cnm benden 11 tane yumurta aldilar 3 gun sonra transfer etiler 7 tanesi gubreleme oldu fakat 4 tanesi transfer etiler ilk seferdede 4 tane edilmisti ama negatif cikti ve cok uzuldum simdi insallah olumlu olur goguslerim cok agriyor bu normalmi sence iki hafta beklicem ondan sonra yine idrar testi yapim diyorum kanda daha mi iyi caba...
ben bulgaristanda yaptirdim ama 5 ay once yine yaptirdim bulgaristanda ozamanda 4 tane transfer etmislerdi yine olmamisti bukez insallah tutar goguslerim cok agriyor normalmi sence yumurtalarin cok koyulmasinda bir kyar yok gibime geliyor bir arkadasima 1 tane koymislardi hemde okadar iyi olmadigi halde yine hamile kaldi offf insallah allah hepimizin yuzune guler arkadasimAllah hayirlisini nasip etsin arkadasim. Merak ettim hangi tüp bebek merkezi bu 4 tane embriyo koyan normalde 2 degilmi?? 4ise sevindim cünkü sansin 2 katina cikiyor.
evet canim keske yapmasaydim idrar testi ama dayanamadim iste 7 tane sest aldim birini kulandim diyerleri duruyor yapmamak icin kendimi zorluyorum esim bana bagriyor almim diye ben gizli aldim bukez olmasa cok buyuk hayal kirikligina ugrayacagim kendimi toparliyamicam allahim herkezin sesini duy herkeze nasip etsin insallah...
senin kacinci kez tup bebek yaptirman
En sonunda yarın başlıyorumm
nasılsınız hanımlarrrr yasmi sağol kuzummmm hep birlikte güleleim inşşş
AMİNNNNN
Kendi adıma cevap vereyim
Eğer evlikte bu ev işlerinin bu kadar zor ve sıkıcı olduğunu bilseydimbir kere daha düşünürdüm evliliği.....ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sen nasılsın eşin nasıl oldu kontrole gidecektiniz....
ev işleriiiiiiiiii bende nefret ediyorum ama el hakum yapıyoruzzz
canım dr muaye ettim mr sonucna baktı kitlede büyüme yok dedi(3 ay önceki duruma göre )3 ay sonra tekrar mr için dandevu verdii
Çok sevindim iyi olmasına yerinde dursun kitle büyümesin amam küçülsün Rabbim eşinin şifası versin dermansız dert vermesin.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğen butonu geri dönmüş kızlarrrr
En sonunda yarın başlıyorumm
Amiiiiiiin inşallah....geldiği gibi seziz sadasız çıkıp gitsin hayatımızda ve br daha hiç uğramasın ne bize nede başkasına inşşşşşş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğen butonu geri dönmüş kızlarrrr
ben bulgaristanda yaptirdim ama 5 ay once yine yaptirdim bulgaristanda ozamanda 4 tane transfer etmislerdi yine olmamisti bukez insallah tutar goguslerim cok agriyor normalmi sence yumurtalarin cok koyulmasinda bir kyar yok gibime geliyor bir arkadasima 1 tane koymislardi hemde okadar iyi olmadigi halde yine hamile kaldi offf insallah allah hepimizin yuzune guler arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?