Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

AYYY sağolun kızlar yaaa,moral verdiniz gerçekten bana.şuan hiçbirşey hissedemiyorumda ilk günler olan kasık ağrılarım,bel ağrılarım falan pek kalmadı,arada sadece ufak ufak oluyor.acaba bunlar normalmi.inşallah bugün görürsem çok rahatlayacağım.

CANIM O UFAK AĞRILAR BEBİŞİN BÜYÜRKEN OLAN ağrılardır diye biliyorummm takılma hiç bir şeye hamileleiğiyin tadını çıkart

Selamm herkesee

Bugün ilk defa ultrasona girdim ikizmisler :) bebislerimi ilk kez gördüm kalp atislarini duydum böyle bir duygu böyle bir his yokk anlatilir gibi degil.. Hersey cok sükür yolunda bir tanesi digerine göre biraz daha kücük ama korkulacak birsey yokmus sükürler olsun...

Son düzenleme:

IRMAK Canim icini ferah tut stres yapmamaya calis o agrilarin aynilari bendede oluyordu ve yasadigim korkunun haddi hesabi yoktu. Doktorumun soylemesine göre gayet normal bebekler büyüdükce agrilarin oluyor..

Hayirlisiyla bugün onlari görünce hicbirseyin kalmayacak emin ol :) Iyi haberlerini bekliyorum canim..

Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,

çok şükür iyim cnm gayet herşey yolunda haftaya salı şeker yüklemem var kontrolum var kısmetse ondan sonrada memleketime gidicem kardeşimin dügünü var kısmetse cnm tetenozdan başka igne yok ben ilkını yaptırdım 2.8 haziranda bence kaydını yaptır çünkü ebeler güsel ilgileniyor herşeyi anlatıyolar birde saglık ocakları için kayıtlar çok önemlıymış geç yaptırınca kızıyolar

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL DESTEĞİN İÇİN.şuan o hislerinin hepsi bende.akşam üzeri gidicem doktora,bugünüde hayırlısyıla bi atlatsam.senin adınada çok sevindim yaaaa ,onları görmek,duymak ne kadar güzel bişeydir kimbilir.sağlığına çok dikkat et,yorma kendini,sen artık ikiz annesi olacaksın,2 kat daha dikkat et kendine.

HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar arkadaşlar,rabbim gönlünüzde olan muradınızı bu cuma yüzü suyu hürmetine hakkınızda hayırlı eylesin.

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar arkadaşlar,rabbim gönlünüzde olan muradınızı bu cuma yüzü suyu hürmetine hakkınızda hayırlı eylesin.

canım senin dün kontrolün yokmuyduuu:26::26::26:

Içimde hiç sönmeyen korsun YAVRUM... En güzel dediğim günde en mutlu olduğum anda eksik yanımsin..ben seninle bir bütün olacağım gel artık gel gel ki en güzel günüm en mutlu anım seninle coşsun.Annenin babanın mutsuzluğuyla mutlu olanlar mutluluk gözyaşlarımızda bogulsn...ama hiçbirşey umrumda olmaz geldiğin gün YAVRUM,BEBEĞIM, PARÇAM,KUZUM Benimle ol yeter bana gel artık gel gel gel gel.

evet canım vardı,dün kesemizi gördük,1 taneydi,ama bunada şükürler olsun.daha çok minikdi,kalp atışları için haftaya tekrardan gidicem.

canımhaftayda kalp atışlarını duyarsınız inşşş

günaydınlarrrrrrrrrr

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ

Cumartesi doktora gittim kızlar veee İKİZ olduğunu öğrendik. Çok değişik bir duygu . Bir doğumda iki bebeğe sahip olmanın sevinci bi yanda , çalıştığım için iki bebeğe nasıl bakarım korkusu bir yanda değişik duygular içindeyim. Tabi Allahım her isteyene nasib etsin inşallah.

Dün akşamdan beri karın ağrım var gittikçe şiddetleniyor , biraz araştırdım normal diyorlar ama git gide dayanılmaz oluyor . Sizce normal mi kızlar

AYY canım çok sevindim,inş. mevlam ikisinide hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin.eeee doğumdan sonra çok zor bi durum artık çalışmak senin için,çalışmayı unutacaksın artık keseyle beraber kalp atışlarınıda duydunmu,kaç mm olmuş yumurcaklar bakıyım,ben perşembe gittim doktora benim bir taneydi,bizim tedavi zor olduğu için bende çok istedim ikiside tutsun ama,hayırlısı buymuş benim için,bunada şükür.ağrılarının olması çok doğal benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor,o büyüdüğü için oluyormuş.korkulacak bişey yok yani.

çok sevindim tuğcem ne güzel ikizlerini hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah benimde bir tanesi tutmuş olsun sağlıklı olsunda farketmez.kalp atışlarını duymak okadar mükemmel bir duyguki anlatılır gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…