nasılsın ırmakcım.seninde bir tanesi tutmuş olsun sağlıklı olsunda herşeyde hayır vardır.
hamilelik zor geçiyor benim.8 hafta 1 günlük bugün senin ne kadar oldu çok bulantım oluyor.baş dönmesi yapıyor yemek yiyemiyorum.senin nasıl gidiyor
benimde daha 5 hafta 4 günlük.bende henüz birşey yok,ayyy hep böyle geçse ne güzel olur ama erken olduğu için sanırım yok daha.bende tam tersine sürekli acıkıyorum.
keşke hep öyle geçse ama malesef herkeste olmuyormuş bulantı işallah sendede olmaz beni çok kötü yaptı 2 kilo vermişim yemek göreye dayanamıyorum.sadece meyve rahat yiyebiliyorum.
Cumartesi doktora gittim kızlar veee İKİZ olduğunu öğrendik. Çok değişik bir duygu . Bir doğumda iki bebeğe sahip olmanın sevinci bi yanda , çalıştığım için iki bebeğe nasıl bakarım korkusu bir yanda değişik duygular içindeyim. Tabi Allahım her isteyene nasib etsin inşallah.
Dün akşamdan beri karın ağrım var gittikçe şiddetleniyor , biraz araştırdım normal diyorlar ama git gide dayanılmaz oluyor . Sizce normal mi kızlar
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.allah hepimizin gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah.......
ırmak ve alakayra
öncelikle cok tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin.. Sizler icinde inaninki cok sevindim rabbim hayirlisiyla saglikli sekilde bebislerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin insallah.. ( amin )
ırmak bende aynen senin gibiyim cok acikiyorum (doymak bilmiyorum neredeyse )
günaydın ırmakcım nasılsın
kızlar nasılsınızz kaç gündür gelemedimm yeğenim has oldu has yattı eşimin kontrolleri vardı her şey üst üste geldiiii çok yorgunummmm prşb gün mr çekilecekkk allahım kolaylık versin hepimizee [sıze=3][/sıze]
kızlar nasılsınızz kaç gündür gelemedimm yeğenim has oldu has yattı eşimin kontrolleri vardı her şey üst üste geldiiii çok yorgunummmm prşb gün mr çekilecekkk allahım kolaylık versin hepimizee
günaydın kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?