Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

insallah canim benim de tek dilegim bu.dualariniz icin cok tesekkurler

Hepinize tesekkur ederim. Allah razi olsun..

Bugun hastaneden aldigim sonuca göre bebeklerimin düsme sebebi iceride kücük bir iltahablanma olmus zamanla büyüyerek yukariya cikmis ve bebeklerimin düsmesine sebeb olmus.. Bu durumda 100.000 de bir olurmus oda beni buldu

Her ne kadar kontrol altindada olsak Yapilan testlerde bu iltihablanmayi doktorlar göremiyormus ( Gercekten cok zor bir durum cok büyük bir aci.. canim cok yaniyor bilmiyorum nasil atlaticam bu durumu (

Rabbim herkesin evladini bagislasin saglikli sekilde kucagina almak nasip etsin..

belınaycım yazılarının hepsını okudum bende senın eskı dokrotuna gıdıyoum acaba neden bıraktın orayı cok merak edıyorum

GÜNAYDINLARRRR CANLARRRRRRRRRRRRRRRRRR

Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm...Şimdi ne desek boş Rabbim sabır versin.

Günaydın

3 kilo mu ? hüüü ben öleyim öleyim benim en az 20 kilo vermem gerekiyor hüüü
CANIM YAAAAAA 20 kilooo kolay gelsin sana ama üzülme hatta diyetisyene git 3 ayda veririsin hepsinideee

Çocuğunu kaybettiği halde buna sabreden Müslüman’a, Cenab-ı Allah’ın verdiği mükâfat Ebû Musa (ra) tarafından naklediliyor: “Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:

Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:

- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Peki, kulum ne dedi?, buyurur. Melekler:

- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler. Bunun üzerine Allah Teâlâ:

- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun! buyurur.” (Tirmizi, Cenaiz 36)

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

Hayırlı Cumalar
Allah'ın selamı ve Rahmeti üzerinize olsun.Gününüz aydın işleriniz hep yolunda olsun,Rabbim bütün dualarınız kabul etsin...

(amin)

kizlar yarin amniyosentez yaptiracagim lutfen bana dua edin sonuc temiz ciksin. bebegim saglikli olsun

İnşallah bu sınavı da kazasız belasız atlatırsın miniğinin doğduğunu büyüdüğünü de görürsün

Allah yardımcın olsun inşallah...

kvz.... hiç görünmüyorsun...gerçi sitede bi süre sessizlik oldu ama .... iyimisin??? bebeğin nasıl????...arada bir ses ver...

evt cnm çok nadir giriyorum artık şimdi yavaş ayvaş geçmişe bakıyordum memlekete gittim kardeşimin kayınımın oglunun dügünü vardı yenı geldik uzn bir süre yoktuk arada bir eylül anneleri topigine takılıyorum kızımda bende iyiyis çok şükür yarın tekrar dr gidecegiz sende durumlar nasıl ogluşun nasıllll...

kizlar simdi amniyosentezden ciktim artik sonuc bekleme asamasindayim Allahin izniyle o da temiz cikacak insallah.dualarinizi eksik etmeyin nolur.Allaha emanet olun

kizlar simdi amniyosentezden ciktim artik sonuc bekleme asamasindayim Allahin izniyle o da temiz cikacak insallah.dualarinizi eksik etmeyin nolur.Allaha emanet olun

İnşallah sonucun temiz çıkar Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almak nasip eder

canım iyi olmana sevindim... uzun süre ses çıkmayınca merak ettim..bende oğlumda iyiyiz çok şükür...doğum korkusu sardı..birde sezeryan yasası çıktı..gerçi bizi kapsamıyor sanırım...tüp bebek olduğu için... yırttık yani...normal doğum yapmak istemiyorum...
kendine çok dikkat et..güzel kızımıza da...

kizlar simdi amniyosentezden ciktim artik sonuc bekleme asamasindayim allahin izniyle o da temiz cikacak insallah.dualarinizi eksik etmeyin nolur.allaha emanet olun

güzel olacak sonuçlar inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim yaaaa çok üzüldüm,şuan ne desem hiçbirşey sana iyi gelmeyecek biliyorum.ama üzüntünü derinden hissedebiliyorum.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…