AYYY sağolun kızlar yaaa,moral verdiniz gerçekten bana.şuan hiçbirşey hissedemiyorumda ilk günler olan kasık ağrılarım,bel ağrılarım falan pek kalmadı,arada sadece ufak ufak oluyor.acaba bunlar normalmi.inşallah bugün görürsem çok rahatlayacağım.
canım o ufak ağrılar bebişin büyürken olan ağrılardır diye biliyorummm takılma hiç bir şeye hamileleiğiyin tadını çıkart [sıze=3][/sıze]
AYYY sağolun kızlar yaaa,moral verdiniz gerçekten bana.şuan hiçbirşey hissedemiyorumda ilk günler olan kasık ağrılarım,bel ağrılarım falan pek kalmadı,arada sadece ufak ufak oluyor.acaba bunlar normalmi.inşallah bugün görürsem çok rahatlayacağım.
herkese slm ...günaydın....
kesinlikle bu aralar forum çok sessiz...
arkadaşlar ben dün salık ocağına gittim aile hekimine kayıt olmak için...istediğim doktorun çok hastası var diye kayıt yaptırmadım...hamileyken sadece tetanoz aşısı oluyor değil mi??? onun haricinde var mı???..bebek doğana kadar bekleyecem sonra kayıt yaptırıcam ben...o da bebek aşıları için..
kvz... nasılsın???...nasıl gidiyor hamilelik?????
IRMAK Canim icini ferah tut stres yapmamaya calis o agrilarin aynilari bendede oluyordu ve yasadigim korkunun haddi hesabi yoktu. Doktorumun soylemesine göre gayet normal bebekler büyüdükce agrilarin oluyor..
Hayirlisiyla bugün onlari görünce hicbirseyin kalmayacak emin ol :) Iyi haberlerini bekliyorum canim..
Günaydınlar herkese hayırlı cumalar arkadaşlar,rabbim gönlünüzde olan muradınızı bu cuma yüzü suyu hürmetine hakkınızda hayırlı eylesin.
canım senin dün kontrolün yokmuyduuu:26::26::26:
evet canım vardı,dün kesemizi gördük,1 taneydi,ama bunada şükürler olsun.daha çok minikdi,kalp atışları için haftaya tekrardan gidicem.
Cumartesi doktora gittim kızlar veee İKİZ olduğunu öğrendik. Çok değişik bir duygu . Bir doğumda iki bebeğe sahip olmanın sevinci bi yanda , çalıştığım için iki bebeğe nasıl bakarım korkusu bir yanda değişik duygular içindeyim. Tabi Allahım her isteyene nasib etsin inşallah.
Dün akşamdan beri karın ağrım var gittikçe şiddetleniyor , biraz araştırdım normal diyorlar ama git gide dayanılmaz oluyor . Sizce normal mi kızlar
Selamm herkesee
Bugün ilk defa ultrasona girdim ikizmisler :) bebislerimi ilk kez gördüm kalp atislarini duydum böyle bir duygu böyle bir his yokk anlatilir gibi degil.. Hersey cok sükür yolunda bir tanesi digerine göre biraz daha kücük ama korkulacak birsey yokmus sükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?