mrb arkadaşlar bende hiç rahim filmi çektirmedim bu şartmı tüp bebek yapmak için?
Çok haklısın evet duydum orayı da ama malum tüp bebek için bir sürü masraf olucak rahim filmi için o kadar para veremicem burda 2hastaneye sordum ikisi 220tl dedi orada işe 1.000tl civarı tutuyormuş sanırım ondan dolayı gerekirse çekicem ağrıyı
Evet canım ilk denememdi darısı senin başına inşallahcanımm çok sevindim Allah tamamına erdirsin .inşallah darısı başımıza.ilk denemende mi hamile kaldın
slm arkadaşlar rabbim bu yolda olanların hepsini yüzünü güldürsün boş cevirmesin 8 yıl epey ugraşlar verdim 3 kez aşılama 1 tüpbebek ikinci tüp bebektedeyani şuan tüp bebekle 11 haftalık gebeyimtutması kadar sonuda çok önemli bu yolun rabbim kucagımaza almayıda nasip etsin 8 hafta azda olsa bir iki damla kanama gecirdim çok korktum ama dkt kötü bir durum olmadını bebeyi beyendi kalp atışını falan ama ben çok korkuyorum sürekli yatıyorum yemek falan hazırlaken dolanıyorum sadece aramızda bu durumları geciren arkadaşlar lütfennnnnn başınızdan gecenleri yazarmısını daha tehlikeli günlere kaç hafta var
Rica ederim
İlki kimyasal ikinci negatif oldu.Sorun bende tüpüm tıkalıydı,hiç bir engel yok gibi şimdi kanda ki her şey temiz içerisi temiz (tüplerim alındı) ne zaman nasipse o zaman olacak inşallah...
ben yaptırmanı tavsiye ederim, hem zor birşey değil hemde hsg den sonra kendiliğinden hamile kalanlarda çok. çünkü ufak tıkanıklıklar varsa tüplerinde, bunlar içeriye gönderdikleri ilaçla açılabiliyormuş.. şansın artabilir...
yoo, ben aralık ayında 330 tl ye çektirdim orada..
anladım cnm bi daha denemeye karar werirsem herşeyi yaptırıcam ne gerekiosa ama şimdilik ne maddi ne de manewi hazır hissetmiorum kendimi olumsuz aldığım sonuçlar dr uma we merkeze olan güwenimi sarsdı. dr um herşeyin güsel gittini hatta süper oldunu söölüo ama sonuçlar hep olumsuz 2 aşılama we 1 tüp bebek denemesi hepsi negatif ( Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben kendimi hazır hissetmek için sene bekledim şimdi diyorum zamanı geldi...anladım cnm bi daha denemeye karar werirsem herşeyi yaptırıcam ne gerekiosa ama şimdilik ne maddi ne de manewi hazır hissetmiorum kendimi olumsuz aldığım sonuçlar dr uma we merkeze olan güwenimi sarsdı. dr um herşeyin güsel gittini hatta süper oldunu söölüo ama sonuçlar hep olumsuz 2 aşılama we 1 tüp bebek denemesi hepsi negatif ( Allah herkesin yardımcısı olsun
Hoşgeldin sonucun iyi İnşallah hiç bir sorun olmadan sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin ve miniğini kucağına alır bizim yerimize de koklarsın öpersin...merhabalar ben yeni üye oldum.tüp bebek yaptırdım.dün kanda baktırdım.369.80 çıktı.2 gün sonra çarşamba tekrar baktıracağım.inşallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese nasip etsin.
mrhb kızlar nasılsnız herkesler iyimi ÖZLEDİM SİZLERİ ŞU İŞLERİ HAFİFLETİP SİZLERLE MUHABET ETMEK İSİTYORUM
slm arkadaşlar rabbim bu yolda olanların hepsini yüzünü güldürsün boş cevirmesin 8 yıl epey ugraşlar verdim 3 kez aşılama 1 tüpbebek ikinci tüp bebektedeyani şuan tüp bebekle 11 haftalık gebeyimtutması kadar sonuda çok önemli bu yolun rabbim kucagımaza almayıda nasip etsin 8 hafta azda olsa bir iki damla kanama gecirdim çok korktum ama dkt kötü bir durum olmadını bebeyi beyendi kalp atışını falan ama ben çok korkuyorum sürekli yatıyorum yemek falan hazırlaken dolanıyorum sadece aramızda bu durumları geciren arkadaşlar lütfennnnnn başınızdan gecenleri yazarmısını daha tehlikeli günlere kaç hafta var
Ben kendimi hazır hissetmek için sene bekledim şimdi diyorum zamanı geldi...
