Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hoşbuldum canım.iğne hap jel mel ne varsa kullanıyorum.ya inan şikayet değil benim ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum babanne oldum şmdiden canım yanıyor.Allah sonumuzu hepimizin hayırlı eylesin inşaallah.bu arada cevap verdiğin için teşekkürler.

taklit edicem bende sizleri artık öyle böyle bu bebekler beslenecek:)aminnn Allah tamamına erdirsin inşaallah.

ayyyyy canım benim çççoookkkkkkk sevindim..hayırlısı ile allah eline almayı nasip etsin... ne güzel yaaaaaa.... sonunda kendime dünür olacak birini buldum... kaç haftalık senin şu an???????

tebrik ederiiiim insallah bebisin sana sim siki tutunur eh artik darisida bizlerin basina :)))

bende yarin basliyorum clexan ignesine bir bilgim ok yani göbektenmi daha az aciyor bacaktanmi sence

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende tedaviye yeni başlayanlardanım. yarın yumurtalarım toplanacak.umarım sonuç güzel olur

bende yarin basliyorum clexan ignesine bir bilgim ok yani göbektenmi daha az aciyor bacaktanmi sence
ben göbekten denedim başka bir yerden hiç vurmadım ama göbek acımıyor deri altı olduğu için daha kolay oluyor vurması...
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende tedaviye yeni başlayanlardanım. yarın yumurtalarım toplanacak.umarım sonuç güzel olur
Hoşgeldin

Hayırlı olsun tedavin inşallah bir sürü en iyi kalite emriyoların oluşur ikinci üçüncü içinde kalır Allah yardımcın olsun...İyi haberler gelirsin test günü

nasılınız kızlarrr annemi anjiyo oldu onun için gelemiyorum nette

kızlar bende haziran ayında tüp bebeğe başliyicam fakat rahim filmi çektirmedim henüz ve bundan da korkuyorum bizde eşimde sorun var ve sizce hastane ile görüşmeye ne zaman gitmeliyim bir iki hastane ile ön görüşme yapmak istiyorum ve bu tahlilleri hastane ile görüştükten sonra yaptırsam olur mu bu arada bende de pko var tedavime 3ay ara verdim ve kaşık ağrılarım başladı yine kist olmuş olabilir ne yapacağımı bilmiyorum ve süreç beni korkutuyor

yasmin nasipse senin nezamandı tedavin yaklaştı gün sanırımmm...

tedaviye yenı başlayan arkadaşlarr hoşgeldinis inşallah rabbim sonunu hayırlı eder ve güsel haberler alırıs inşallahh

nasılınız kızlarrr annemi anjiyo oldu onun için gelemiyorum nette
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır
Rahim filminden korkma çok kolay biraz dişini sıktın mı 15 dk sürmüyor bile...Hastaneye gittiğinde muayene ol sonra kistine baksınlar zaten onlar ne zaman geleceğini hangi tahliller yapılacağını söylüyorlar...Sen sadece senin içine sinen güven veren bir yer bul yeter,Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider sorunsuz bir tedavin olur...
yasmin nasipse senin nezamandı tedavin yaklaştı gün sanırımmm...
Nisanda kan tahlileri yapılacak adetin 2. 3. günü gidicem adeti bekliyorum ondan sonra nasip...

Kızın olacakmış antalya81 de oğlu Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

iyi pazarlar canlar hepinize teşekür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için sağolunnnn

Çok sağol verdiğin bilgi ve destek için

tsk ederim bende göbekten deneyim ozamana duydugum kadariyla bacaktan aciyormus sende dedin göbek acimiyormus bugün aksam basliyorum peki sen kac gün kullandin o igneyi???

cnm istanbuldaysan orada hsg çeken bir yer var.. ağrısız acısız çekiolar.. bende senin gibi çok araştırma yapmıştım en son orayı buldum.. radyotom radyomar diye bir yer.. fındıkzade ama.. hiç birşey hissetmedim valla.. hatta bazen alttan ultrasonla muayenede daha çok canım yanıyor.. aklında olsun.. çok araştırma yaptığım için senin gibi durumunu anlayabiliyorum...

kızlar bu arada yarın opu günüm.. her şeyin hayırlısı diyorum.. hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…