Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gecekten hepımızde aynı seylerı yasıyoruz. suan o kadar duygulandım kı tutamıyorum kendımı.... endıselenıyorum korkuyorum ama yınede kendımı anne gıbı hıssedıyorum. dedıgınız cok dogru sonuc negatıf de olsa ben suan korksamda korkumdan aglasamda ıcımde bırseylerın oldugunu dusunuyorum hıssedıyorum yaaa... bu bıle gercekten cok guzel bır duygu. allahım buyukturrr. o bızlerı goruyo kızlar. o gun gelecek bızde kucagımıza alacagız bebeklerımızı. ama yakın ama uzak bı zamanda ama elbet alacagız. cunku allah olmayacak seyın hayalını bıle kurdurmazmıs ... bız bebeklerımızle yatıyoruz bebeklerımızle kalkıyoruz. her hayalımızın ıcınde bebeklerımız vvar. olmayacak olsa hayalını de kuramazdık oyle degıl mı. bız yıne allahtan hayırlısını dıleyelım. o herseyın en ıyısını bılır en dogru zamanda en hayırlısını versın bızlere ınsallahhhhhhhh......

bugun raporum bıttı. okula basladım. ben bır anasınıfı ogretmenıyım. hergun cocuklarla bırlıkteyım. hastalıgımı ogrendıgım gunde berı her sınıfa gırdıgımde bırgun benımde olacak dıyordum. ama bugun sankı tek basıma gırmemıs gıbıydım. :))))

İyi olmuş işe başlaman en azından biraz kafanı dağıtırsın kolay gelsin çocuklarla sana

canım kolay gelsin sana,küçükken bende hep dermişim ben büyüyünce 1.sınıf öğretmeni olacağım diye. :26: :26: çocukkken bile çocukları severmişim.ne güzel bir mesleğin var,coçuklarla vakit geçirmek çok güzel...inş. sende yavruna kavuşursun.sen de o sevgi yumağının içinde kendi yavrularınla kaybolursun....

çok geçmiş olsun canım benim.

canım kutluyorum seni.inş. değerlerin katlanmıştır.bizide bilgilendir güzel haberlerinle.bende 3.denemeyi nisan ortası yaptırıcam.şimdiden heyecanı sardı.kimbilir onu hissetmek nasıl bir duygudur.ALLAH IM o duyguyu en kısa zamanda herkese nasip etsin.AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNN.

arkadaşlar merhaba, benim ilk tüp bebek deneyimim bu. umarımda son olur. transferim 8 martta yapıldı. yasa gereği tek embriyo transfer edildi. bahçeci fulyada yaptırdım. 20 martta test yaptırıcam. umarım pozitif sonuç alırım

merhaba canım.inş ilk seferde pozitif sonuç alırsın.kendine dikkat et.

İnşallah güzel haberler alırsın 20 matta hakkında hayırlısı neyse inşallah en güzeli olur

İnşallah güzel haberler alırsın 20 matta hakkında hayırlısı neyse inşallah en güzeli olur

doktorun kim merak ettim bende oraya gidiyorum

ınsallahh canım benım cok tesekkur ederım. evevt meslegımden cok memnunum ve severek yapıorum baska bı ıste calısamazdım herhalde. bazen kendı kendıme belkı kaderım bu dıyorum. allah belkı bana nasıp etmıcek ama her yıl yenı cocuklarım olmaya devam edecek. bu bıle cok guzel ..

merhabe canım bende 8 mart da transferımı yaptırdım. test tarıhı olarak 18 mart dedı bana da doktorum. benımde tek embırıyo transfer edıldı. kacıncı gun embırıyosuuydu senın kı. benım 5 gun embırıyosuydu belkı o yuzden erken tarıh vermıslerdır. ınsallah bırlıkte guzel haberlerımızı alırızzzzz:)))

lütfen canım olumsuz hiç düşünme,inanmak başarmanın yarısıdır,ALLAH olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmış.ben inanıyorum sende başaracaksın.sonrada o faydalı olduğun meleklere,kendi meleğinide ekleyeceksin.herkes bu duyguyu yaşıyorsa biz neden yaşamayalım.RABBİM BİZLERİDE UNUTMAYACAK İNŞALLAH.

mrb cnm öncelıkle tedavin hayırlı sonuçlar versin anladımkı tedirgin heycanlı korkulu endişelisin rahat ol kuzum o mucizeyi sana verecek olan rabbim vakti zamanı gelınce verecek nasipse o yüsden kndini strese sokma rabbim ol demeden hiçbişey olmas rabbime dualarımızı eksik etmeyelım hanı demişsin ya bu sınıfa tek başına girmedim die bende öle hissetmiştim tedaviye başlayım ilk ignemi yaptırdıktan sonra sankı 2 kişilik hayatım ozaman 3 kişilik olmuştu hep pozitiftim zaman zaman aklıma geldi kötü sonuç ama ozaman hep rabbime sıgındım ve hep pozitif oldum belkıde o rahatlıgı rabbim verdi bana olmasada üzülmicektim belkı çünkü allah büyük o istemezse ben üzülerek isyan edemezdim aklımla fikrimle dualarımla ona teslım oldum ama rabbim verdi çok şükür dmek istedigim sakın rahat ve teslim ol cnm rabbim burakı bütün arkadaşlarımıböyle yapsınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…