Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullucan hepimiz aynı şehirdeyiz benim ailemde burda. k.v. geleceği zaman elti mecbur çağrılıyo arkadaşımla konuştum kızdı bana daha dikişlerin geçmedi ne misafiri gece yarılarına kadar diye... olmadı pazar günü alırım napayım varya bayram yılbaşı özel günlerden nefret ettim. bizim çocuğumuzda olmasa bizde aileyiz ordan oraya sürüklenmekten fenalık geldi.

nevincim hayırlı olur inşallah canım yeni senenin ilk güzel haberi senden gelir hadi bakalım :)
kız gizem maralı aramadın mı ? haber bekliyoruz.

maralında ağrıları varmış onunda transfer galiba cuma yazmıştı bana

maralında ağrıları varmış onunda transfer galiba cuma yazmıştı bana

nevıncım hadı bakalım canım.senın transferın 5,gunmu olcak yanı.suan kac hucrelı olmuslar sordunmu.eee suan 8 hucerelı olmustur yaklasık dımı.ayy bebeklerım benım.benım doktorumla konustum 5,gun transferı daha ıyı ama senınkıler zor dollenmıstı ama sonradan normale donmustu 3,gunu uygun gorduk ya 5,gunu beklerken hep kaybedersek dıye endıselenmıs rahımde tutunulrar dıye dusunduk ama olmadı dedı.ıyı hadı bakalım canım az kaldı

aa meldır ısın zor canım bırde ne alaka kaynann gelınce eltın nıye mecbur cagırıyon.berabermı duruyorlar canım.valla ısın zor canım allah yardım etsın.

benimde aklıma takılan şu soru acaba dış gebelik olmasaydı 3 tane 1. kalite embiriyo koyuldu hiç mi tutmayacaktı? diğer ikisi neden tutmadı? kafamda dönüp duruyor rahimi kuvvetlendirme gibi bi şey söz konusumu ? off off kafayı yiyecez valla :)

beraber değillerde k.v. kapıdan girsin sorar hemen aklı sıra hep görüşelim istiyor ama namümkün çünkü onların öyle bir çabası yok bende hiç takmıyorum valla umrum değil gözüm açılana kadar çok ağırladım onlarıda ama şimdi ne kadar çağırırsa o kadar karşılığı k.v. bir araya gelince görüşüyoruz işte k.v. ayrı oturuyor yanlız yaşıyor evide uzak bizlere eltim yakın bana...

canım 8 10 hücreli var dedi ve hücre dönemi geçenlerde varmış artık
evet 5.gün gullummmmm

hucre donemı gecmek ne dmek.cok ıyı canım yaa hadı ınsaalh canım.benım transferde 7 hucrelıydı doktor 2,kalıte dedı.
meldır ne alaka demkkı nasıp degılmıs yaa sende benden asagı degılsın haa doktorum bana kızdı olur olmz herseyı duydugumdan sen neden bu yasta umutsuzsun dedı.40 yasındakı hastalarım var bu senın dedıklerını demıyor bende ama agzımdan oyle cıkıyor ne yapım daha cok yenı demıstım sdende benım gıbı kotu dusunme canım

:) doğru haklısın ama işte insan bazen kaybediyor kendini ben senin kadar değilim ama :):)))

meldırıcm sımdı oyle umıtsız dusunmuyorumda takıntılım sadecee.ıkıncıden umıtlıym ınan bırde acemı olunca oyle oluyor sımdı basıma gelceklerı bılıyorum bıraz rahatım ama denemeye baslamadan once baska hastanede hormon testı ve rahım rontgenı cektırmeyı dusunuyorum tabı fıkrım degısmezse.oda ıcım rahat etsın dıye dusunuyorum.hayırlısı bakalım canım ya ozmana cıkıcamın bıle garantısı yok sen sımdı nezman baslıcan karar verdınmı sen kac yıllk evlsın canım

kızlar nihayet rapor paramı aldım :) yuh diyorum başkada bi şey diyemiyorum pttde hala çıkmamış demişler eşime dedim diret nette var de ben burdan görüyorum kuruşuna kadar bi daha girmiş sıraya bu sefer çıktı diyomuş artık ne diyim bilmiyorum neyse sonunda aldık yani

gullucan biz 6 senelik evliyiz 4 aşılama yapıldı 3.sü tutmuştu işte... ilk tüp bebekde dış gebelik bundan 1 hafta öncesine kadar hiç donmuşları bile yaptırmayı istemiyordum ama birazcık unuttum sanırım başıma gelenleri en az 2 ay geçmesi gerekli dedi ameliyatı yapan dr.um ocak 15de falan merkeze görüşmeye gidersek şubatta deneriz sanırım allahtan bir mani çıkmazsa eğer kısmet

OF YAA aman ne kaynatmışsınız hee oku oku bitmedi yahuuu
kızlar trasferi olucaklara bol şans diyorum yaa
valla dualarımız siizinle canlar

meldir güllücana diyonda sende aynıydın hee hatta daha kaçıktın hiihihih cnmsın yaaa senle eylülü sakinleştirene kadar yapmadığım şebeklik kalmamıştı hee

şu tlf da susmak bilmedi (((((((((((

hımm tamam canım allahtan hayırlsı bakalım ınsaalh hep beraber hamıle olsak ılerde de savası kazananlar baslıgı altında bulussak dımı kızlar belkı bu muhabbetle bır dernek kurar yuzyuze gelırız olmaz dıye bır sey yok.ahh canlarım acaba olcakmı ama .ıcımde bır umıt var yaa ınsaalh kızlar hepımız cok gencız allahın ıznıyle 2010 hamıslerı oluruz.

canım meldırde oyleydı dımı ınsan ıster ıstemez oyle oluyor tabı bızde bırazda potasıyel var kızlar ondan oyleyız.
Ya benım tel susmuyor yemekten sonra bır karın agrısı tuttu cok kotuyum yaa
faturları faks cekıyorum
bırde sıze laf yetıstırmeye calsıyorum yaa
affff affff allahım afffffffff

maralı aradım ama açmadı sanırım müsait değil belkide dr dadır belkide trasferde ihihhiihihi

:) sonuç beklerken herkesi baymıştım ama 11. gün delirmiştim çatlayacaktım :) yedim herkesi kan verecem dedim bide kan verecek yer bulamadım mı ertesi güne kaldı :) keşke sonuçda güzel olsaydı ama nasip değilmiş napalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…