Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

birazcık grip oldum cnm :2nun dışında iyiyim sağolllll.ya kızllar bizim topiğimiz sabit konulardaydı niye böyle oldu diğer sayfalarda aramak zor geliyor

birazcık grip oldum cnm :2nun dışında iyiyim sağolllll.ya kızllar bizim topiğimiz sabit konulardaydı niye böyle oldu diğer sayfalarda aramak zor geliyor

canım geçmiş olsunn topiğe abone ol sonra kulanıcı kontrol paneline tıklayınca orada görürsünn hiç uğraşma

canlarım sağolun.16: iyiyim çok şükürrr adet oldummm biraz yoğunnn tansiyoum düştü valla
:26::26: yarın eşimin mr çekilecekkk bu yüzdende gerginim biraz :18::18:allahım yüzümüze baksın inşşşş

İnşallah tertemiz çıkar mr Rabbim yardımcınız olsun

amin.geçmiş olsun canım.inşallah herşein yoluna girer.ALLAH yardımcın olsun.

canlarım sağolun inşşşş kitlede büyüme yokturr

Bebek

Önce annenin kalbine
Sevgin ile düştün bebek
Dokuzay şefkat karnında
Hazırlanıp piştin bebek

Tüm mevsimleri yaşattın
Yaz idin kıştın bebek
Sen leyleklerin azgından
Naz idin düştün bebek

Ayrı ayrı kalınınca
Gözümüzde yaştın bebek
Annecikten alınınca
Ufacık bir kuştun bebek

Katettin sen nice yollar
Bir çırpıda aştın bebek
Kışın oldu hasta oldun
Bahar geldi taştın bebek

Sağımızda solumuzda
Elimizde kolumuzda
Ömür denen yolumuzda
Sen en güzel iştin bebek

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bekleme çok zor

Negatif aldığımdan beri ciddi ciddi evlat edinmeyi düşünüyorum :44::44: dondurulmuşlar da olmazsa eğer

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bekleme çok zor

Negatif aldığımdan beri ciddi ciddi evlat edinmeyi düşünüyorum :44::44: dondurulmuşlar da olmazsa eğer

canım evlat edinip ona bakmak,büyütmek ALLAH katında çok sevabı var,ama yinede kalbini ferah tut yasminim ben inanıyorum dondurulmuşlarla yavruna kavuşacaksın,doğumun,ölümün,birde nikahın hepsinin bir günü var,o gün geldiğinde mevlam bizleri mutlu ediyor,seninde o günün çok yakında,sonra ırmak böyle demişti dersin

ırmak inşş canımmmm ALLAHA SIĞINDIMMM

yasmiii BU EVLAT LMA OLAYINI BENDE ÇOK DÜŞÜNDÜM AMA ŞU SABAH PROĞRAMLARINI İZLERLERKEN EVLATLIK OLAN ÇOCUKLARINNN DURUMLARINI İZLİYORUMDA KORKUYORUMMMM ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUK YAA

inşallah zaten hep diyorum eşime evladımız olsa bile rabbim maddi güç verirse koruyucu aile olmayı planlıyoruz biraz borçları toplıyıp çiftliğide oturtursak inşallah en kısa zamanda araştırıcam...
Bende korkuyorum senin gibi ama Rabbim en güzelini bilir evet büyük sorumluluk ama kendi evladını yetiştirmek de büyük sorumluluk her şeyin hayırlısı...

ne kadar güzel düşünmüşünüz,koruyucu aileyi bende araştırıcam,bende böyle bişeyin içinde olmayı çok isterim.rabbim inş.seni evladına kavuşturur,sonrada koruyucu aile olmayı nasip eder sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…