Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Amiiin canım..

Kızlar yarın doktora gidiyorum.. ve beklenen sürecim yarın başlıyor büyük ihtimalle... Hakkımızda hayırlısı... İnşallah bu defa her şey güzel olur

inşallahhhhh amin aminnnnnnnnnnnn hepimizin zaman aralığı hemen hemen aynı.inş bu sene bizim bebişlerimizle geçireceğimiz bi sene olur.

inşallahhhhh amin aminnnnnnnnnnnn hepimizin zaman aralığı hemen hemen aynı.inş bu sene bizim bebişlerimizle geçireceğimiz bi sene olur.

İnşallah her şey yolunda gider 2013 bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız sağ salim

Aminnn mayısta hamile kalırsa (inşallah) ocak ayı sonu bizde anne olucaz

Ben ank. tıp fakültes, cebeci de tedaviye başlıcam diğeri özel bir merkezdeydi olmadı bu seferde burayı deneyelim dedik...

slm kızlar....dün ikili tarama için kan verdim..bebeğim ve ben iyiymişiz... bi de cinsiyetini öğrendik...erkek dedi doktor... hayırlısı artık...sağ salim olsunda ....4-5 güne sonuç çıkar dediler...

kvz nerelerdesin????

çookkkk sevindim yasmin...inşallah mayısta hamile kalırsın....
İnşallah teşekkür ederim

Gözün aydın sonuçların güzel çıkmış oğlunu da kucağına alırsın sağ salim bu ara burada baya erkek çocuk oldu erkek patlaması olacak sanırım

İnşallah teşekkür ederim

Gözün aydın sonuçların güzel çıkmış oğlunu da kucağına alırsın sağ salim bu ara burada baya erkek çocuk oldu erkek patlaması olacak sanırım
haklısın bende kimi duysam çevremde erkek.....hayırlısı ile sağlıklı olsunlarda varsın erkek olsun... yasmin benim içimden senin kızın olacak diyor...bilmiyorum içimden öyle geçiyor.... inşallah mayısta hamile kalırsın ve miniş miniş bir kızın olur... bakarsın dünür bile oluruz ...

Bir yerde biri söylemişti tv de sanırım bir erkeğe 7 tane bayan düşecekmiş gelecekte

İnşallah olsunda dediğin gibi kız erkek fark etmez sağlıklı hayırlı eli ayağı düz aklı başında olsun yeter

Bana da ikiz olacakmış gibi geliyor ama nasip tek olsun benim olsun

Aminnn mayısta hamile kalırsa (inşallah) ocak ayı sonu bizde anne olucaz

Ben ank. tıp fakültes, cebeci de tedaviye başlıcam diğeri özel bir merkezdeydi olmadı bu seferde burayı deneyelim dedik...

AMİN İNŞALLAH.kaderimizde ne zamansa vakti saati,o zaman olacak hayırlısıyla.inş.bu zaman bizler için hayırlı olan zamandır.....

rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin...nerede tedavi gördün acaba?

bol şanslar allah yardımcınız olsun.yarında mubarek cuma günü inşallah hakkınızda hayırlı şeyler olur

teşekkür ederim .

Hayırlı uğurlu olsun, inş. güzel sonuçlar alırsın
Teşekkür ederim

İnşallah canım.

Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim..

Bende tedaviye başladım .. Lucrin ve gonal f iğnelerimi oluyorum.. salı günü tekrar randevum var. 3,5 hafta sonra her şey belli olacak hayırlısıyla

Son düzenleme:

slm kaç haftalıkken cinsiyeti belli oldu canım

111) cicibaby................IVI tüp bebek merkezi..............

Bende tedaviye başladım .. Lucrin ve gonal f iğnelerimi oluyorum.. salı günü tekrar randevum var. 3,5 hafta sonra her şey belli olacak hayırlısıyla

Hadi bakalım inşallah bu ay sana uğur getirir...Kısa protokol mu ? seninki önce lucrine başlanmıyormuydu yavv ganol_f daha sonra değilmi :44::44:

cnm nerelerdesin??? inş kötü birşey yoktur merak ettim seni

canım beni merak etmişsinnn sağoll annem rahatsız tansiyor problemi vardı çok yüksek 22.23 lerde bizde acildeyiz tabikii ayrıca kardiyoloji dr anjiyo olması gerektiğini söyledi onunla ilgileneiyorum nette girmeye vakit kalmıyorr hepinizi öpüyorum

Hadi bakalım inşallah bu ay sana uğur getirir...Kısa protokol mu ? seninki önce lucrine başlanmıyormuydu yavv ganol_f daha sonra değilmi :44::44:

sağol cnm.. evet kısa protokol.. 1 gün lucrin yaptım yani dün.. bugünse lucrin ve gonal f yaptık.. biraz önce :18:

doktor baş ağrısı olursa haberleşelim dedi.. bazı durumlarda beyinde tümöre mi neden oluyormuş ne :26: anlamadım niye böyle bir şey dediğini. biraz tedirgin oldum açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…