ne hoşsun nevin o zaman biz iki kere kutlarız onların doğum günlerini artık:))) evet allah çok kolaylıklar veriyor bizler her zaman her güzel şey için şükretmeliyiz
benim umutsuz olduğum zamanlar da oluyor ama şükrettiğimde çok oluyor
allahıma şükür ki başka bir sağlık problemimiz yok benim eşimin ailelerimizin sevdiklerimizin arada sağlık problemleri yaşandı ama bunlar tedavisi imkansız şeyler değildi
birbirimizi seviyoruz huzurluyuz mutluyuz maddi sıkıntımız çok fazla yok
öncelikle nefes alıp verdiğimiz için şükretmeliyiz yoksa hiçbir şeyi yaşayamazdık
bir de bebişlerimiz gelse daha da mutlu oluruz
kızlarr slm nasılsınız?
Nevinim ayşem allah yardımcımız olsun bnm pazartesi toplanacak yumoşlar, dün doktordaydım çoğu daha 16 mm civarındaydı bir tanesi 20 olmuş (o gitti herhalde), bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum, cuma günüde transferim var giremezsem nete dularınızı eksik etmeyin... Ben hepimiz için okuyorum sizlerede yolluyorum allah kabul etsin inşallah...
maral canım benim demek pazartesi ha azkaldı allahım inşallah bebeğine kavuşturur canım ya bende heyecanlanıyorum sizleri merak ediyorum
endometriumun kalınlığı çok önemliymiş bebeğin tutunması için tam kaç mm olduğu aklımda değil ama 6 mm den fazla olacak heralde nette ararsan bulursun bende bakmıştım inşallah senin o da yetesi kalınlıktadır
dualarımız sizinle sen giremezsen bilki biz size hep dua edicez hayırlı ve sağlıklı bebeklerinizin olması için çooook öpüyorum seni
canım allah razı olsun tüm dua eden arkadaşlarımızdan ,
inşşş bu dualarla kavuşacağız meleklerimize inşşşş
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR
kızlar geldim ama kimse yok ben yazayım durumumu siz gelince okursunuz.bugün 22:30 da çatlatma iğnesini vurulacağım.pazartesi sabah 9:30 da yumurtalar toplanacak.hadi hayırlısı yarın nevinimin yumoşları pazartesi maralımla benimkiler toplanacak. hilalin durumunu bilmiyorum ama nevinden bir gün önceymiş.allah hepimizin yardımcısı olsun .hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun bizleri .kucaklarımızı boş bırakmasın.
kızlar geldim ama kimse yok ben yazayım durumumu siz gelince okursunuz.bugün 22:30 da çatlatma iğnesini vurulacağım.pazartesi sabah 9:30 da yumurtalar toplanacak.hadi hayırlısı yarın nevinimin yumoşları pazartesi maralımla benimkiler toplanacak. Hilalin durumunu bilmiyorum ama nevinden bir gün önceymiş.allah hepimizin yardımcısı olsun .hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun bizleri .kucaklarımızı boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?