hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı bir ömür mutlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallahhh listeme senide yazacağım cnmbenim sayfam yeni sizlerin yazdıkları cok hosuma gitti tüp bebek yaptırdım 10 gun once dün test taptırdım hamileyim darısı tüm istiysnlere soru sorabilirsiniz her zaman yanınızda olmak isterim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
aslan melirim maşallah valla hiç aratmamışsın beni zaten kimsede sormamış hihiihgünaydınnn kızlarrrr gizemim yok bu gün benle idare edeceksiniz artık :)
son iş günü ama ankarada felaket sis var şirket görünmüyordu hatta dedimki aa şirket yok olmuş hadi geri dönelim :)
tabiki eklerim hayırlı olsun inşallahmerbaha canım benide eklermisin listene eskişehir tıp fakültesi 2.denemem olucak hazırlık aşamasındayın daha tahlillerim yenileniyor allahım herkese bu yolda sabır ve isteyen herkese versin...
tekrar hoşgeldin aramıza bizden ayrı kalmak mümkünmüselam listede bulunanlardan bir arkadaşımız hamile hituci onu da güncellerseniz eğer umutlar biraz daha artar......... kendisi PGT yöntemiyle hamile kaldı
buradayım canım az önce geldim eve evet bugece çatlatacaz.
acaba bu iğeneden kaynanalarada yapılıyormuyduuuuuu:)))))))))))))))))))))))))))
inş. kızlar ya bir de şu konuyu araştırıyorum ve sizlerede söylemek istiyorum gebelikte veya tedavide tavuk yemeyin düşüğe sebep oluyor..
sanırım listede varsın cnm ama bi kontrol edip güncelleyeceğimhihoyyytBenide ekleyin listeye arkadaşlar
canım hayırlı olsun tedavin senide ekliyorum tabiki listeyemarhaba arkadaşlar bende varım, 31 aralıkta regl olcam ve 1 ocakta tedaviye başlıcam inşallah, sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır bebek için uğraşıyorum beni de listeye eklermisiniz? anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum drum Bülent Traş.
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimkızlar selam.ben de dün transferimi yaptırdım.bekliyorum şimdi...tek sıkıntım,aşırı gaz problemim var.kasıklarım ve sırtıma vuruyor ağrı.çok fenayım yani.napmam gerek acaba?normalmiş ama canım yanıyo valla ya...
günaydınn kızlarr ayserrr benimde ilk denememdee çokk gazım olmuştuu...bu denememdee ne olurr bilmiyorumm daha transferim olmadıı....
benim yumurta toplama işlemimm iyi geçtii kızlrrr..bi sorun yaşamadımmm......heyecan ve korku vardııı fakat ameliyathaneye inip o şeker dr.u görene kadardııı.....yumurtalarımı bahçeciden esra hanım topladıı ve bana ilk sölediği şeyy ne güzelll çok yumurtan var olduuu buda beni rahatlattıı uyumadan öncedee hadi inşş 2 kızın olurr birinide bana verirsin dediii....öle uyuymuşumm kendime geldiğimdee odadaydımm ve çok ağrım olmadııı...zaten 1 saat bile yatmadann eve gönderildimmm...zaten evdede pek yatmadımm iyiyidim yaniii....16 tanede yumurtam toplandııı bugünn saat 2 dee haber vericeklermiş......
nevincimm gelir gelmezz yazzz haberini bekliyorummm...
kızlarr slm nasılsınız?
nevinim ayşem allah yardımcımız olsun bnm pazartesi toplanacak yumoşlar, dün doktordaydım çoğu daha 16 mm civarındaydı bir tanesi 20 olmuş (o gitti herhalde), bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum, Cuma günüde transferim var giremezsem nete dularınızı eksik etmeyin... ben hepimiz için okuyorum sizlerede yolluyorum allah kabul etsin inşallah...
eve geldim bende annenmlerdeydim.
benim çok sancım oldu zaten üç gündür sancım çoktu uyandığımda çok daha sancım oldu zor geçti yani yarın bakalım ne olmuş ne olacak arayacaklar.
kızlarrr 12 tanesine işlem yapılmışşş 9 tanesii dönlenmişş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?