Sende zamanı geldiğinde içindeki ses diyecek hadı zamanı geldi toparlan merkez doktor araştır bu zamanda takma kafana çok fazlada su akar tolunu bulur Allah büyük
Hoşgeldin sonucun iyi İnşallah hiç bir sorun olmadan sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin ve miniğini kucağına alır bizim yerimize de koklarsın öpersin...
Hoşgeldin kendi adıma ben iyiyim adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için sabırsızlıkla .denmeyi iple çekiyorum :18::18:
Sen nasılsın annen toparlandı mı ??
Dün aklımdaydın acaba yeteer ne yaptı hiç görünmüyor diyordum
kızlar bana yardım. 3 tane döllenmiş yunurtam kalmış.2sinin durumu iyi dedi doktor. yarın yani 3.gün transferi yapalım dedi.herşey bu kadar iyi olsa 5. günü beklemez miydi? ne dersiniz
bence 3 emriyo çok iyi ve iyi kalite genelde 3. veya 5. gün transfer yapılıyor belki 5. güne kadar bekli dayanmaz diye 3. günü yapıyorlar içini ferah tut nasipte varsa ha 3. gün ha 5. fark etmez İnşallah test günü sonucun pozitif olur
sağol canım ya biraz olsun rahatladım.şu sıralar morale çok ihtiyacım var.Allah sonunu hayır etsin. inşallah pozitif olur. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
cnm nasilsin ben hamile kalmissim ikinci denemem de olumlu cikti hatirlarsan cok kotu oldugumu yazmistim kendimi oldurmek istedim ama suan nerdeyse 1 aylik hamileyim insallah bebeyimi kucagima almak naisp kismet olur allah tum isteyenlere nasip kismet etsin allah senin yuzunede guler insallahyasmininde dediği gibi bazen olabiliyor böyle ara kanamaları böyle olupta hamile kalan arkadaşlarda oldu lütfen bu kadar üzme kendini ölmeye razıyım filan hayırlısını iste allahtanbakk ben 15 yıldır istemediğim sözler işitiyorum çevreden 3 kere negatifi gördüm o kadar masraf üzüntü ama elden birşey gelmiyor canım ya allah böyle istiyor demekki diyorum .kendine iyi bak
merhabalar ben yeni üye oldum.tüp bebek yaptırdım.dün kanda baktırdım.369.80 çıktı.2 gün sonra çarşamba tekrar baktıracağım.inşallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese nasip etsin.
cnm nasilsin ben hamile kalmissim ikinci denemem de olumlu cikti hatirlarsan cok kotu oldugumu yazmistim kendimi oldurmek istedim ama suan nerdeyse 1 aylik hamileyim insallah bebeyimi kucagima almak naisp kismet olur allah tum isteyenlere nasip kismet etsin allah senin yuzunede guler insallah
Ben kendimi hazır hissetmek için sene bekledim şimdi diyorum zamanı geldi...
Sende zamanı geldiğinde içindeki ses diyecek hadı zamanı geldi toparlan merkez doktor araştır bu zamanda takma kafana çok fazlada su akar tolunu bulur Allah büyük
Hoşgeldin sonucun iyi İnşallah hiç bir sorun olmadan sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin ve miniğini kucağına alır bizim yerimize de koklarsın öpersin...
Hoşgeldin kendi adıma ben iyiyim adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için sabırsızlıkla .denmeyi iple çekiyorum :18::18:
Sen nasılsın annen toparlandı mı ??
Dün aklımdaydın acaba yeteer ne yaptı hiç görünmüyor diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?