Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

reklam formul x3 yeşil kadın var yaratık gibi içim bulandı artık zayıflama reklamı...

kenzül arş suresini başka bir yerde okudum hamile kalan çok olmuş 7 hafta cuma günleri selayla ezan arası okunması gerekiyormuş adetliyseniz yerinize duasına güvendiğiniz bir insan okusun diyor bildiklerim bunlar o niyetle okuyorum. meryem suresini bende duydum tam nasıl olduğunu bilmiyorum ama onada başlamak lazım bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

heee evet yaaa bende yesıl po. Kadın gormkten bıktım sureklı actıgımda once onu goruyorum zorla gunaha sokuyor benı valla ya.meryem suresını 40 gun ara vermeden okuncak dıyre bılıyorum canım oyle duymustum.su kenzul arsı bızde okusak ıyı olur.

Nevın senın nezman transferın bellı oldumu.neden bukadar sancın varkı benım oyle olmamıstı.benden 10 yumurta tpplanmıstı ama cok olduugndanmı oyle acaba.senın problemın neydı hep unutuyorum ya sana sormudsmuydum canım yaa

yumurta toplama işlmei iğneli olduğu için delikler açılıyor dedi dr.um bu yüzden ağrı olabilir ilaç alabilirsin demişti yumurta ne kadar çok olursa o kadar ağrı olur diye biliyorum .
kızlar bu arada ben bu tedavimden sonra henüz kilo almadım ama dr. ısrarla tuzsuz yememi söylemişti ve ben buna çok dikkat ettim aklınızın bir köşesinde olsun ilaçların bazılarında kortizon ve su tutma özelliği varmış..

kızlarrr bir kozmetik firmasına daha üye oldum ek gelir peşinde koşuyorum valla şekerler
süper oluyo herkese tavsiye ederim canlarım bol bol kazanalım yuppiiiii çok paralazım çoookkkk

valla aynen bende yemeğe gidiyorum içim bayıldı açlıktan

bu arada kenzül arşı valide sultana söledim okurum dedi bu yaşına kadar hiç duymamış ama bulup okurum dedi yani dua yı duymamış hihih

hemen gelirim canlarım

yeşil kadın sayfanın en üst kısmına üyelik adınızın yazdığı yere yakın kocaman bir yeşil popo hihiiihihi :)))))))))

eskiden çok okurdum bende kenzül arş günde 3-4 defa şimdi bulabilecekmiyim bilmiyorum bakmam lazım dua kitaplarına (

gullucan benim bi kızım var sonradan tüplerim kapandı laparoskopide oldum ama şekli felan bozulmuş açılanda görevini yapamazmış imkansız olmayan bişey gibi

Ohh afıyet olsun ben daha gıtmedım ya aclıktan sıyırıcam.bende bırazdan gıdıyorum.

Ayy nevıncım yanı sen annesın hee ne guzel allah ona saglık sıhhat ve hayırlı uzun omur nasıp etsın.sen kardes ıcın ugrasıorus canım hee.kac yaında kızın.canım bızede cok dua et.

evet canım bi cadının annesiyim. kızım kocaman artk 10 yaşında ama sanki bu ilk çocukmuş gibi.
profilimde var resimleri kızımın
canım hep ediyorum sizlere dua

nevin dün gittiğim arkadaşta bi bayan vardı onunda 1 kızı varmış 14 sene sonra olmuş
bende senden bahsettim bi arkadaşım var onunda kzı var tüp yapıyo dedim şaşırdı o da istiyo demek aaa bende mi gitsem falan oldu git dedim yanii ne olcak 6. aşılaması tutmuşş

yaa kızlar ben bu yılbaşında ne yapacam karar veremedim ben mi çağırsam eltimi k.v. kimseden ses çıkmadı ama işten 6 da çıkıp ne yapacağım yarın almasam benimki hafta sonu gelsin annem diyecek karar veremedim ne yapayım siz yardım edin.

öff yaa bazen aynı şehirdeyiz diye sinir oluyorum alsan bi dert almasan bi dert hafta sonu rahat ederim diyorum gezeceğim yere giderim evimin işini yaparım napsam allahım yaa

off ya meldırcım ne kadar zor k.v.ıslerı ya.eltın k.v.ye yapısıkmı nıye hep onlar beraberlermı boyle.onun cocugu varmı canım.valla canım yorgun argın nasıl agarlıcan onları sen gıt daha ıyı ya bence tabııı

transferim kesinleşti cuma günü ayın 1 de olacak kızlar hep yılbaşı dedim iki ay önceden yılbaşında yapacam diye aynende öyle denk geldi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…