Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız meldir o günü valla bugün gibi hatırlıyorum hihihi
uçmuştun valla yaaa bitanem olsun inşallah donurulmuşlar sana müjdeli haberi vericek cnmsın yaaaa

Yaa gızem bu bızım ılk sayfasının tarıhını gorunce cok kotu oluyorum ya.ogun benım transfer gunumdu yaaa

kızlar maralıma cuma yada cumartesi trasfer olucakmış
bol bol dua edin bize diyo çok slm söledi
ankara kazan maral kepçe geziyomuş valla yaa hihihi
kız meldirim sende ankaradaydın dimi şekerim maralla haberleşseydiniz ya kuzum

kız ebi sen bende online görünüyosun aaaa ben burdayımmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ebi ye bi merhaba diyin bakalım

maralla buluşalım demiştik ama benim işler bitmezki hafta sonu neler yaptım neler aslında çok tanışmak istemiştik ama nasip olmayacak sanırım heyırlısıyla onların sonuçları güzel çıksında kalplerimiz bir nasılsa :)

ebi hoş geldin kaynatmaya bekle bekle geçmez canımm yaa allah kolaylık versin ben 11. günde kopmuştum :)

ebi gördünmü cnm benim hihihiih
biz 3 ümüz buranın demirbaş listesindeyiz hihihiih sende katıl bize zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın

yaşu facedeki tarla oyunu beni delirtti yaa neden büyümüyo bu buğdaylar yaa

Canım sıkma canını calıssan bukadar sıkılamzsın ama evde olunca ınsan hıc vakıt gecıremezdır canım olsun ne kalmıs bak yarılamıssın ınsaalh ıyı haber alda bu bekledıklerın sevınce donusur canım.

Aynen haa encok bız katılıyoruz ebııcm gızıeme uy sen canım ınsana moral depoluyor hee.ben o oyunu bılmıyorum ben zman buldukca altın madencısı oyunu oynuorum canım ama buara sıze takılıyorum ve ıs ancak yetıyor bana zman

Hanı ebı kactın sorularımıda cevaplamadın bak ben cok soru sorarım meldıre sor ıstersen canım hıhıhı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…