Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Allahım en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah. sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip eylesin.inanın sizin için hep dua ediyorum.Allah gönlünüze göre versin kızlar.

Allahım en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah. sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip eylesin.inanın sizin için hep dua ediyorum.Allah gönlünüze göre versin kızlar.

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş

bazıları bilmezler :26::26::26:bazılarıda bildiklerini yaşadıklarını unuturlar :44::44::44:hayat işte ne diyeceksinnnnn

Kız sen ne yaptın en son karından sıvı alınacaktı inşallah gerek kalmamıştır

fıstıklar nasılsınız nasıl gidiyor hayat bu gün

fıstıklar nasılsınız nasıl gidiyor hayat bu gün

Kendi adıma Yorgun bugün ilk defa 2 saat yürüdüm ve her sabah yürüycem ramazana kadar en azındn 4 kilo versem azcık eyi olacak boğazdan da kıstım azcık :131:

Vee ev temizledim iyi oldu
Sen nasılsın

kizlar bugun 4lu test sonucumu aldim down sendromu riski 1/18 cikmis nolur benim icin dua edin kizim saglikli olsun kesin sonuc amniyosentezle belli olacak ama moralim sifir Allahim siZe sorunsuz hamilelikler yasatsin insallah. hamile kalamamak zordu ama inanin boylesi daha zormus ne hamile olduguna seviniyosun ne bebeginin cinsiyetine zehir oluyo en guzel gecirmen gereken zamanlar...

Allah yardımcın olsun inşallah amniosentez iyi gelir ve bundan sonraki aylarını rahat ve sorunuz geçirirsin inşallah

Temmuz 17 de cinsiyetlerini ögrenmek icin gidecektim , gecen hafta testleri yapildi saglikli hersey yolunda denildi fakat 4 Aylik olan Ikizlerimi düsürdüm cumartesi gecesi.. :-( Canim cok yaniyor.. Gözümü kapiyorum bebeklerimi görüyorum , kulagima sürekli bebek aglamalari geliyor. Bilmiyorum nasil olacak nasil atlaticam ben bu günleri.. (

basin sagolsun canim A llah sabir versin

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim yardımcın olsun inşşş sorun çıkmaz canımmmm
ne kadar üzüldüm bilemesinnnn allah yardımcın olsunnn
Kendi adıma Yorgun bugün ilk defa 2 saat yürüdüm ve her sabah yürüycem ramazana kadar en azındn 4 kilo versem azcık eyi olacak boğazdan da kıstım azcık :131:

Vee ev temizledim iyi oldu
Sen nasılsın

bol bol yürü tedavi öncesi iyi olur kilolardan kurtulmak canım ya bu yıl 3 kilo da ben aldımmm aslında vermem lazım ama tebbelik ediyorummmm

Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm...Şimdi ne desek boş Rabbim sabır versin.

Günaydın

3 kilo mu ? hüüü ben öleyim öleyim benim en az 20 kilo vermem gerekiyor hüüü

canım hiççççç moralini bozma...bu kesin değil....kesin olan sonuç amniyosentez... bir çok arkadaşımın amniyosentezi temiz çıktı...eminim seninki de öyle çıkacak...moral çok önemli...dualarımız seninle ...

canımmm çok üzüldüm...başın sağolsun...zaman herşeyin ilacı...eminim çok zor....ama napalım... allaha sığınıcaz..

allah yardımcın olsun inşallah sonuçların temiz çıkar allahım herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşallah haberlerini bekliyorum.

tuğcem ne denir buna bilmiyorum söylencek söz yok.allahım büyük inşallah en yakın zamanda tekrardan anne olmayı nasip eder.em,inim acın çok büyüktür benimde ilk denememde tutmadı zaman çok canım yandı senin acın şimdi daha fazla allahım yardım etsin sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…