öncelikle herkese slmlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebk yöntemi ile inşallah haile kalanlardan olucam bugün trasferin 5.günü ama çok merak ediyorum ilk günlerde belirtiler varmıydı diye bilgisi olan arkadaşlarım cvp yazarsa çok sevinirim
canım ücretlendirme heryere göre değişir herhalde,ben haftada bir gidiyordum ilk zamanlar,evet her seansda ücret ödüyorsun.sonra dengelenmeye başladıkça 15 günde bir çağırıyor,sonra ayda bir çağırıyor yani vcucut yapına göre değişiyor.inş.tedavime de yardımcı olur.ama mantıklı düşününce benim aklıma çok yatmıştı ilk duyduğumda.sizde ist.da oturuyorsanız yardımcı olurum gitmek isteyenlere.
Arkadaşlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun.ablam tüp bebek yaotırdı.şu an 6 aylık hamile.ancak son 1 aydır sürekli tansiyonu yükseliyor.dünde yükselmiş.şu an hastanede yatıyor.ve çok korkuyoruz.internette araştırdım.bunun hem bebeğe hemde anneye çok zararı varmış.erken doğuma ve ( allah korusun) annenin ölümüne bile neden oluyormuşböle bir durumla karşılaşan varmı acaba.ne olur bilen varsa yardımcı olsun.bunun nedeni nedir.tansiyon neden yükselir.ve kötü sonuca neden olurmu???
arkadaslar transferimin 4. günü bi belirti olmalı mı sağ kasığım batıo birde göğüslerimde sislik ve acıma var sizlerdede oluormu
arkadaslar transferimin 4. günü bi belirti olmalı mı sağ kasığım batıo birde göğüslerimde sislik ve acıma var sizlerdede oluormu
anladım canım, o dediğin yerin int. adresini buldum. Söyledim bakalım, onlar ist.da evet. Geri dönüş yapıp birşey sorarlarsa yine sana danışacağım sanırım, çok teşekkürler
transferin hayırlı olsun inşallah test günün güzel haberler alırsın
Daha belirti için erken bazen kullanılan ilaçlarda göğüslerde şişlik yada ağrı yapıyor...
Inşallah hamilelik belirtisidir düşünme içinde şuanda minicik bir şey var ve sana tutunmaya çalışıyor annesi
benim gittiğim yerde, bayan doktor bakıyor.sadece bayanlara ama.int.adresi yok. ama eğer istersen,dediğin kişi bayansa adresini verebilirim.
bayan canım evet. O zaman mesaj atarmısın özele? Adres vermek yasak çünkü
bayan canım evet. O zaman mesaj atarmısın özele? Adres vermek yasak çünkü
canım özel msj göndermem için msjlarımın 100 olması gerekiyormuş.şuan için 84 olmuş.doldurunca çekebilirim artık.
herkese günaydınlar,RABBİM kimin içinde ne dilekleri varsa herkesin dualarını kabul etsin inşallah.aminnnnnnnnnn
Amiiin canım..
Kızlar yarın doktora gidiyorum.. ve beklenen sürecim yarın başlıyor büyük ihtimalle... Hakkımızda hayırlısı... İnşallah bu defa her şey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?