Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

mrb arkadaşlar bende hiç rahim filmi çektirmedim bu şartmı tüp bebek yapmak için?

ben yaptırmanı tavsiye ederim, hem zor birşey değil hemde hsg den sonra kendiliğinden hamile kalanlarda çok. çünkü ufak tıkanıklıklar varsa tüplerinde, bunlar içeriye gönderdikleri ilaçla açılabiliyormuş.. şansın artabilir...

yoo, ben aralık ayında 330 tl ye çektirdim orada..

canım öncelikle hayırlı olsun.korkma sen zor olanı atlatmışsın 12.haftadan sonra tamamen rahat ol.ben 7.haftamdayım önüme gelen herkes aman kalkma yat iş yapma filan bissürü şeyler.işimiyaptım yavaş da olsa.işime de gittim gidiyorum hala.otobüse binip gidiyorum.yani diyeceğim şu Allahım bebeğim sana emanet sen koru.bunu hergün söyle inşaallah rahmine tutunduran Allah onu koruyacaktır.

Rica ederim

İlki kimyasal ikinci negatif oldu.Sorun bende tüpüm tıkalıydı,hiç bir engel yok gibi şimdi kanda ki her şey temiz içerisi temiz (tüplerim alındı) ne zaman nasipse o zaman olacak inşallah...

anladım cnm ben şimdilik ara wericem 2. için ne maddi ne de manewi hazır deilim o bekleme süresi insanı çok yıpratıo Allah herkese sabır we dayanma gücü wersin o kadar bekleyip de olumsuz sonuçlar alınca yaşanann duygu anlatılamaz. bunu yeniden yaşayıp yaşamamak istedimi bilemiorum ama kime, nereye gidicemi de bilemiorum dr uma we merkeze olan güwenimi kaybettim ne yapıcamı hiç bilmiorum nazar:

anladım cnm bi daha denemeye karar werirsem herşeyi yaptırıcam ne gerekiosa ama şimdilik ne maddi ne de manewi hazır hissetmiorum kendimi olumsuz aldığım sonuçlar dr uma we merkeze olan güwenimi sarsdı. dr um herşeyin güsel gittini hatta süper oldunu söölüo ama sonuçlar hep olumsuz 2 aşılama we 1 tüp bebek denemesi hepsi negatif ( Allah herkesin yardımcısı olsun

merhabalar ben yeni üye oldum.tüp bebek yaptırdım.dün kanda baktırdım.369.80 çıktı.2 gün sonra çarşamba tekrar baktıracağım.inşallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese nasip etsin.

amin cnm.. tabi hem maddi hem manevi olraka iyi hissetmeli başlamadan önce... maliyetli oluyor maalesef bu çocuklar inş. yüzümüz güler sonunda..

mrhb kızlar nasılsnız herkesler iyimi ÖZLEDİM SİZLERİ ŞU İŞLERİ HAFİFLETİP SİZLERLE MUHABET ETMEK İSİTYORUM

Ben kendimi hazır hissetmek için sene bekledim şimdi diyorum zamanı geldi...
Sende zamanı geldiğinde içindeki ses diyecek hadı zamanı geldi toparlan merkez doktor araştır bu zamanda takma kafana çok fazlada su akar tolunu bulur Allah büyük
merhabalar ben yeni üye oldum.tüp bebek yaptırdım.dün kanda baktırdım.369.80 çıktı.2 gün sonra çarşamba tekrar baktıracağım.inşallah bir aksilik çıkmaz.allah ım isteyen herkese nasip etsin.
Hoşgeldin sonucun iyi İnşallah hiç bir sorun olmadan sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin ve miniğini kucağına alır bizim yerimize de koklarsın öpersin...
mrhb kızlar nasılsnız herkesler iyimi ÖZLEDİM SİZLERİ ŞU İŞLERİ HAFİFLETİP SİZLERLE MUHABET ETMEK İSİTYORUM

Hoşgeldin kendi adıma ben iyiyim adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için sabırsızlıkla .denmeyi iple çekiyorum :18::18:

Sen nasılsın annen toparlandı mı ??
Dün aklımdaydın acaba yeteer ne yaptı hiç görünmüyor diyordum

kızlar bana yardım. 3 tane döllenmiş yunurtam kalmış.2sinin durumu iyi dedi doktor. yarın yani 3.gün transferi yapalım dedi.herşey bu kadar iyi olsa 5. günü beklemez miydi? ne dersiniz

bizim için tehlike hep var güselim rabbime havele bebişlerimiss dr dedigi 14. haftaya kadar senın gibi bende 3 4 gün kanamam oldu dp sadece 3 4gün yatak istirahati verdi ve geçti bende tam o haftalarda geçirmiştim kanama ama atlattım doktorum bana sadece temizligi yasaklıyor

çok dogrusun yasmin eger vakti zamanı geldiyse içindekı his bekleme artık durma yerinde diyor bnm hislerimde aynen öle demişti ve oldu bu yüsden ben hep pozitiftimm

kızlar bana yardım. 3 tane döllenmiş yunurtam kalmış.2sinin durumu iyi dedi doktor. yarın yani 3.gün transferi yapalım dedi.herşey bu kadar iyi olsa 5. günü beklemez miydi? ne dersiniz

bence 3 emriyo çok iyi ve iyi kalite genelde 3. veya 5. gün transfer yapılıyor belki 5. güne kadar bekli dayanmaz diye 3. günü yapıyorlar içini ferah tut nasipte varsa ha 3. gün ha 5. fark etmez İnşallah test günü sonucun pozitif olur

sağol canım ya biraz olsun rahatladım.şu sıralar morale çok ihtiyacım var.Allah sonunu hayır etsin. inşallah pozitif olur. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah

sağol canım ya biraz olsun rahatladım.şu sıralar morale çok ihtiyacım var.Allah sonunu hayır etsin. inşallah pozitif olur. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah

Amin Allahım seninde yüzünü güldürsün bebeğin önce karnında büyüsün sonra koynunda İnşallah,üzülme stres yapma sadece bebeğini düşün sen ne kadar iyi olursan ne kadar sakin olursa o da sana sıkı sıkı tutunmak için çabalar emin ol...Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun...

cnm nasilsin ben hamile kalmissim ikinci denemem de olumlu cikti hatirlarsan cok kotu oldugumu yazmistim kendimi oldurmek istedim ama suan nerdeyse 1 aylik hamileyim insallah bebeyimi kucagima almak naisp kismet olur allah tum isteyenlere nasip kismet etsin allah senin yuzunede guler insallah

cnm ben ilk denemem olumsuz cikti ama 5.ay sonra tekrar ikinci denemem oldu cok sevindim transferin 10.gunu iki gun hafif penbemsi kanamam oldu cok korktum almeyi istedim ama doktora gitim hamilesiniz dedi doktor cok mutlu oldum insallah seninde olur allah hepimize nasip kismet etsin kucagimiza almayi bebegimizi...

ayyyyy cnm çok sevindim:13:hadi gözünüzaydın bak gördünmü boşyere kendini üzdün.inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınada alırsın bebişini.darısı bizlere olsun dualarından bizleri eksik etme ara sıra haberdar et durumundan

canım sağol daha iyi çok şükür annem
kız YASMİİİİİİİİİİİİ inşşşşşşş inşşşşşş her şey güzel olacak bebeğimmm bu sefer bebiş göbüşüne konacakkk Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…