İğneler bitti salı günü çatlatma iğnesini yaptım bugünde yumoşlarım toplandı 7 yumoşum dölleniyor inşallah hepsi sorunsuz dölleniyor.Gebelik aşısı için 8 tüp kan aldılar hööh dedim
Doktorum bu sefer pregestoron iğne yerine jel vermiş ayrı bi sevindim 2 kat aşağı inmicem iğne olmak için sağlık Ocağı'na gitmicem evimde oturucam
Az kaldı kavuşmaya yumoşlara inşallah kavuşurum
Sonraaaaaaa başlasın geri sayım hihihihihi
CANIM NEKADAR GÜZEL HABERLELE GELMİŞSİNNN SONU DAHADA GÜZEL OLSUN İNŞŞŞŞŞ
Inşallah yeterim inşallah Allahım seninde benimde yüzümüzü güldürür tospalara (ahaste ahaste geldikleri için tospalar ) kavuşuruz
7 yumurtadan 4 tanesi döşellemiş iyi gidiyormuş bir sorun çıkmazsa pazar günü gebelik aşısını yapacakmış Pazartesi günü de transferi 4. Embriyosu olacak sanırım
SONRA SEN İKİZ ANNESİ OLACAKSINN
Inşallah ben birinede razıyım ama ikide fena olmaz
BENCE İKİZ OLACAK KIZIMMMSEN ÇATLA PATLA BEN İKİZ TEYZESİ OLACAĞIMMM
anaaaam komşularım zaten hep senin gibi dua ediyor inşallah ikiz olurda başını kaşıyazmasın diyorlar,çünkü ben uykuya çok düşkünüm ve ev keyfine günlerce çıkmam sıkılmadan durum evde birde salonumda çok fazla ıvır zıvır var hepisin toplayacaksın diyorlar.....
Inşallah olurda hepsinden feragat ederim ben..
hayır hayır toplamayacaksın ıvır zıvırları hepsi kırılacak çöpe atacaksın inşşş
Ama yazık. Ben ıvır zıvırlarımı seviyorum gümüşlğümün üstü süs eşyası dolu...
Hem büyüdüklerinde bir gün evlendiklerinde hatıra kalsın yavv ben çoğunu annemden getirdim
Inşallah hayırlı haberler alırsın test günü.Benim 7. Günüm evde test yaptım dayanamayıp😢 sonuç negatif pfff üzüldüm kızdım ağladım ....ve çok yanlızım kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama çok bunaldım 😟 sonra burayı keşfettim yanlız değilmişim meğer...😔
Merhabalar benimde transferden sonraki 3.(( günüm zaman geçmek bilmiyor
Bugün gebelik aşısını yaptırdım yarın Allah izin verirse transfer olacak,Rabbim bu sefer son olsun inşallah.
Inşallah hayırlısı olurhadi bakalım hayrlı olsun inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?