Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

mrb arkadaşlar bizde eşimle düşünüyoruz tüp bebek konusunu .yumurtalıkta kistlerim vardı ilaç kullandım.soktorum şu an bir engelin olmadıgını soyledı sıtresım de olmamasına ragmen olmuyor bizde düşünüyoruz şu an.düşünmesi bile çok heyecan verdi.yorumlarınızı beklıyorum

Herkese merhaba. 2013 yılı içerisinde 2 kez tüp bebiş denedik, ne yazık ki olmadı. Şimdi biraz zaman verdik kendimize. Tüp bebekte biz de varız. Umarız hepimiz için hayırlı sağlıklı sonuçlar olur...

mrb arkadaslar bizde tüp bebek denedik tuttu ama sevincini bi hafta yasayabildim :-( cunku doktorumuz bi ilac verip spermleri guclendirmedi doktorlarda cok hata var acibademe urolojiye gittik bi ilac verdi sabah aksam esim.onu kullanacak bunun yanndada keciboynuzu kuru iciyo insallah normalle kalirim üc ay icinde allahim isteyen herkeze sahlihli sihhattli bebisimizi kucagimiza alirizzz dualarim hepimize...

mrb arkadaslar bizde tüp bebek denedik tuttu ama sevincini bi hafta yasayabildim :-( cunku doktorumuz bi ilac verip spermleri guclendirmedi doktorlarda cok hata var acibademe urolojiye gittik bi ilac verdi sabah aksam esim.onu kullanacak bunun yanndada keciboynuzu kuru iciyo insallah normalle kalirim üc ay icinde allahim isteyen herkeze sahlihli sihhattli bebisimizi kucagimiza alirizzz dualarim hepimize...

İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendi gelir bebeğin...

Doktorlarda hata var ama nasipten öte bir şey yok, vardır ondada bir hayır. Sen umudunu kaybetme yeter hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Bügün ikinci iğnemi yaptım geri sayım başladı allahım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip eder...

İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendi gelir bebeğin...

Doktorlarda hata var ama nasipten öte bir şey yok, vardır ondada bir hayır. Sen umudunu kaybetme yeter hakkında hayırlısı olsun inşallah..

insallah canim bundan gerisi beklemek
bu bekleyis insallah uzun olmaz cok yipraniyoz ozaman .

insallah canim bundan gerisi beklemek
bu bekleyis insallah uzun olmaz cok yipraniyoz ozaman .

Evet çok yıpratıyor 4 seneye 4 tüp bebek sığdırdım .

Evliliğimin 5. Senesine girdim ve 5. Tüp bebek yaptırıyorum.....

Yaradana sığındık o her şeyi görüyor duyuyor inaşallah sınavından geçeriz evlatlarımız mükafatımız olur.

canım rabbim yüzünü gülüdürsün inşşş

Allah yardimcin olsun canim o kadar zor ki erkekler yipranmiyo biz yipranioz kafaya takan biz oluyoz sen suan besinciyi deniosun cok zor dur senin icin Allah yardimcimiz olsun cnmm bizde Allahin izniyle subatta dusunuyoz esim ilac kullaniyo o zamana kadar beklicez isyan etmek istemiyorum bu bi sinav bunu eninde sonunda gececegizz insallah daha bi haftasina kadar aglardim niye benim cocugum olmuyo diye sonra burdaki yazilari okudumda kür yapip icirenler var bende denedim esim bi haftDir icio icimde bi mutluluk var gibi iyi dusunuyorum sanki bebisimiz olcak gibi insallah hepimizin olur...

canım rabbim yüzünü gülüdürsün inşşş

Âmin yeterim inşallah bu sefer tutar gebelik aşı yapacak doktor ...
Rabbim inşallah seninde güzünü güldürür....
Âmin Allah razı olsun.
Aslında erkeklerde yıpranıyor ama bizler kadar duygusal olmadıkları için içlerinde yaşıyorlar....
Ben eşimden biliyorum ben ağlarken kendini tuttuğunu,bende yıkılırsam toparlanamayız der eşim.
İnşallah sende hiç beklemeden evladını kucağına alırsın,

Amin canim insallahh.

inşş canım allahım hepimizn yüzüne baksın

İğneler bitti salı günü çatlatma iğnesini yaptım bugünde yumoşlarım toplandı 7 yumoşum dölleniyor inşallah hepsi sorunsuz dölleniyor.Gebelik aşısı için 8 tüp kan aldılar hööh dedim
Doktorum bu sefer pregestoron iğne yerine jel vermiş ayrı bi sevindim 2 kat aşağı inmicem iğne olmak için sağlık Ocağı'na gitmicem evimde oturucam
Az kaldı kavuşmaya yumoşlara inşallah kavuşurum
Sonraaaaaaa başlasın geri sayım hihihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…