Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet canım ne kadar doğru sölüyorsun
şükretmemiz gereken ne çok şey var
sağlıklıyız huzurluyuz
bunlar çok önemli şeyler

benim babam parkinson hastasıydı 25 yıl bu ilet hastalıla uğraştı
ilaçları yeşil raçatla satılan uyuşrurucu oaranı yüksek ilaçlardı
ve ilaç saatlari yalaştığında yada geç kaldığında krize girerdi
allahım ne zor günlerdi rabim kimselere yaşatmasın
hayatının son 3 ayında bitkisel hatta yaşadı midesine atlılan hortumlarla beslendi çok zor günlerdi

şimdi kedime baktığımda sağlıkyız huzurluyuz evet madi olarak çok ciddi sorunlarımız var ama
rabim bu günlarimizi aratmasın

kızlarr slm nasılsınız?
nevinim ayşem allah yardımcımız olsun bnm pazartesi toplanacak yumoşlar, dün doktordaydım çoğu daha 16 mm civarındaydı bir tanesi 20 olmuş (o gitti herhalde), bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum, Cuma günüde transferim var giremezsem nete dularınızı eksik etmeyin... ben hepimiz için okuyorum sizlerede yolluyorum allah kabul etsin inşallah...

canım yumoışların kaliteli embiyolar olsun innşşşşşşş
sana sıkı sıkı tutunup hiç bırakmasınlar inşşş

maral canım benim demek pazartesi ha azkaldı allahım inşallah bebeğine kavuşturur canım ya bende heyecanlanıyorum sizleri merak ediyorum
endometriumun kalınlığı çok önemliymiş bebeğin tutunması için tam kaç mm olduğu aklımda değil ama 6 mm den fazla olacak heralde nette ararsan bulursun bende bakmıştım inşallah senin o da yetesi kalınlıktadır
dualarımız sizinle sen giremezsen bilki biz size hep dua edicez hayırlı ve sağlıklı bebeklerinizin olması için çooook öpüyorum seni

canım allah razı olsun tüm dua eden arkadaşlarımızdan ,
inşşş bu dualarla kavuşacağız meleklerimize inşşşş

slmmm kzıalrrr nasılsınızzz????nevinn eylül ablacımm neler yapıyorsunuzz????
nevinn yarın büyük gün demekkk benimde bugün yumurtalarım toplandıı...senden 1 gün öndeyimmmmmmm))))

ii akşamlar tekrardan ben geldim
evet eylülüm öyle herşeyden önce sağlık diyorum bende kıymetini bilmeliyiz
maral bende sabahı sabırsızlıkla bekliyorum sonra sıra sende
hilal canım nasıl geçti anlatsana biraz sonrası nasıl oldun

marhaba arkadaşlar bende varım, 31 aralıkta regl olcam ve 1 ocakta tedaviye başlıcam inşallah, sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır bebek için uğraşıyorum beni de listeye eklermisiniz? anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum drum Bülent Traş.

kızlar geldim ama kimse yok ben yazayım durumumu siz gelince okursunuz.bugün 22:30 da çatlatma iğnesini vurulacağım.pazartesi sabah 9:30 da yumurtalar toplanacak.hadi hayırlısı yarın nevinimin yumoşları pazartesi maralımla benimkiler toplanacak. hilalin durumunu bilmiyorum ama nevinden bir gün önceymiş.allah hepimizin yardımcısı olsun .hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun bizleri .kucaklarımızı boş bırakmasın.

allah yardımcın olsun

ayşem önce hilal sonra ben sonra sen ve maral

sabah 10.30da benim opu

canlarım hadi hayırılısı
rabim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşşşşşş
yumoşlarınız embiyo
ebiyorlarınızda bebiş olsun inşşşşşşşşş

kızlar selam.ben de dün transferimi yaptırdım.bekliyorum şimdi...tek sıkıntım,aşırı gaz problemim var.kasıklarım ve sırtıma vuruyor ağrı.çok fenayım yani.napmam gerek acaba?normalmiş ama canım yanıyo valla ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…