hayırlı olsun...aramıza hoş geldin... ben iğne falan kullanmadım...hapım ve jelim vardı.... bebeğini eline alınca hepsini unutursun inşallah... beslenme konusunda süt ve yoğurt yemeye dikkat ediyorum..bide ceviz...hergün...bunun haricinde kilo problemin yoksa istediğini yiyebilirsin...ama kilo problemin varsa benim gibi :) hamur işlerinden uzak dur diyor doktor... elimden geldiği kadar uzak duruyorum bende...gerçi sadece karnım çıktı benim..bi de göğüslerim büyüdü onun haricinde kalça ve basenden kilo almadım henüz...dikkatli olmam gerekiyor...çevremdekiler erkek olduğu için sadece karnın çıkar diyor..bakalım görücez....
valla ben dikkat etmıom bnm doktorum bana normal hayatın gibi beslen diyorrr çayımı açık içmeye çalışıyorum birde yürüyüş sadece bunlar dikkat ettiklerim atlatırsın cnm o acıları geçer o ilaçlarında var hikmeti düşük riskını alıyor bebegin iyice tutunmasını saglıyorr rabbim bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
Günaydın Hayırlı Cumalar.............
ayyyyy canım benim çççoookkkkkkk sevindim..hayırlısı ile allah eline almayı nasip etsin... ne güzel yaaaaaa.... sonunda kendime dünür olacak birini buldum... kaç haftalık senin şu an???????
s.a anne adayları.bende tüp bebekle elhamdülillah hamile kalanlardanım.bugün 6 haftamız bitti karnımda ki ufaklığın henüz kızmı erkekmi olduğunu henüz bilmiyorum.geçirdiğim stresli zamanlarda burayı okuyarak motive oldum.tabi ki Rabbime dua ederek.bütün bu güzelliklerin arasında canımı en çok yakan şu progestan iğnesi.günde 1 defa vurduruyorum birde clexan göbekten.kalçalarım mosmor oldu iğne yağlı olduğu için sertleşme oldu.valla çok zor yürüyorum yatarken otururrken canım yanıyor.ne önerirsiniz arkadaşlar.
nasıl besleniyorsunuz yazarsanız sevinirim.inşaallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırıız.
ben göbekten denedim başka bir yerden hiç vurmadım ama göbek acımıyor deri altı olduğu için daha kolay oluyor vurması...bende yarin basliyorum clexan ignesine bir bilgim ok yani göbektenmi daha az aciyor bacaktanmi sence
Hoşgeldinselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende tedaviye yeni başlayanlardanım. yarın yumurtalarım toplanacak.umarım sonuç güzel olur
nasılınız kızlarrr annemi anjiyo oldu onun için gelemiyorum nette
ben göbekten denedim başka bir yerden hiç vurmadım ama göbek acımıyor deri altı olduğu için daha kolay oluyor vurması...
Hoşgeldin
Hayırlı olsun tedavin inşallah bir sürü en iyi kalite emriyoların oluşur ikinci üçüncü içinde kalır Allah yardımcın olsun...İyi haberler gelirsin test günü
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırnasılınız kızlarrr annemi anjiyo oldu onun için gelemiyorum nette
Rahim filminden korkma çok kolay biraz dişini sıktın mı 15 dk sürmüyor bile...Hastaneye gittiğinde muayene ol sonra kistine baksınlar zaten onlar ne zaman geleceğini hangi tahliller yapılacağını söylüyorlar...Sen sadece senin içine sinen güven veren bir yer bul yeter,Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider sorunsuz bir tedavin olur...kızlar bende haziran ayında tüp bebeğe başliyicam fakat rahim filmi çektirmedim henüz ve bundan da korkuyorum bizde eşimde sorun var ve sizce hastane ile görüşmeye ne zaman gitmeliyim bir iki hastane ile ön görüşme yapmak istiyorum ve bu tahlilleri hastane ile görüştükten sonra yaptırsam olur mu bu arada bende de pko var tedavime 3ay ara verdim ve kaşık ağrılarım başladı yine kist olmuş olabilir ne yapacağımı bilmiyorum ve süreç beni korkutuyor
Nisanda kan tahlileri yapılacak adetin 2. 3. günü gidicem adeti bekliyorum ondan sonra nasip...yasmin nasipse senin nezamandı tedavin yaklaştı gün sanırımmm...
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır
Rahim filminden korkma çok kolay biraz dişini sıktın mı 15 dk sürmüyor bile...Hastaneye gittiğinde muayene ol sonra kistine baksınlar zaten onlar ne zaman geleceğini hangi tahliller yapılacağını söylüyorlar...Sen sadece senin içine sinen güven veren bir yer bul yeter,Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider sorunsuz bir tedavin olur...
Nisanda kan tahlileri yapılacak adetin 2. 3. günü gidicem adeti bekliyorum ondan sonra nasip...
Kızın olacakmış antalya81 de oğlu Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
ben göbekten denedim başka bir yerden hiç vurmadım ama göbek acımıyor deri altı olduğu için daha kolay oluyor vurması...
Hoşgeldin
Hayırlı olsun tedavin inşallah bir sürü en iyi kalite emriyoların oluşur ikinci üçüncü içinde kalır Allah yardımcın olsun...İyi haberler gelirsin test günü
kızlar bende haziran ayında tüp bebeğe başliyicam fakat rahim filmi çektirmedim henüz ve bundan da korkuyorum bizde eşimde sorun var ve sizce hastane ile görüşmeye ne zaman gitmeliyim bir iki hastane ile ön görüşme yapmak istiyorum ve bu tahlilleri hastane ile görüştükten sonra yaptırsam olur mu bu arada bende de pko var tedavime 3ay ara verdim ve kaşık ağrılarım başladı yine kist olmuş olabilir ne yapacağımı bilmiyorum ve süreç beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?