canım hiççççç moralini bozma...bu kesin değil....kesin olan sonuç amniyosentez... bir çok arkadaşımın amniyosentezi temiz çıktı...eminim seninki de öyle çıkacak...moral çok önemli...dualarımız seninle ...
allah yardımcın olsun inşallah sonuçların temiz çıkar allahım herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşallah haberlerini bekliyorum.
teselli cümleleri yazmayacağım içimden gelmiyor yasminciğim.hala umutluyum nedense.yarını bekliyorum.çarşamba bi gelsin hele diyorum.üzülmekse üzüldüm hemde ziyadesiyle.gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca ama umut var içimde sana dair.yitirme umudunu.zekeriyya as hanımının 80 küsür yaşına rağmen evlat veren O değilmi? üstelik adını cenabı hak kendi koydu o bebeğin.ona niyazda bulunan,dua eden yalvaranda bir insandı.duaya, niyaza devam yasmin.buyuruyor ki;ELLERİNİ BANA AÇIP DUA EDEN KULUMUN ELLERİNİ HUZURUMDAN BOŞ DÖNDÜRMEKTEN HAYA EDERİM.başka söze ne hacet yasminciğim.
CANIM YAAAAAA 20 kilooo kolay gelsin sana ama üzülme hatta diyetisyene git 3 ayda veririsin hepsinideeeAllah yardımcın olsun inan çok üzüldüm...Şimdi ne desek boş Rabbim sabır versin.
Günaydın
3 kilo mu ? hüüüben öleyim öleyim benim en az 20 kilo vermem gerekiyor hüüü
Hepinize tesekkur ederim. Allah razi olsun..
Bugun hastaneden aldigim sonuca göre bebeklerimin düsme sebebi iceride kücük bir iltahablanma olmus zamanla büyüyerek yukariya cikmis ve bebeklerimin düsmesine sebeb olmus.. Bu durumda 100.000 de bir olurmus oda beni buldu
Her ne kadar kontrol altindada olsak Yapilan testlerde bu iltihablanmayi doktorlar göremiyormus( Gercekten cok zor bir durum cok büyük bir aci.. canim cok yaniyor bilmiyorum nasil atlaticam bu durumu (
Rabbim herkesin evladini bagislasin saglikli sekilde kucagina almak nasip etsin..
Hayırlı Cumalar
Allah'ın selamı ve Rahmeti üzerinize olsun.Gününüz aydın işleriniz hep yolunda olsun,Rabbim bütün dualarınız kabul etsin...
(amin)
kizlar yarin amniyosentez yaptiracagim lutfen bana dua edin sonuc temiz ciksin. bebegim saglikli olsun
kizlar yarin amniyosentez yaptiracagim lutfen bana dua edin sonuc temiz ciksin. bebegim saglikli olsun
İnşallah bu sınavı da kazasız belasız atlatırsın miniğinin doğduğunu büyüdüğünü de görürsün
Allah yardımcın olsun inşallah...
kvz.... hiç görünmüyorsun...gerçi sitede bi süre sessizlik oldu ama .... iyimisin??? bebeğin nasıl????...arada bir ses ver...
kizlar simdi amniyosentezden ciktim artik sonuc bekleme asamasindayim Allahin izniyle o da temiz cikacak insallah.dualarinizi eksik etmeyin nolur.Allaha emanet olun
evt cnm çok nadir giriyorum artık şimdi yavaş ayvaş geçmişe bakıyordum memlekete gittim kardeşimin kayınımın oglunun dügünü vardı yenı geldik uzn bir süre yoktuk arada bir eylül anneleri topigine takılıyorum kızımda bende iyiyis çok şükür yarın tekrar dr gidecegiz sende durumlar nasıl ogluşun nasıllll...
kizlar simdi amniyosentezden ciktim artik sonuc bekleme asamasindayim allahin izniyle o da temiz cikacak insallah.dualarinizi eksik etmeyin nolur.allaha emanet olun
Temmuz 17 de cinsiyetlerini ögrenmek icin gidecektim , gecen hafta testleri yapildi saglikli hersey yolunda denildi fakat 4 Aylik olan Ikizlerimi düsürdüm cumartesi gecesi.. :-( Canim cok yaniyor.. Gözümü kapiyorum bebeklerimi görüyorum , kulagima sürekli bebek aglamalari geliyor. Bilmiyorum nasil olacak nasil atlaticam ben bu günleri..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?