slm arkadaşlar doktordan geldim bebeğim kızmış çok mutluyum çok şükür herşeyde yolunda
slm arkadaşlar doktordan geldim bebeğim kızmış çok mutluyum çok şükür herşeyde yolunda
Günaydın Hayırlı Cumalar Rabbim bu mübarek günde ve bu mübarek aylarda bütün dualarınızı kabul etsin...
Hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzün aklı başında evlatlar olsunlar...
Hastalıklara şifa versin Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah... (AMİİN)
Ben dün doktora gittim her şey yolunda rahim temiz,yumurtalığım temiz hiç bir sorun görünmüyor ama doktor gizli şekerden şüpheleniyor (babamda şeker var) ilaç verdi bide vitamin adet olduğumda kanda hormonlara baktırıcam ona göre ilaca başlıcam embriyolarım iyi kaliteymiş merkezi arayıp öğrendi...Lucrin kullanmıcam (sanırım) rahim kalınlaştırmak için hap verecekmiş...
İnşallah bir sorun çıkmadan hayırlısıyla bu sefer Allah yüzümüzü güldürür emeklerimizi boşa çıkarmaz...
4-5 gün buralarda olamıcam biraz kafa dinlemek için tatile gidicez...
Amiin Allah razı olsuncanım benim,sen şimdi güzel bir dinlen tatilinde,kafanı boşalt.sonrada ALLAHIN izniyle inş.herşey çok güzel olacak,duaların seninle yasmin.
yasmincim dualarımız seninle herşey yolunda gitcek inşallah
herkese mrhaba siteye yeni üye olduum bzde tüp bebek yaptırıcaktık eşmn siperm sayısı 1milyondu.dktorlar çok kçük bi ihtimalle tüp bebek denememmizi söylediler ama yaptırmadk.önce allahın snra keçi boynuzu sayesnde bebeğmz oldu
arkadaslar bende önümüzdeki ay türkiyeye gidicem tüp bebek icin adetimin 3 günü orda olmam gerek sanirim esimde sperm sayisi ve yapisal bozukluk var ancak tüp bebek olur demisti dr ama bizim 1 ay iznimiz sizce yeterli süremi birde acilimi caniniz aciyormu nasil kisacik anlatirmisiniz gidisatini lütfen bu sitede :18:arastirdim ama konular cok dagilmis bulamadim
kızlar günaydın nasılsınızzz neredesiniz kimseler yokkk
en cok neye kızıyorum biliyomusunuz benim derdim artık dert değil gözümdede..
cocugu olmayıpta şimdi onu elde edenlerin benimle ilişkisini kesmelerine..
coluga cocuga karısanlarında sen bilemzsin lafına..
eyyy burnu büyük magrur insan sen kolaymı sanıyosun yedi kat yabancı adama mahrem yerlerini göstermnek ne kadar sordur..
sen bilirimisinki 12 gün hayal görüpte aslında onun bir kabus oldugunu ertesi sabah farketmek..
sen bilirmisinki paranla resil olmak...
ne ettın sen oyle yaaaaaa
Ah yeteeer ah
Allahım bize en hayırlı neyse onu versin Rabbim evlat hasretimizi bir an önce dindirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?