pazar gunu tekrar yaptırıcam ınsallah deger 2.ye katlarsa bu ıs bu sefer tamamdır insallah allahın ıznıyle
kızlar allahım tum yaptıranları muradına erdırır ınsallah su anda annelık adına bısey hıssedemıyorum dogal olarak ama hamıle oldugunu bılmek bıle bu kadar mı farklı bı duygu olur telefonda kımle konussam aglama krızıne gırdım ıstemeden akıyo yaslar tutamadım kendımı 6.yıl sonra ve ılk kez hamıle olabılmek bunu duyabılmek en azından hıssetmek bıle mucızevı bısey.
umarım burda ugrasan herkes bu duyguyu yasar.
arkadaşlar merhaba, benim ilk tüp bebek deneyimim bu. umarımda son olur. transferim 8 martta yapıldı. yasa gereği tek embriyo transfer edildi. bahçeci fulyada yaptırdım. 20 martta test yaptırıcam. umarım pozitif sonuç alırım
arkadaşlar merhaba, benim ilk tüp bebek deneyimim bu. umarımda son olur. transferim 8 martta yapıldı. yasa gereği tek embriyo transfer edildi. bahçeci fulyada yaptırdım. 20 martta test yaptırıcam. umarım pozitif sonuç alırım
doktorun kim merak ettim bende oraya gidiyorum
canım kolay gelsin sana,küçükken bende hep dermişim ben büyüyünce 1.sınıf öğretmeni olacağım diye. :26: :26: çocukkken bile çocukları severmişim.ne güzel bir mesleğin var,coçuklarla vakit geçirmek çok güzel...inş. sende yavruna kavuşursun.sen de o sevgi yumağının içinde kendi yavrularınla kaybolursun....
ınsallahh canım benım cok tesekkur ederım. evevt meslegımden cok memnunum ve severek yapıorum baska bı ıste calısamazdım herhalde. bazen kendı kendıme belkı kaderım bu dıyorum. allah belkı bana nasıp etmıcek ama her yıl yenı cocuklarım olmaya devam edecek. bu bıle cok guzel ..
burçak hanım doktorum. seninki kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?