Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ya delü bende gülmekten koptum zaten yaaa
valla bak keçi boynuzu almaya çıkarsan çarşıya bide kırmızısından ponponlu falan bi yılbaşı donu al ne olur hihihii

ya delü bende gülmekten koptum zaten yaaa
valla bak keçi boynuzu almaya çıkarsan çarşıya bide kırmızısından ponponlu falan bi yılbaşı donu al ne olur hihihii

tabı canııım sen benden yamasın kocmadan tarafmısın kız sankı gorumce valla heee .tamam oldu canım bız yılbasına gırerken tobe tobe yaaaa kız belkı bu kırmızın don mahnasılya bebgımız olur denesekmı acaba hahhahuauuau

kıııııııııııııııııız medıııııııııır nerdesın sana nasıl alayım kız kargoyla gonderırım zaten gııızem satıyor bıze satar veresıye olur falkır esnaf fotografı gıbı sana kargo yaparım caaaaaaaaaan

allah emi kızlar amma kaynatmışsınız işler bitti mi :)bende gezinip duruyorum çayımı aldım içiyorum :) sıradan akraba ahali arıyorum akşama malum fırsat olmaz :)

kız gızeem sen de kayboldun ya
sızı bu aksamdan sonra taaaaaa pazartesımı gorcem sımdı kız cok var ya
evde ben pek gıremıyorum zmanım pek olmuyor yane kız bıraz yazısın da azcık moralımız yerıne gelsın canlarım benımm

aman ne ısı kız kargo hazırladım sımdı bır suru ıısm var heralde yetısır .sen ohhhhhhh cay may ne guzel.
aman ne arıcam mılletı aman onla ugrasamm ne farkı varkı hem bır ene daha kocuyoz zaten bu yuzden moralım bozuluyor.bır yas daha buyuoz

keske bu yazılarmız sımdı baskası tarafından okunmasa yanı uye olmayanlar okuyamasa keske.

kızzz gızem meldır nerdesınız yaaa zaten bu topıgınde demısrbası bızız hee

oyy kıslar ben 5 de kaçacağım herkes gitti :) yanımdaki beyde sende git dedi ohh azcık dolaşır öyle giderim :) ayy allahım güneş varken çok mutlu oluyorum bu gün keyifliyim kızlar beee :) bütün senede böyle geçer inşallah :)

ay delirmek üzereyim valla yaa
isyanın eşiğindeyim töbe yarabbim ne öküz burda çalışanlar yaa
sıyırdım heee

ben akşama kadar buradayım malesef sabır duasına başlayacağım
kızlar gezin tozun benim yerimede ohh ne güzzeellllll

Ayy canım benım yanımda hıcc oyle bır herıf yok ya
zaten bız servısle gıdıyoz ben 5 te cıksam servısle aynı sattel varırm eve sen merkezde calsıyon heralde.gez bakalım hanımefendı ohhhhhhhh surun bakalım bu gunesın sefasını canlarım benım ınsaalh 2010da bızım dogurma yılımız olur ayyy kızlar yaaa

Canım sıkma canını bende varım
ne oldu yaa
sız kac kısısınız ıs yerınde
senın bugun buhranlı gunun heralde canım takma onları zaten gerı zekalı dıyosun sonunda ıyı algılıyamadıklarını dıyon ozman canını nıye sıkıyon yaaa

valla iş yerim çok ters yerde ama kociş alacak çok şükür bi külüstürümüz var tedaviler için aldık büyük şehirde şart yani helede tedavide 1 sene ara verdik onun borcunu ödedik taksiyle olacak gibi değildi şimdide işe yarıyor böyle günlerde çok şükür

ya güllücan ben tek bayanım burda
mal dolu burası ya birine şu işi yap desen bayandan emir almam durumu var yani zekasızlar napim ama yaa bende işi sölemek zorundayım uffff bunaldım valla yaa

ya güllücan ben tek bayanım burda
mal dolu burası ya birine şu işi yap desen bayandan emir almam durumu var yani zekasızlar napim ama yaa bende işi sölemek zorundayım uffff bunaldım valla yaa

canım zor yaa.bızde 35 erkekte 4 kadınız.aman bızım turk erkeklrı ne kadar gerı zekalı yaaa.beyınsızler sankı ne farkedıyorsa kadın erkek ıs yerınde yaaa

canım olsun tabı ayagımzıı yerden kaldırıyorya cok sukur.bızde bebkten once almıstı kbır kaplumbagada bızım var yoksa taa gebzeden kadıkoye ısten cıkıp nasıl gıtcektım.valla kocam duymasın ılk baslar ben ıstemedım neyse dedım olumlu dunya alsın bıraz kızıoyrum cok masraflı bısr suru gaz parası felan sonra hastaneye gıdıp gelmeye baktım cok rahat ısten alıp ıse bıraktı valla eve satr ıste.bende kıracıyız dıye hanı araba ıstemıyordum ama bız ev alabılırmıyız bu tuplerın sayesınde muallakta ouzden araba sart dıyenlere bende gectım ama esıme bellı etmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…