sagol pembe hayalcim canim insallah rabbim tum isteyenlere tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah
yasmine de sordum senin bir bilgin varmi yucel karaman ve bruksel tup bebek hakkinda
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BAYANLAR
güzel bir yıl bizim hepimizin olsun
[sıze=3]dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlar[/sıze]
çoook teşekkür edrim kızlar...
Allah herkese tez zamanda evlat bağışlasın inşallah..
merkezle dün görüştüm normal dediler..günde 3 tane progestan kullanıyorum..inşallah kesilir biran önce..
salı günü kesemizide görürsek herşey çok güzel olacak kızlar..dua edin bana
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BAYANLAR
arkadaşlar... dün yine bebeğimi gördüm...kolları ve bacakları oluşmuş....10 hafta 5 günlük müş...doktor çok ii dedi..çok mutlu olduk..ilaçlarımı kesti artık...sadece folik asit-vitamin ve kan hapı alıyorum...2 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi...önemliymiş bu....bilgisi olan varmııııı????
arkadaşlar... dün yine bebeğimi gördüm...kolları ve bacakları oluşmuş....10 hafta 5 günlük müş...doktor çok ii dedi..çok mutlu olduk..ilaçlarımı kesti artık...sadece folik asit-vitamin ve kan hapı alıyorum...2 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi...önemliymiş bu....bilgisi olan varmııııı????
Hoşgeldin aramıza inşallah her konuda sana yardımcı oluruzyeni üye olduğum için siteyi çözmeye çalışıyorum...bende 2 kez tüüpbebek denemesi yaptrdım.ilk denemeyi kendi kadındoğumcum yaptı ve dondurulacak kalitede embriyom yoktu.2.denemeyi bahçeci de yaptırdık 2 trasfer edildi hamile kaldım fakat kalpaatışı duyulmadığı için düşürdüm.2 embriyo donduruldu şimdi climera fort kullanıyorum ve 15 martta dr randevum var.2-3 gün sonrada trasfer yapılacak.
açıklanamayan infertilitemiz var.genetik teslerde yapıldı sorunsuzuz:)
2 kez aşılama da denedik.
mayısda 4 yılımızı dolduracağız 3 yıldır da deniyoruz.
ben 33 yaşıma yeni girdim eşim de 40 yaşında..
görüşmek üzereeeeee
slm arkadaşlar günaydın...
cuma günü kontrolüm vardı.... bebeğimin güçlü kalp atışlarını şükür ki duydum..ayyyyy çok güzel bir duygu.....herşey normal dedi doktor.... estrofem hapı kesti...crinino jele 2 hafta daha devam et dedi... hayırlısıyla şu ilaçlar biterse bayaa rahatlayacam...
ama bebeğim tek iyi sağlıklı olsun varsın ben ilaç kullanayım... bu arada bebeğim 8 haftalık oldu...ekim 6 da doğum dedi doktor..
allahım isteyen dileyen herkese nasip et... inşallah en kısa zamanda sizlerdende böyle haberler alırım...
bu güne kadar verdiğiniz desteğe çok tşk ederim...
Hayırlı Cumalar bütün dualarınız ve dilekleriniz gerçekleşir inşallah
Dün yoktum Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun ''azcık geç oldu ama ''
herkese hayırlı cumalar kızlarrrrrrrr..... allahh bu mubarek gunde hepımızın duasını kabul etsın ınsallaahhhhh ..:)
hamdolsun bacım rabbim 8 yıl sonra benide güldürdüallahım sonuna kadar güzel gecirsin kucagıma almayıda nasip etsin bugün sonucum 64.4 çıktı çarşanba günü tekrar istedi işallah ondada güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?